DESPRE FRECVENTE


In ceea ce numim EXPERIENTA, toate aspectele par a fi obiective si materiale. De aici si puternica hipnoza indusa. Cu toate astea, nimic nu este ceea ce pare a fi. Dovada si comica experienta planetara prin care trecem, cu un mare grad de hipnoza constient indusa dar si inconstient indusa sau autoindusa. Darsa vedem cifrele de astazi, apoi voi mai explica:
Valorile dupa meditatia planetara din 05.04.2020:
90.000.000 ascensionati pe planeta, din care cca 16% romani
65.000 calibrare constiinta colectiva la romani
3.000 calibrare constiinta colectiva europeana, CU aportul vibrational romanesc
1.360 fara
Suedezi 8.000
Norvegieni 8.000
Danezi 6.800
Constiinta colectiva planetara 1.450 fata de 1.220 aseara.

ACUM:
130.000.000 ascensionati pe planeta, din care 11,2% romani
80.000 calibrare constiinta colectiva la romani
4.200 calibrare constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
2.400 fara
Suedezi 8.500
Norvegieni 9.300
Danezi 9.000
Planetara 1.740

Vazand acum cifrele, si cuantificand evolutia vibrationala si deci DE CONSTIINTA, avem tot dreptul sa ne bucuram ca Lumina creste in continuare, cam indiferent de unde privesti.
Pentru ca dincolo de aparenta jocului, in zonele cauzale superioare, nu exista decat o dinamica a vibratiilor din ce in ce mai inalte, menite sa inlocuiasca vibratiile joase. Desigur in manifestare FORMELE sub care se observa, vor avea probabil atat aspecte dramatice cat si ilariante.
Cu cat ne vom stradui individual sa intelegem/acceptam ca manifestarea este de fapt un joc al frecventelor pe care TRADUCTORII proprii ii imbraca in FORME aflate in manifestare si a caror aparente ATRIBUTE rezulta doar din propriile filtre, asta generand diversitatea de perceptii despre una si aceeasi manifestare, cu atat vom fi mai detasati emotional si mai pregatiti pentru a ne creea experienta in dimensiuni superioare.
Poate credeti ca Tesla a fost doar un geniu al tehnicii dar el mai intai a fost un cautator al Legilor Creatiei iar ce a spus aici este intelepciune. Nu multi dar mai sunt si altii care STIU cam cum arata lucrurile in ADEVAR. Fiecare insa se exprima in modul sau individual si desigur functie de contextul in care se afla. Un exemplu este acest interviu:

Dar sunt inca multe exemple, mai vechi sau mai noi:



Ceea ce eu insist sa intelegem este ca in spatele oricarei manifestari, indiferent CE FEL ar fi ea, stau intotdeauna vibratiile. Pot fi contexte/conjuncturi sau oameni, totul are o vibratie care o sustine si da aspectele apoi in manifestare. Spre exemplu, din traditii, multi inca considera ca sarbatorile religioase-acum pascale- sunt un prilej de ridicare a vibratiei. Numai ca, din pacate ESTE EXACT INVERS. Masuram aseara slujba difuzata la megafoane in aceasta comunitate catolica. Calibra 870, deci foarte jos in raport cu constiinta colectiva chiar planetara, nu numai la romani. Sunt convins ca dinamica Ascensiunii se va accelera mult dupa aceasta perioada de sarbatori crestine, avand in vedere faptul ca aria de acoperire sau egregorul crestin are o larga raspandire. Cel putin predicile catolice dovedesc o buna cunoastere a tehnicilor de programare neurolingvistice.
De asemeni ma intrebam care o fi motivatia REALA, din spatele acestei exagerari fantastice, cel putin de la noi, dar foarte probabil asa stau lucrurile PESTE TOT. In componenta celor ce conduc aceasta “lupta impotriva” extinderii virusului existau cateva entitati care nu numai ca calibrau foarte jos dar chiar erau ceea ce se numeste entitate neagra. Parte au fost trase in Lumina, dar unul nu va accepta NICIODATA Lumina, aceea fiind natura sa proprie. Asa ca nu ma mira nici obraznicia de a ni se “interzice” drepturile si nici faptul ca la farmacia din comuna cea mai stupida masca, fara nici o protectie, adica vrac, m-a costat 9,75 lei, desi stiu bine cam ce pret de intrare putea avea. Doar ca “ordinul” stipula ca pana a doua zi la orele 12 sa le avem musai. Asa ca am cerut si primit doua botnite.
Prin cresterea nivelului de vibratie al planetei la 6D, prin cresterea zilnica care are loc, prin faptul ca TOT ce tine de Mama Geea vibreaza din ce in ce mai sus, ar fi de presupus ca entitatile trase in Lumina adica cei ascensionati sa devina familiari cu tot ce ii inconjoara, fiind in rezonanta vibratorie cu ele. Dimpotriva, entitatile cu vibratie joasa, chiar exponentii Intunericului (care chiar exista si nu accepta Lumina) se vor simti din ce in ce mai incomod, tocmai prin lipsa rezonanta vibrationala.
Sfatuiesc pe fiecare din cei ce inca accepta fricile, sa devina constienti de joasa frecventa la care se autocondamna si la consecintele experientiale care firesc urmeaza. Capitolul griji/nevoi/necaz/durere poate fi considerat INCHEIAT DEFINITIV, deoarece a fost un exercitiu al mintii in jocul de frecventa joasa 3D care deja poate fi considerat incheiat. Deja cca. un sfert din cei ce sunt apti sa ascensioneze au facut-o deja iar ritmul se va accelera in lunile urmatoare. Nivelul de constienta in mod logic va creste si el iar noi toti, individual insa, vom fi preocupati doar de gasirea locului nostru in Creatie. Bucuria starii de A FII nu trebuie sa ne paraseasca, indiferent cum ar arata un context sau altul de joc, deocamdata. Desigur nici ATENTIA ! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...