METAFIZICA…in cratita!

Cifrele de astazi, inaintea meditatiei planetare:
28.03.2020-65.500.000 ascensionati-24% romania- 32.000 calibrare constiinta colectiva la romani, 3.220 cea europeana CU aportul vibrational romanesc, 2.080 fara
04.04.2020-75.000.000 ascensionati-22% romania-42.000 calibrare constiinta colectiva la romani,2.300 cea europeana CU aportul vibrational romanesc, 1.570 fara
Vazand aceste cifre trebuie sa realizezi ca evenimentele sintetic concertate pe planeta in ultima perioada ,au afectat ritmul ascensionarii planetare dar si mai GRAV, ca a fost afectata vibratia constiintei colective europene. Ca atare DISCREPANTA dintre nivelele de constienta va face TOTAL NEPOTRIVITE eventualele masuri europene, indiferent domeniul, populatiei de pe aceasta zona…Sper ca sa SE OBSERVE si de catre cei ce au pretentia ca conduc aceste destine.
Maine dupa amiaza voi reveni cu acesti parametrii, modificati probabil IN URMA MEDITATIEI si voi si detalia componenta vibrationala a constiintei colective la romani.

Revenind la subiectul propus in titlu:

Daca stam bine si ne gandim, dincolo de solicitarile pe care le primesc deja, majoritatea ABSOLUTA a celor ce au ascensionat sau urmeaza, nici macar nu au auzit de ceva ce ar semana a “spiritualitate” sau ORICE alt termen ce ar putea desemna un oarece interes despre ce poate fi viata dincolo de CEEA CE PARE A FI.
Asa stand lucrurie, agrementate de o totala stupoare despre “ce se intampla cu mine?” sau similare, m-am intrebat cum/sub ce forma m-as putea face inteles acestei din ce in ce mai largi categorii de “dumnezei deja inaltati”. Ca atare voi folosi, evident, o imagine cat se poate de banala, dar care poate avea oarece acoperire in zicerea din Kybalion numita “principiul corespondentei”, anume : Cum este sus asa si jos…etc”.
A face trimitere la clasicii Maestrii spirituali nu i-ar ajuta cu nimic sa isi inteleaga experienta, si nici la spiritualitatea de net, unde chiar ar avea nevoie de mult discernamant ca sa se poata orienta. Chiar si cei ce au fost pe un drum constient ani de zile, indoctrinati de ceea ce Maestrii au spus de-a lungul a sute/mii de ani, nu vor putea folosi decat cateva indicatii generale dar esentiale, cum ar fi indemnul catre Pace interioara, calm profund, acceptare, etc.
Momentul actual prin care se trece este caracterizat prin UNICITATE, la nivel de civilizatie, si puternica individualizare pe Calea fiecaruia. Ce pot spera este ca, citind alegoria de mai jos, sa devina cat mai inteligibil fiecaruia cam prin ce se trece.
Sa ne imaginam ca eu/tu/noi fiecare, suntem doar o molecula de apa. Conform “circuitului apei in natura”, am tot calatorit sub diferite forme si stari de agregare, atat ca vapor/picatura in cer cat si ca componenta a unui curent acvatic in rauri, mari dar si in alcatuirea vietii unor plante/animale. Alcatuirea noastra este simpla, dar in acelasi timp complexa, deoarece avem capacitatea de a culege informatie (vezi “memoria apei”).
ACUM insa ne aflam in experienta de a fi parte dintr-o leguma, sa zicem un morcov. Si am ajuns intr-o cratita, inconjurati de multe molecule de apa si nu numai, care fiecare se gaseste in experienta de a fi…ceva. Poate in tesutul unui ardei, a unei rosii, a unui catel de usturoi…etc.
Desigur, nu ar fi exclus sa existe inca o iluzie a unei “superioritati” si ca atare a unei “ierarhii” in cratita, admitand ca conopida e mai stufoasa sau vanata mai …gustoasa, sau ca usturoiul ar fi …foarte important, numai ca flacara de sub cratita a pornit si ca atare cresterea de …frecventa face ca apa din multe dintre ele, sub forma de molecule, sa inceapa sa se desprinda de “iluzia” personalitatii cum ca ea ar fi…morcov, sa zicem. Ca atare se va aseza pe capac, pe care il putem identifica cu vibratia 4D sau “astral”. Inca are memoria legumei din care s-a ridicat dar, nu peste mult timp, se va trezi iar in cratita, de asta data fierband cu o alta leguma, ca parte din acea identitate. Acum I se pare ca nu mai este morcov ci…ardei.
Toate aceste cicluri alcatuiesc experienta unei picaturi de apa, aflata in ciclul asa zis “karmic”, de intrupari/destrupari si experiente pe care toti le-am avut pana acum, aflati in “capcana” dintre 3D si 4D. De-a lungul ultimilor catorva mii de ani, cca. zece mii, au mai existat molecule care au scapat de sub capac, dar s-au intors acolo sa povesteasca cate ceva despre o infinita libertate, din care ei apucasera sa “vada“ cate ceva. Ei au fost cei “Iluminati”.
In rest, cata vreme eram in cratita, ori ne identificam cu cate un rol de …leguma, ori ni se parea ca am atins “eliberarea”, calatorind ca vapori intre cratita si capac. Mereu insa in cratita s-a trait iluzia superioritatii, a concurentei, in totala inconstienta despre ce anume se petrecea de fapt. Normal ca a existat suferinta si griji si durere, nu? Acum insa frecventele/temperatura tot crescand, ne trezim ca apare o presiune intre cratita si capac, care determina ca din ce in ce mai multe molecule sa fie practic expulzate din acel “spatiu ingust” si determinate sa ia contact cu “libertatea” din jurul cratitei. Da, poti spune ca este infricosator, ti-ai pierdut DEFINITIV presupusa identitate si va trebui sa gasesti TU locul pe care sa…condensezi. Doar ca este atat de vast spatiul…Inca mai crezi ca are importanta daca te asezi pe marginea plitei sau pe geam, inca ai in memorie o intreaga insiruire de foste roluri in cratita, si apare un ceva numit psihologic care inca are tendinta de a se vaicari, de a se simti efect, si va trece o vreme pana sa realizezi ca tu esti doar PURITATEA unei molecule de apa, ceea ce de fapt ai fost dintotdeauna, doar ca uitasesi.
Acum se poate spune ca vibrezi in 5D, dar desigur iti este foarte facil sa te “ridici” mai “sus”, nemaiexistand piedici/capace. Poti explora “Instant” orice vibratie/dimensiune, functie de CEEA CE TU INTENTIONEZI sa experimentezi si in mod sigur nu va exista nici o instanta care sa te aprobe sau dimpotriva. Un simplu curent de aer, daca i te lasi, te poate purta pe petala unei flori sau in alcatuirea rezonanta a unui norisor…Unicitatea experientei tale este logica, nimeni nu ar putea-o intelege, este atata vastitate in care te poti juca!
Ati putea fii tentati sa iesiti din aceasta “poveste” si sa ma atentionati ca ea, molecula, nu are un corp “fizic”.Raspunsul corect ar fi ca ea, spre deosebire de voi, nu si-a proiectat “iluzia unui corp fizic”, din simplul motiv ca fizicalitatea este doar o perceptie. Ca atare nici nu puteti stii SIGUR ca nu are si ea o astfel de proiectie/perceptie, dar ceva mai sigur este ca voi DA in schimb EA NU a fost creata “dupa chipul si asemanaraea…”, ca atare probabilitatea ca ea sa isi poate crea o astfel de experienta este foarte mica.
Din identificarea cu iluzia corpului s-au nascut toate, dar TOATE perceptiile dramatice ale experientelor. Detasarea in raport cu aceasta iluzie in schimb ofera un grad de libertate experientiala, care apoi se manifesta sub foarte multe forme.
Dar revenind la PROCESUL aflat in cratita, parte din moleculele de apa raman identificate cu rolul si nu isi permit DESPRINDEREA de bucatica de experienta cu care se identifica inca. Cel mai probabil va fi ca, atunci cand temperatura/vibratia va ajunge foarte ridicata sa reuseasca o desprindere de “materie” insa este previzibil ca sa nu mai beneficieze de presiunea necesara pentru a se elibera de sub capac…
Daca ati zambit, ma bucur, daca nu…asta este! Calatorie placuta doresc fiecaruia! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...