“ATENTIE, COMANDA LA MINE! “

 


Desigur, mai intai ne intereseaza evolutia. Acum o saptamana datele erau:

Nivelul de constienta PLANETAR 95,6%

EUROPEAN 98,4%

ROMANESC 98%  !!!

 

787.565.656 ascensionati pe planeta, din care 17.312.654 la romani

444.000 calibrare constiinta colectiva la romani

42.400 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc

42.300 fara

Planetara 43.300

ACUM ele sunt:

Nivelul de constienta PLANETAR 97%

EUROPEAN 99,6%

ROMANESC 99,65%  !!!

 

832.342.663 ascensionati pe planeta, din care 17.424.345 la romani

856.000 calibrare constiinta colectiva la romani

71.000 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc

63.800 fara

Planetara 86.800

Vedem limpede ca, din punct de vedere vibrational, chiar daca manifestarea inca nu pare sa reflecte, Lumina creste! La toti indicatorii urmariti! Pentru ca si nivelul de constienta firesc urmareste vibratia, deoarece “perspectiva” de la care lucrurile se percep, se modifica.

Titlul acestei postari aminteste celor care au facut un “stagiu militar” una din cele mai des auzite comenzi. CE anume opera ea, aceste cateva cuvinte, in constiinta care noi eram? Avea menirea sa ne faca sa uitam ca ar mai fi ceva pe lume inafara de acel “…LA MINE”, unde noi, fiecare, TREBUIA sa canalizam TOATE ENERGIA ATENTIEI noastre.

Dar acest fenomen, de comanda catre energia ATENTIEI NOASTRE, a devenit cel mai uzual instrument folosit pentru a ne face sa uitam si, de cele mai multe ori, sa inversam sau macar sa devenim confuzi in ceea ce priveste discernerea intre CAUZE si efecte.

Retin ca, in urma cu cca. 15 ani, cand a cam aparut “Public Relations” ca si disciplina/ocupatie sau cum veti vrea sa o numiti, m-a uimit foarte tare ca era autointitulata “industrie”.  Retin ca am avut o mare problema sa introduc in constiinta care eram acest concept, obisnuit cu ceea ce, de regula, era desemnat prin cuvantul ”industrie”.

Abia acum probabil incep sa sesizez “maretia/ monstruozitatea” pentru care chiar isi poate reclama acest adaus la titlu. Pentru ca obiectul de activitate nu este doar o cosmetizare a unor imagini, ci SPECIALIZAREA in a deforma complet orice presupusa realitate. Si mai este si o acerba concurenta intre specialisti/firme apte sa obtina deformari spectaculoase.

Desigur toti am inteles/acceptat ca disponibilizarea din sectoarele productive, prin automatizari/robotizari va naste in sfera “serviciilor” o seama de “nise”, dar chiar nu imi imaginam ca DEZINFORMAREA PROFESIONALA sa ajunga obiect de activitate.

De aceea parametrul CONSTIENTA este acum foarte important in viata fiecaruia, el facandu-ne mai apti de a discerne intre informare si dezinformare, ultima de regula fiind mai profesionala ca prima. Ca exemplu, minunata OMS a angajat o firma foarte profi, pentru modica suma de 135.000$, sa-i “aranjeze” credibilitatea sifonata de ultimele ei prostii, asa incat din banii contribuabililor, s-au alocat acesti bani intru mintirea lor! Cum se va face? Desigur angajand “formatori de opinie” (alta specializare uluitoare!) sa se vaite in fata camerelor de vederi…

Desigur ne trezim, fiecare in ritmul propriu, si cel mai probabil ne vom scutura diblele/cititi: “capsoarele adormite”, si ne vom aminti CEEA CE SUNTEM, vom vedea clar ca am fost mintiti si abuzati, ca niciodata o constiinta NU POATE CUNOASTE O ALTA AUTORITATE decat Sinele sau si nu va uita ca un act de identitate este un instrument LA DISPOZITIA SA, menit sa il ajute in relationari cu anumite institutii, nicidecum ca ar fi un instrument de coercitie LA PURTATOR. Fiind “al meu” si nu eu “ al lui”, desigur il prezint DOAR UNDE SI CUI consider eu, nu “la ordinul cuiva”.

Suntem TOTI oameni, e singura “calitate reala”pe care absolut toti o avem, iar diferentierile sunt iluzorii, mai ales cand sunt menite a crea imagini false in joc. Pentru ca este cel putin ”ciudat” sa te consideri “autoritate” in fata mea, nestiind nimic despre mine, dar ma tem ca nici despre tine, de vreme ce uiti ca ORICE FUNCTIE ai avea in joc este si trecatoare dar isi si datoreaza existenta faptului ca eu, eventual, o recunosc si o sustin cu energia atentiei si banilor cu care si eu cotizez ca tu sa imi fii…CE?

Aviz tuturor amnezicilor din joc, cu sau fara uniforme si dotari, jocul se va termina foarte in curand si ar fi util sa ne trezim …prieteni! Asta cu atat mai mult cu cat maine este 10 august!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...