Jocul constiintei 2

 



Propun sa “vedem” impreuna cateva aspecte de o logica SUPERIOARA. Pot parea incomode la o privire superficiala, doar ca sunt FOARTE PROFUNDE.

In primul rand, iata ca o populatie ramane constanta de la data de ( 22.08.023), adica timp de peste o luna. Mie cel putin mi se pare limpede ca la un numar de 667.764.666 entitati, ar fi fost APARENT LOGIC sa se fi produs “evenimente” considerate pana acum firesti, gen nasteri/decese/accidente. Doar ca acest gen de logica dispare, si cifrele o demonstreaza cu prisosinta. ACUM, in aceasta experienta aflata in vibratia Noului Pamant, Constiinta este cea care ESTE/face “regulile jocului”. Iar Constiinta nu are iluzii “karmice”.

A fi pe deplin constient/treaz, TREBUIE (nesuferit cuvant!!) sa nu mai uiti nici o clipa adevarurile Creatiei. Ele sunt foarte simple, usor de regasit in sintagma ”bunul simt si dreapta masura”. Voi enumera cateva aspecte care nu fac decat sa demonstreze CAT DE ABERANTA a fost experienta 3D, pe care inca o tragem dupa noi, fie din inertie/neatentie, din traditii, obiceiuri cotidiene, lipsa de cunoastere si/sau intelegere. Multe din ele au alcatuit o asa pretinsa “normalitate”, desi bunul simt TREBUIA (iar!!) sa ne atentioneze la multe aberatii.

Ca prim exemplu, pe care AICI INCA nu il voi dezvolta, este constienta faptului ca ne aflam intr-un joc dinamic, electromagnetic. Cand constientizam CU ADEVARAT acest aspect, probabil vom intelege ca TOTUL/ORICE in creatie se bazeaza pe aceasta dinamica. Si ca orice, pentru a functiona, are nevoie de aceste doua POLARITATI, la fel de importante, dar cu proprietati/calitati/atribute total diferite. Jocul “social” a fost condus, parca special, spre iluzia ca intre polaritati poate fi pus semnul egal. De aici a decurs o intreaga insiruire de disfunctionaliati. Ma gandesc cam cum ar functiona orice echipament in care am confunda minusul cu plusul. Sau in care am inventa diferite “amestecuri de +/-”.

Continuand, importanta celor doua energii fiind EGALA, nu stiu cum/dece in acea (sper ca s-a terminat!) iluzie, energia magnetica/feminina ar fi avut o importanta diminuata, sau s-ar fi gasit in pozitie de subordonare/posesie/discriminare, etc. Doar daca privim aceste notiuni, bunul simt ne va sesiza ca ele nu au acoperire in Legile Creatiei.

Constiinta FIIND LEGEA, ea fiind prezenta egal in toate cele 667.764.666 puncte de experienta, se presupune ca aceleasi adevaruri vor fi valabile peste tot. Ca atare o infinitate de cuvinte chiar, desemnand aberatii experientiale, vor iesi din vocabular.

Lupta, notiune care presupune nu numai dualitate dar si agresivitate, antagonism, chiar nu mai are sens. Drept urmare STIU ca vor dispare iluziile legate de existenta armelor de orice fel, armatelor de orice fel, politiilor, granitelor de orice fel, chiar si competitiile sportive, care presupun un “adversar de joc”. Tot ca urmare, desigur nu ne vor mai asurzi supersonicele, nu vor mai polua atmosfera, si toate aceste presupuse “ocupatii/indeletniciri” vor disparea odata cu cei care INCA mai considera ca Legile Creatiei pot fi ocolite la nesfarsit. Nu prea cred ca Constiinta si-a ales puncte de experienta aflate FLAGRANT impotriva bunului simt si dreptei masuri.

Sanatatea, sau mai degraba pretentia de lipsa de sanatate, rezultata clar din dezechilibre infoenergetice individuale, ca urmare a lipsei de atentie/cunoastere, revine AUTOMAT la armonie, cand conditiile de pace interioara sunt restabilite. Iar Constiinta, care ESTE in fiecare punct de experienta, va optimiza, cum inca nu va puteti imagina, acest aspect. Ca urmare si notiunea de medicina si farmacie nu va mai fi in vocabular. Si chiar SANATATE va fi lipsita de sens, pentru ca face parte dintr-o fireasca normalitate. Desigur va disparea, impreuna cu TOT ESAFODAJUL de diagnostice, aparaturi, laboratoare, si cei care INCA CRED ca ar fi utile cuiva/la ceva. Desigur si iluzia terapiilor de vre-un fel nu-si va mai avea locul. Nici acolo constiinta nu cred sa fi ales puncte de experienta.

Ca un sofisticat teren de lupta, POLITICA va disparea, si inca prioritar. Ea doar a creat iluzia “dreptatii” de o parte sau celalata a baricadelor, scindand cat mai fragmentat pe cei care au putut fi pacaliti. In schimb a constituit trambuline foarte eficiente pentru cei avizi de putere, care SI EA este profund inafara Legilor Creatiei. In mod cert in categoria politicienior Constiinta nu a gasit mediu prielnic de a se aseza.

Pomenind dreptatea intre ghilimele, ma astept ca si TOATE cuvintele din dictionar apartinand compartimentului “justitie”, in cap cu acest cuvant, sa dispara pentru totdeauna. Cine si-ar putea imagina ca intre puncte de constiinta aflate constient in experienta ar fi loc de vre-un tip de litigiu. Odata cu atat de multele pseudo legi si legisoare, in mod cert si cei care le-au deservit ma gandesc ca nu prea au fost pe placul Constiintei.

Legat de infinitatea de aberatii care s-au produs exact in zona legiferarilor si a judecatii si a tot ce este conectat, conform bunului simt si a dreptei masuri, nu are NIMENI, SUB NICI O FORMA si in nici o baza, calitatea/capacitatea sa pretinda ca poate intelege si cu atat mai putin sa judece o alta entitate. Fiecare este PE DEPLIN RESPONSABIL de ceea ce gandeste, exprima sau manifesta. Nici o alta “instanta” (ce termen stupid !) nu este indrituita sa judece/aprecieze/amendeze in vre-un fel ceea ce o entitate este/face.

Si tot legat de aceasta “zona”de presupusa activitate, nu vad logica conform careia cineva/oricine ar fi mandatat sa acorde drepturi/certificate/permise de orice fel/calificative de orice fel, deoarece NIMENI nu este mai presus de un altul. NU vad ca fiind valide nici un fel de “certificate”, in nici un domeniu. Ca atare muntii de acte, arhive, diplome si cei ce “profeseaza” in a le “produce” sunt un plus COMPLET ARTIFICIAL si de nimic justificat in Creatie.

Desigur, in acest moment poate parea profund utopic ceea ce eu afirm aici, dar INTRATI PROFUND IN VOI INSIVA si veti constata ca…doar asa se poate. Prea am fost obisnuiti ca adevarul ni-l spun altii si ca PRECIS ceea ce ni se spune este CHIAR ADEVARAT/valoros sau demn de luat in considerare.  

Cam peste tot unde se discuta despre ascensiune, perspectiva PARE a fi cea in care se trece ACUM din vibratia 3/4D in cea 5D. Aceasta perspectiva ESTE PROFUND FALSA si eu nu recomand nimanui sa o crediteze. Ea PARE corecta doar daca te situezi in pozitia de OBSERVATOR AL MANIFESTARII. Ori, chiar aceasta pozitie este profund incorecta, dand nastere unei erori fundamentale. Orice entitate aflata pe Noul Pamant este constiinta multidimensionala, fie ca stie sau…inca nu. A trecut prin punctul zero si se afla in cadranul doi, fie ca stie sau…inca nu si este entitate CREATOARE, nicidecum constatatoare. Cu alte cuvinte, daca “inca nu” te defineste, fa TOT POSIBILUL si te extrage din acea falsa proiectie conform careia abia ne straduim sa trecem in 5D, deoarece aceasta eroare fundamentala te situeaza in pozitie de FRANA in procesul care ESTE IN PLINA DESFASURARE, anume cel de CREATOR PE DEPLIN CONSTIENT. Se va repercuta atat asupra propriei experiente cat si, prin sumarizare, asupra experientei colective.    

Constatarea, ca si alte “instrumente” gen prelucrarile statistice de date, programarile de orice fel s.m.a. sunt invalide in ADEVAR, si evident invalide pe Noul Pamant, producand doar un zambet compasiv. Ele au parut ca fiind valide doar mintii liniare, in experienta la vibratia 3D. Este o crunta capcana a iluziei, pe care unele entitati o tot trag dupa ele, pana se vor trezi de-a binelea!

Desigur aceasta postare este un biet inceput in prezentarea a ceea ce, cel mai probabil, va contura experienta pe nivelul urmator. Voi continua desigur, eventual dezvoltand unele aspecte doar schitate si/sau adaugand altele, din multitudinea celor ce, musai, vor arata total diferit.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...