Despre…ACUM!


Pe22.04.2020 aveam aceste valori:
420.000.000 ascensionati pe planeta, din care 15.320.000 la romani
90.000 calibrare constiinta colectiva la romani
4.800 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
4.150 fara
Suedezi 8.380
Norvegieni 8.600
Danezi 9.000
Planetara 3.050

ACUM ele arata astfel:
562.650.000 ascensionati pe planeta, din care 16.500.000 la romani
95.000 calibrare constiinta colectiva la romani
4.500 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
4.350 fara
Suedezi 7.700
Norvegieni 8.000
Danezi 8.000
Planetara 4.000

Vazand aceste cifre, simt sa impartasesc cateva idei cu voi, nu lipsite de importanta.
La valoarea deja a celor ascensionati la nivel de planeta, ma astept ca in cca. o saptamana cam toti cei ce au maturitatea sa ascensioneze sa o fi facut deja. Va fi insa destul de inegala distribuirea in diferitele zone ale pamantului/tari si asta va ridica multe problematici. Pentru ca una este ca din 19.450.000 cat cuprinde egregorul romanesc acum, sa fie ascensionati 16.500.000, adica doar 3.000.000 ramasi in iluzia vibratiei 3D/inconstienti si total diferit daca raporturile sunt altele. Si, in mod cert si logic, raporturi ca cel de la noi e greu de crezut ca va mai fi egalat. In postarea viitoare voi cauta sa analizez cam cum stau lucrurile in alte parti.
Din pacate aceasta singularitate a egregorului romanesc nu beneficiaza de o conducere pe deplin constienta. Degeaba mult hulitul Johanis este in vibratia 6D, daca are un guvern foarte inconstient si continand inclusiv entitati negre. Desigur acest aspect va trebui sa se schimbe, si nu din considerente partinice ci pentru ca nu se incadreaza in armonia Creatiei.
Retoric ma intreb: CUM OARE cultele nu au in mijlocul lor si individualitati capabile sa deceleze astfel de “oameni”, cu ADN modificat…Dupa care imi amintesc ca au avut “grija” sa considere anumite tehnici “satanice” si sa interzica practicarea lor, de teama ca oamenii vor deveni prea constienti. Acum au ajuns la situatia ca inclusiv in randurile lor se gasesc astfel de entitati, care “slujesc” in fata enoriasilor, (si nu vorbesc fara sa stiu ce spun).
A-ti supune poporul la lipsirea de libertati legitime, fara nici o consideratie in a folosi termeni/cuvinte total lipsite de elementar bun simt, FARA SA STII ca nu NU AI DREPTUL sa te bazezi doar pe increderea in organisme care s-au autodefinit ca responsabile de sanatatea planetara, desi doar gafe au facut (estimau in urma cu ceva ani 3 milioane de morti in urma altei epidemii ?!!), fara sa realizezi cat de simplu chiar ACOLO este un “cartier general” care a regizat tot acest spectacol sinistru planetar, bazandu-se pe cate un pion, la fel de negru, plasat in mai toate guvernele, dovedeste ca discernamantul chiar nu se obtine usor.
Daca si acest “pol de intuneric” ar fi fost la fel de inconstient cum sunt cei de “lumina”, astazi nu am fi o planeta cu botnite. Desigur au castigat o batalie si chiar cred ca se amuza, asa un spectacol este o “realizare”, mai cu seama ca ei erau doar 180 de entitati. Nu se vor bucura insa prea mult, deja parte din ei au disparut…
Ar fi util sa intelegem ca si experienta umana te poate conduce, prin lipsa de cunoastere, inconstientza si frici la a vibra sub zero. Asta insa este o conditie trecatoare, tot ca entitate de intuneric te manifesti -o perioada mai scurta sau mai lunga- dar cauti Lumina(vibratiile mai inalte), asa cum poti din acea conditie, dar o vei gasi. Te vor ajuta atat cei din jur cat si cresterile de vibratie generale. Sau ajutoarele constiente, prin tragere constienta in Lumina. Nu este insa si cazul celor la care m-am referit, pe ei Lumina nu ii tenteaza, nu este conform cu informatia din AND-ul lor si chiar daca pompezi catre ei frecvente foarte Inalte, cel mult le modifici/scazi puterea, dar in Lumina nu ii aduci.
Am oferit aceste informatii deoarece STIU ca pentru majoritatea aceste aspecte ale “vietii”nu exista, deoarece chiar nu avea cine sa le aduca la cunostiinta. Totusi a fi constient inseamna chiar A FII ! Sa ne reintalnim, daca s-ar putea eliberati de jocul asta ciudat!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...