DESPRE FRECVENTE (2)


Am lasat sa treaca tumultul presupuselor sarbatori crestine si cel al nemultumirilor consecutive interzicerii obiceiurilor traditionale. In raport cu acum o sapatamana si jumatate, ACUM cifrele arata cam asa:


130.000.000 ascensionati pe planeta, din care 11,2% romani
80.000 calibrare constiinta colectiva la romani
4.200 calibrare constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
2.400 fara
Suedezi 8.500
Norvegieni 9.300
Danezi 9.000
Planetara 1.740

420.000.000 ascensionati pe planeta, din care 15.320.000 la romani
90.000 calibrare constiinta colectiva la romani
4.800 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
4.150 fara
Suedezi 8.380
Norvegieni 8.600
Danezi 9.000
Planetara 3.050

Vazand cifrele, este semnificativ numarul celor ascensionati pe planeta in intervalul acesta si desigur saltul vibrational al constiintei colective planetare, consecinta fireasca a acestei treceri in Lumina a unui numar foarte mare de entitati. Pe masura ce toti acestia se vor dezmetici si stabiliza, e de asteptat ca nivelul de vibratie/calibrare a constiintei planetare sa tot creasca. Dupa cresterea inregistrata la calibrarea constiintei europene putem deduce ca parte din cei ascensionati sunt in Europa.
Trecand la subiectul propus pentru astazi, el vine sa completeze cumva ceea ce am scris in postarea anterioara, poate si la indemnul unei prietene care m-a intrebat de ce ACUM este de dorit cat mai multa vibratie/Lumina.
Prin termenul Lumina in acceptiune metafizica se intelege de fapt vibratie inalta. Cum prin intuneric se presupun vibratii joase.
In urma cu multi ani, Hawkins alcatuia o piramida a constiintei, a caror valori ulterior s-au tot modificat:




Valorile suprascrise erau cele valabile in urma cu cca.patru ani. De atunci atat vibratia Pamantului cat si a Constiintelor raportate la experienta au tot crescut. ACUM vibratia celor ascensionati depaseste zona masurabila, tinzand catre infinit. Deci scala valorilor fiind aceeasi, 4000 reprezinta nivelul Constiintei Solare. Toti cei ce ascensioneaza depasesc aceasta valoare.
Am dat aceste tabele pentru a se intelege MAI BINE ce inseamna vibratie/Lumina. TUTUROR acestor valori le corespund ALEGERI experientiale si emotii/sentimente/stari.
Hawkins nu a explorat si vibratiile aflate sub zero, care din pacate exista. Este drept ca in acele vibratii accesul informational este destul de limitat si ca atare nu se mai pot face determinari, dar DIN EXPERIENTA va pot spune ca la acele vibratii se poate ajunge si ca urmare a perceptiilor de frica exacerbata, mai exact de groaza. Dar tot in acele vibratii se regasesc si entitati nonumane, aflate in corp omenesc. Daca primele pot fi aduse in Lumina, evident cu participarea lor uneori constienta, alteori prin infuzie de vibratie foarte inalta, la cea de a doua categorie nu se poate opera nimc, acela fiind nivelul lor de vibratie/constientza familiar.
Aceste individualitati alcatuiesc ACUM polul de “intuneric”, sunt cca.180 pe planeta, dar au ocupat puncte strategice in jocul 3D, pe care se straduiesc sa nu-l piarda. Desigur STIU BINE ca frecventele inalte au tot castigat teren si ca atare forteaza, pe ultimul interval care le-a mai ramas, un joc absurd, menit sa induca cat mai multa frica si dezorientare, disconfort experiential si haos informational.
ACESTA este si motivul pentru care au tot fost meditatii planetare, pentru care va simtiti fiecare motivat sa va cresteti atat nivelul de constientza si ca atare de vibratie.
Desigur, in acest peisaj foarte dinamic, nu reusesc sa inteleg cultele, oricare din ele, pentru conservatorismul lor. Cata vreme constiinta colectiva era mult sub valoarea lor vibratorie, desigur puteau avea un rol pozitiv. Acum insa banuiesc ca STIU si ele ca individualitatile ascensioneaza masiv, in timp ce ele toate isi “condamna” enoriasii prin repetitivitate sablonarda, la a ramane arondati vibratiei discursurilor lor, acum sub 800. Desigur FIECARE are dreptul sa aleaga, numai ca “excomunicarea” inca mai persista amenintatoare in cugetele multora. Din pacate si in comunitatile stiintifice acum opereaza acest “principiu”, care face ca multe valori individuale sa nu indrazneasca sa isi spuna ADEVARUL LOR, de teama ca vor fi indepartati. De altfel si in aceasta comedie, aranjata de polul de intuneric, toti cei care au avut de spus ceva, foarte profesional sau foarte de bun simt, au fost izolati in diferite moduri.
Foarte probabil ca in urmatoarea perioada majoritatea celor care AU DE ASCENSIONAT o vor si face, ca atare vibratiile vor fi din ce in ce mai inalte si probabil ca si disperarea celor ce vor sa impiedice Lumina va creste, putandu-ne astepta la ceva tensiuni majore.
Desigur NU AU CUM sa impiedice aceasta dinamica si nici nu cred ca mai spera sa o incetineasca, tot ce pot insa este ca, la nivel individual, sa impiedice ascensiune celor care INCA NU AU ALES LUMINA. Sa auzim si sa facem doar ARMONIE! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...