NIMIC nu este ceea ce pare!

 12.09.023.



NIMIC nu este ceea ce pare!

Postarea de ACUM va zdruncina multe credinte false, despre cateva aspecte ale experientei, credinte venite din traditii si/sau culte, inclusiv din cai spirituale traditionale.

Voi incepe prin a aminti ca, inclusiv asa zisa stiinta, a concluzionat ca materia/fenomenologia apare mai intai in Constiinta si abia apoi in manifestare.

Voi mai aminti ca, nefiind adeptul unor teorii evolutioniste, prefer varianta parabolei cu “fiul risipitor, plecat in experienta si revenind la ADEVARATA LUI MOSTENIRE DE DREPT” . De ce consider mai apropiata aceasta varianta este destul de evident. Este SINGURA care justifica inclusiv fenomenul de TREZIRE recent INCHEIAT. Dar si o infinitate de “reamintiri” pe care majoritatea le au, din foarte multe si indepartate vieti.

As mai aminti ca, parca Dolores Cannon, spunea intr-un videoclip ca, cel mai probabil dupa aceasta presupusa “cernere”, asa cum este ea pomenita in diverse texte, vor ramane pe Noul Pamant exact entitatile/individualitatile care erau inainte de Atlantida.

Poate parea ciudata acea afirmatie, doar ca este de fapt purul adevar. Voi explica pe indelete in cele ce urmeaza. Fenomenul la care SUNTEM PARTE nu are deloc aspect de separare “a graului de neghina” ci este UN FENOMEN FIRESC de retragere a constiintei din niste puncte de experienta, deoarece pe Noul Pamant este necesara adevarata identitate si intregul potential infoenergetic de care acea constiinta dispune.

Pana acum, pentru a diversifica si a colecta cat mai multa experienta, o constiinta individuala putea sa-si creeze “copii” (corect scris gramatical). In acest mod, punctele de experienta s-au tot inmultit, creind falsa presupunere ca este o populatie in crestere. In ADEVAR, numarul Constiintelor a fost permanent acelasi, dar a crescut numai numarul punctelor prin care Constiintele experimentau “viata”.

Este logic ca, daca eu am sa zicem 3 puncte de experienta, aloc din potentialul meu energetic cate o catime fiecareia, si primesc in schimb informatiile ce se aduna din aceea experiente. ACUM insa, avand de redobandit INTREGIMEA MEA, si nemaifiind nici interesat de o infinita varietate de experiente, RENUNT la punctele de experienta care ma reprezinta CEL MAI PUTIN si MA RESTRANG/RETRAG intr-un singur punct. In acest mod las fara acoperirea energetica a Constiintei care EU SUNT, punctele cel mai putin “interesnte”. Desigur este probabil ca ceea ce noi am denumit la un momendat “entitati tinere” sa fie puncte de experienta in care nu s-a adunat prea multa informatie, de aici senzatia de imaturitate.

Interesant este si faptul ca, pe ici pe colo, s-a mai afirmat ca “moartea este o iluzie” si mie imi pare foarte fireasca informatia si se explica destul de lesne. Daca Constiinta care EU SUNT dispune de cateva puncte prin care experimentez “viata”, si constat ca un punct si-a depreciat capabilitatile experientiale intr-un fel sau altul, ma retrag din acel punct, creez iluzia unei “morti” si in acest fel imi asigur continuitatea.

Diverse fenomene din categoria “paranormal” isi gasesc astfel logica explicatie. Eu am avut o astfel de experienta, din categria “bilocatie”. Eram treaz-nu am baut si nici nu m-am drogat vreodata- si brusc, constient ca SUNT EU INSAMI, m-am trezit ca traversez pe o trecere de pietoni din Londra. Eram intr-un firesc acolo, desi punctul de experienta care EU SUNT nu a pasit niciodata in Anglia.

Revenind insa in ACUM-ul nostru, sa vedem ce anume ramane intr-un punct de experienta neacoperit de Constiinta. Desigur ramane iluzia unui corp fizic, cu mult mai putina energie vitala -cca 30/45%- , cu un psihic destul de nesigur, cu o foame energetica fireasca, cu un mental slab, umanoid, o iluzie de participare la experienta de viata. Ca atare prapastia care exista logic intre individualitatile aflate pe Noul Pamant, reintregite infoenergetic si cu din ce in ce mai multa energie si procese regenerative pornite si cei care, dimpotriva, neavand acoperirea unei Constiinte, traiesc galopant procese degenerative, devine din ce in ce mai clara.

Este de inteles ca nu mai exista conditii pentru ca acele puncte de experienta sa recupereze ceva, ca atare APROPIEREA lor de orice fel de “ajutor” este si nula si neavenita. Ca atare renuntati la iluzia si cheltuiala de energie in astfel de intentii.

Dimpotriva, mi se pare foarte neindicat ca acelor puncte de experienta sa le mai fie recomandate cai de “evolutie spirituala” sau tratamente/terapii de orice natura, inclusiv meditatia. ACOLO nu se mai afla NIMIC de salvat, indiferent ce “miracole” ati crede ca pot ajuta.

Din punct de vedere al experientei INCA COMUNE, constienti fiind ca fara sustinerea a unei constiinte, acele puncte de experienta chiar nu prea stiu ce fac, caut sa va avertizez ca ORICE MASURI/CIRCUMSTANTE DE JOC vi s-ar pune in fata, ocoliti-le cu un zambet interior. Este posibil/probabil SA SE REINVENTEZE pandemii, crize de tot felul, orice alte aberatii amenintatoare, nu faceti greseala de a le lua in serios. Sunt manifestari ale unor zbateri de final, disperate evident.

Unde vedeti “lupte” pentru dreptate, orice contine TENSIUNI, mentineti-va claritatea Legilor Creatiei, in care antagonismul nu exista. Detasarea este cea mai corecta varianta pentru etapa care urmeaza, si eventual eschiva de a participa.

Renuntati la a deveni partizani al unor miscari sociale/politice/economice, etc. Toate acestea tin de nivele de constienta relative, oricat de bineintentionate ar parea. In general NU UIATI ca dualitatea este o perceptie a mintii conditionate sa vada TOTUL separat, iar voi nu mai sunteti la acel nivel.

Subiectul inceput in aceasta postare are multe ramificatii si consecinte, pe care nu le pot dezvolta acum si aici. Probabil il voi continua alta data.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

...am fost curios azi...