ESTE, macar aparent, complicat!


Acum o sapatamana:
Nivelul de constienta PLANETAR 83,6%
EUROPEAN 84,3%
ROMANESC 92,7%

785.514.587 ascensionati pe planeta, din care 16.788.588 la romani
267.000 calibrare constiinta colectiva la romani
13.500 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
12.300 fara
Planetara 17.000
ACUM:
Nivelul de constienta PLANETAR 94%
EUROPEAN 96,8%
ROMANESC 93,8%  !!!

786.555.655 ascensionati pe planeta, din care 16.856.785 la romani
275.000 calibrare constiinta colectiva la romani
15.000 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
15.000 fara
Planetara 18.500
Dupa cum se poate vedea, este pentru prima data cand  constiinta colectiva europeana NU MAI ESTE INFLUENTATA ascendent de cea romaneasca, in ciuda faptului ca vibratia/calibrarea inca este net distantata.
Asta deoarece NIVELUL DE CONSTIENTA a fost depasit atat la nivel european, cat si la nivel planetar.
Din punctul meu de vedere, ACEST ASPECT ESTE SI VA FI DETERMINANT in ceea ce priveste CALITATEA EXPERIENTEI. Ar fi fost poate util sa fie intelese mai profund relatiile REALE intre cauze si efecte.
Manifestarea, tocmai prin ACUTELE ATAT DE EVIDENTIATE, tinde sa ne hipnotizeze si sa ne apara ca zona cauzala, desi in mod cert NU ESTE ASA! Daca insa vom insista sa o tratam ca si cauza, viata noastra va deveni EFECTUL acestei false cauzalitati.
Daca ar fi sa dau un sfat, oricat de aberant se opereaza in manifestare (si DA, cam asa se opereaza, probabil din disperare), util ESTE ca FIECARE sa priveasca in ADEVARURILE SALE si sa se pozitioneze exclusiv conform propriilor intuitii.
Planeta, ca si “gazda” a jocurilor noastre, desi APARENT a ramas cea pe care O CUNOASTEM, in realitate a depasit vibratia 6D in care a fost in ultima vreme, ACUM vibrand in7D.
Poate parea neimportant, dar ESTE DETERMINANT. Cei neatenti sunt in iluzia ca jocurile de putere/concurenta/
control sunt legitime deoarece NIMIC NU S-A SCHIMBAT, ei straduindu-se in continuare sa apese pe aceleasi pedale cunoscute, doar ca inclusiv pedalele li se opun. Intre vibratia 7D si experientele 3D nimic nu mai poate fi negociat, iar ADEVARURILE CREATIEI se vor impune DE LA SINE.
Ca provocare a momentului este tocmai sa ne abtinem a deveni EFECT al efectelor/manifestarilor. La nivel individual -si acolo chiar conteaza- nu este dificil sa avem ATENTIE SI DISCERNAMANT. La nivel colectiv exista riscul insa sa devenim neatenti si deci…efecte ale efectelor! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...