Un ABSOLUT NOU INCEPUT!


Scriu foarte rar, din foarte multe motive. Principalul insa este acela ca sunt inca foarte putini cei capabili sa ma si inteleaga. Nu pentru ca nu vor sau nu ar putea, ci mai degraba pentru ca in ei insisi nu au rezolvat inca o seama de aspecte DETERMINANTE. Pe pagina de FB mai testez prin diverse linkuri, apetenta pentru subiectele importante. Receptivitatea este inca INGRIJORATOR DE MICA. 

Am prieteni care ma viziteaza, cu care meditez uneori regulat, si totusi cunoasterea esentiala, intelegerea profunda a ceea ce inseamna om in experienta este dificil de abordat, inca trebuie dozata ca sa nu sperie...

In “peisajul general” insa, aceasta lentoare in procesul de TREZIRE ADEVARATA, pe mine ma cam ingrijoreaza. Pentru ca, dincolo de ORICE PARE ca exista si ARE IMPORTANTA, in ADEVAR nu exista decat ENERGIE si INFORMATIE. Care informatie se stocheaza sau vehiculeaza sub forma de vibratie, dand nastere la tot acest JOC AL MANIFESTARII. 

Jocul este minunat, tocmai prin faptul CA ESTE DOAR JOC ! In momentul in care l-ai denumit, in tine, “realitate”, deja poti fi convins ca dormi, ca traiesti o hipnoza alcatuita din programe care ruleaza in constiinta care TU ESTI, in mod automat, dandu-ti senzatia ca TU ESTI EFECT a ceva/orice/oricui/oricarui context de joc.

Dupa cum EU STIU, constiinta ESTE UN MEDIU INFORMATIONAL, aidoma windows-ului din computerele noastre. Datorita acestui mediu, NOI UNA SUNTEM! Nu pentru nu stiu care intelesuri poetice! 

Acest mediu informational permite instalarea si experimentarea a ORICE program, cu iluzia materializarii efectelor lui. Pentru el nu exista program bun/rau. Cata vreme PROGRAMUL RESPECTA cerintele mediului/sistemului informational, el poate fi adus in ILUZIA MANIFESTARII. 

Din experienta probabil stiti ca, desi rulam toti sa zicem windows sau mai nou android, ne vom descurca greu pe un terminal mobilat cu programe de catre un altul. Si nici nu poate exista un CEVA/CINEVA care sa te determine pe tine sa ai instalate pe calc programele pe care eu le am. Ca atare EXPERIENTA pe care un calculator o poate oferi unuia este suficient de diferita sau DETERMINANT DE DIFERITA, ca sa putem formula ca avem device-uri similare.

Ma straduiesc sa fiu coerent, pentru ca sa pot fi inteles de cat mai multi. Constiinta, desi este doar un mediu informational, are capacitatea de a forma puncte de experienta. Ea are sustinerea ENERGIEI care DOAR ESTE, si un anumit nivel de informatii, de baza. Exact ca si mediile informatice. Sa zicem un MS-Dos. La acest nivel insa operatorul NU ARE ACCES. Nu se pot instala si rula programe din el. Putem numi acest nivel LEGEA CREATIEI. Ca tot ne place poezia!

Punctele de experienta formate, suntem NOI-constiine- IN EXPERIENTA UMANA. Partea DELICATA acum in INTELEGERE, deriva din MODUL IN CARE AM FOST CONDITIONATI. Ruland  credinta ca suntem animalute, TOT CEEA CE NI S-A TOT ”EXPLICAT” a avut ca baza de pornire acest FALS. Toate teoriile evolutioniste sunt FALSURI, create cu buna stiinta. Pentru ca un punct de experienta sa apara in manifestare, este necesara colaborarea intre infoenergiile “mamei pamant”-vorbind de O POLARITATE ENERGETICA- si o particula a infoenergiei “Sursei”, polaritate complementara!

Ca ni s-a povestit ca sunt implicate un ovul si un spermatozoid este deja POVESTE. Cum altfel sa devenim/sa ne consideram a fi mamifere, pentru ca APOI sa “beneficiem” de faptul ca am fi omnivori ca porcul si ca nici in ADN nu ar fi chiar mari diferente.

In ADEVAR nimeni nu a adus la incarnare un “copil”, ci a oferit oportunitatea unei ALTE CONSTIINTE de a-si forma un punct de experienta. Din acest motiv cei veniti la incarnare uneori-de cele mai multe ori-au abilitati si nivele de inteligenta uimitoare. Si tot din acest motiv nu intotdeauna exista REZONANTA intre presupusii copii si parinti. Tot din acest motiv entitatile nou incarnate manifesta devreme interes pentru ceea ce “am fost conditionati” a fi sex, in ciuda faptului ca acolo este vorba doar de un interes pentru... ENERGIE. OM-ul nu poate fi o fiinta sexuala, dar POATE RULA CREDINTE SI EXPERIENTE care in manifestare par a fi sexuale.

Desigur legea polaritatii este BAZA pentru orice nivel al manifestarii, dar am fi absurzi sa afirmam ca un motor este sexual. Desi acum nici o aberatie nu e cazul sa mai mire pe nimeni!

Partea interesanta pentru ACUM-ul nostru experiential “colectiv” rezulta din faptul ca, individual, suntem asfixiati de programele pe care le-am “inghitit”, generand o experienta, zis colectiva, absurda si infinit haotica. Este si motivul pentru care, la diferite nivele, se tot vehiculeaza termenul de “resetare”. Dar si acesta are intelesuri diferite, functie de...computerul asfixiat care il genereaza.

Ma amuzam, vorbind cu unii prieteni, sa imi imaginez o incapere in care sa adun experti din domenii diferite. Cei mai “tari” din domeniul lor “stiintific”. Sunt absolut convins ca in cel mai scurt timp as obtine niste indivizi total debusolati, daca nu chiar ucisi...Pentru ca convingerile fiecaruia ar fi total opuse, bazate pe propria “proiectie experientiala”, ADEVAR in credinta lui, pentru care fiecare si-ar da viata.

Si ma mai “amuza” cum, aparent cei mai “progresisti” de pe planeta sunt in adevar cei mai conservatori, dorind cu orice pret, prin orice artificiu, sa continue babilonia deja ajunsa la paroxism. Daca privesti la un Trump, care PARE a reprezenta conservatorismul, vei vedea ca el neaga pluripartidismul, facand apel cumva la reinstaurarea unor valori ale sistemului de baza, acel MS-dos. Desigur e si el politician, deci...era doar o paralela! 

DA, in adevar ne asteapta pe fiecare o profunda RESETARE, una care sa nu mai pastreze nimic din programele care au rulat in noi in ultimii, probabil, 12.000 de ani. Una care sa nu mai pastreze decat acel nivel de baza, acel MS-Dos. Pentru ca DE ATUNCI incoace, TOT CE s-a “petrecut” a fost o experienta deformata, fiecare “cucerire” contabilizandu-se de fapt in pierdere.  

Ca si experienta nu putem vorbi in termeni de castig/pierdere, dar ca indepartare continua in raport cu ce suntem noi, in mod limpede suntem la un final. Ne putem “mandri” ca am ajuns sa cream o “Sofia”, care nu face altceva decat sa demonstreze ca o masinarie, cata vreme ii lipseste acel program de baza, va ramane doar masinarie. Ea ne mai arata ca nu tot ce pare a fi om, chiar este.

Unii considera ca acel program de baza ar fi “sufletul”, ceea ce este fundamental eronat. Unii cred ca acel program se maturizeaza/dezvolta odata cu corpul fizic, iar in mod eronat.

Acel program de baza, acel MS-Dos al fiintei ESTE, de la INCEPUTURI sau...nu este. In baza existentei lui are loc ACUM CERNEREA. In baza existentei lui, legea Rezonantei ne face sa ne REcunoastem sau...nu. Cei care nu-l contin sunt exact ce este si Sofia si aceasta RESETARE cel mai probabil ii va indeparta. Cel mai probabil este si motivul pentru care se tot incearca prelungirea dementei colective.

Pentru a intelege ce este si cum ia nastere “sufletul”, va trebui sa intelegem ca este un proces similar cu modul in care Constiinta colectiva a luat nastere. Este constiinta colectiva a universului celular, in care se aduna experienta celulara. Si cum celulele sunt si ele individualitati in Creatie, cotizeaza radiant la nasterea si mentinerea acestui corp astral, la fel cum si constiinta colectiva este.

Din pacate am fost conditionati sa ne identificam cu sufletul, de aici rezultand in buna masura lentoarea cu care ne asumam a fi ceea CE DE FAPT SUNTEM. La cei mai avansati pe Calea Lor, se observa -aparent deranjant-, o din ce in ce mai mare detasare in raport cu sufletul, cel atat de cantat de poeti- dar si de biserica, sub titulatura Sfantul Duh. Dece? Pentru ca existenta lui, imputernicita mereu, iti asigura statutul de a fi EFECT, MANIPULBIL, OBEDIENT. Sufletul este cel care are emotiile, nu Sinele si nu acest pretins corp fizic. Sensibilitatea da, ea este si a Sinelui, si a corpului, nu insa emotiile. Singura emotie legitima este cea Creatoare. Restul sunt TOATE FRICI, cosmetizate sub diferite alte denumiri. Sinele nu poate avea frici si nici individualitatea celulara. Aceste individualitati, desigur, traind niste experiente, nu toate au fost armonioase si au emis acele dizarmonii, au fost stocate in “suflet” si acum se proiecteaza inapoi, spre corp. 

Este un proces, aceasta detasare constienta in raport cu acest corp astral, in paralel cu o curatare a lui, prin transformarile ce au loc in chiar individualitatile celulare. Exact cum se petrec lucrurile si la nivelul individualitate umana constienta, imbunatatind informatiile din constiinta colectiva. Procese.

Cu cat vom avea insa un nivel de ATENTIE mai mare, cu atat procesele se pot grabi. Pentru ca, daca STII ca emotiile/frici NU SUNT ALE TALE si nici LEGITIME NU SUNT, apoi IN CLIPA le poti anula, in raport cu stimulul exterior care pretinde sa te faca EFECT. “Butoane” ar spune unii!

Pentru acel RESET TOTAL SI INDIVIDUAL, va fi util sa intelegem ca absolut toate programele DIN NOI dispar. Daca acum unii ar prefera sa CREADA ca raman TRADITIILE si presupusele lor valori, se inseala amarnic. Continem in noi atatea aberatii in raport cu valorile Creatiei, in care INCA NE-AM MAI BUCURA SA CREDEM...Ca noi am fi “daci”, bravi luptatori...de cand lupta ar fi valoare in Creatie? Etc...Ca noi am fi “crestini”, adica “superiori” altora, care si ei cred...si tot asa! 

DA, TREBUIE sa ne reamintim CINE SUNTEM, doar ca va fi NECESAR ca informatiile pe care le reluam in considerare sa provina dintr-o amintire de foarte demult, batand dincolo de Atlantida. Si acele informatii e util ca permanent sa fie verificate, ca acuratete, cu ceea ce SE SUBORDONEAZA Creatiei, armoniilor ei. Dezidentificarea va fi deosebit de profunda, nu doar acel “neti-neti” cunoscut unora...

Oricat de mult ne-am dori sa fim deja intr-o “lume” avand cu totul alte valori, inca este mult de curatat, atat la nivel individual (tipare), cat si la nivel colectiv, unde unii inca cauta sa ignore orice armonie relationala. EVIDENT, tocmai pentru ca inca nu si-au facut propriile curatari sau...pentru ca nu au acel sistem de baza in constructia lor interna. Pana FIECARE nu va intelege ca ORICE PRESUPUSA STRUCTURA are la baza coparticiparea la acel nivel de joc, inca vom auzi povesti despre obligativitati,reprezentativitati si multe alte idiotenii. 

Ca atare, LUCRAREA se face in voi, in FIECARE INDIVIDUALITATE. Ea va fi FOARTE INDIVIDUALA, ca atare nu prea mai are sens sa cautati lamuriri inafara voastra, cel mult TOT INDIVIDUAL. 

Interesant este ca pe mai toate mediile se gaseste acest indemn la trezire, chiar daca se crede ca acolo politica se face sau se protesteaza. Desigur exista un nivel al constiintei  colective care cauta sa regleze cu mijloace exterioare niste flagrante dizarmonii, dezinformari, presiuni si opresiuni, doar ca nu prea se inregistreaza la acest nivel mari succese. Ceea ce, iar, ne va reintoarce IN NOI, la modul in care NOI NE RAPORTAM, ca indivizi, la o conjunctura sau la alta.

Din punctul meu de vedere, chiar TOATE PRESIUNILE exterioare/experientiale, au EXACT ACEASTA MENIRE, sa ne oblige la un RESET TOTAL, INTERIOR. Si acesta, de cele mai multe ori, sperie. Prea ne-am obisnuit sa rulam PROGRAME, parea facil si confortabil psihologic, doar ca am ajuns la punctul in care presam cu capul intr-un zid care nu se va da deoparte. Daca nu schimbam directia, capul va ceda, nu zidul in care ne tot opintim. 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...