NIMIC NU ESTE CEEA CE PARE !



Nivelul de constienta,acum o saptamana:
 PLANETAR 94%
EUROPEAN 96,8%
ROMANESC 93,8%  !!!

786.555.655 ascensionati pe planeta, din care 16.856.785 la romani
275.000 calibrare constiinta colectiva la romani
15.000 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
15.000 fara
Planetara 18.500
Acum:
Nivelul de constienta PLANETAR 95,6%
EUROPEAN 98,4%
ROMANESC 98%  !!!

787.565.656 ascensionati pe planeta, din care 17.312.654 la romani
444.000 calibrare constiinta colectiva la romani
42.400 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
42.300 fara
Planetara 43.300
Dupa cum se vede LIMPEDE, multi parametrii au crescut, chiar si numarul celor ascensionati dar, in special calibrarile/vibratia si nivelele de constienta. Asta ar fi util sa ne faca atenti si pozitivi in aprecierea Luminii, contrar eforturilor pe care mintile limitate inca le fac pentru a da aparente motive de ingrijorare/frica.
Ar fi indicat sa nu pierdem din vedere ca ORICE ASPECT mai intai se produce in Constiinta si abia apoi poate ajunge si in manifestare. In nici un caz INVERS, manifestarile-oricare ar fi ele- fiind doar efecte.
Aceasta evolutie poate parea surprinzatoare pentru mintile liniare, care acum se agita foarte tare -desigur aparent benefic- pentru apararea Legilor Creatiei si Adevarurilor celor mai Inalte. Doar ca ACESTEA se impun de la Sine, constructele mentale firesc naruindu-se…Si da, au fost si inca mai dainuie multe, in constiintele care suntem. Nici lupta, nici partizan-ariatul nefacand exceptie…De aceea simplele setari se lungesc in “procese” care necesita timp, nefiindu-ne inca la indemana sa intelegem si sa acceptam LIBERTATEA, cu tot ceea ce ea presupune, in special multa RESPONSABILITATE si constienta, discernamant, renuntarea la povestile mintii, oricat de dezamagitor ar parea.
Ar fi foarte benefic sa privim cu multa atentie cifrele de mai sus si sa intelegem profund, cat mai profund, intelesul lor. Salturile majore, chiar dublarea in numai o saptamana a vibratiilor constiintelor colective, mie imi spun foarte mult! Si pot banui dezamagirea profunda pe care mintile bolnave o simt acum, cand asprind conditiile rezultatul este exact invers decat cel scontat.
Relativ la titlul acestei postari, aceasta sintagma veti constata si singuri cata acoperire are, pe mai toate nivelele experientei. Acum ma voi referi doar la cateva aspecte.
Tin minte ca am fumat multi ani de zile mai toate marcile de tigari. De la un moment, a aparut o avertizare simpla, cum ca “tutunul dauneaza sanatatii”. Apoi a fost inserat si “grav”. Dupa care, dupa niste ani, a aparut o “directiva” mai “serioasa” si au aparut tot felul de avertizari din ce in ce mai variate si insotite musai de poze colorate, cu limpede impact emotional. La o privire superficiala ai zice ca “cineva” a manifestat o grija pentru sanatatea presupusilor inconstienti, dar oare dece atata risipa de presupuse boli si atat de colorate? Oare nu este limpede ca aici se facea o programare?
La un momendat a aparut o “grija” pentru sanatatea femeilor ajunse la 40 de ani, carora li se indica utilitatea unei mamografii…asa, doar insinuindu-se ca e o varsta la care incidenta…bla-bla…Nu e limpede ca se facea exact ca mai sus?
Mereu au fost unii, autointitulati “autoritati” de tot felul, care au avut “grija” sa scrie in constiinte diverse povestioare, ei stiind bine ce urmaresc, de fapt…
Si acum tin sa fac LIMPEDE pentru oricine ca notiunea de “autoritate” este rizibila si profund Ilegala, indiferent nivelul la care ne-am referi. Termenul ar avea relevanta DACA si NUMAI DACA Creatorul ar fi facut distinctie intre creatiile sale.
In urma cu niste ani, cand ma preocupau diversele experimente de tip “free energy”, am dat peste un videoclip in care un tip de cca 35 de ani, venea cu un amplomb de “autoritate in materie”, sprijinit pe un adevarat pomelnic de diplome obtinute in diferite universitati, sa demonstreze ca toti cercetatorii, care chiar au obtinut rezultate practice, sprijinite si pe teorie bine fundamentata, si ei avand studii in materie, erau de fapt niste excroci. Stateai si te uitai uimit la acel individ, care in mod cert nu ar fi avut cand sa mai si experimenteze ceva, cum contesta cu convingerea data doar de diplomele obtinute, ca experienta acelora putea fi valida.
Acum, unde te uiti dai de cate o “autoritate” si, colac peste pupaza, chiar si psihologul te vei trezi ca iti spune ca “ai o problema cu autoritatea”…NIMENI si NICIODATA, daca are macar ceva urme de bun simt, nu ar putea permite sa fie considerat de un altul “autoritate”. Incepand cu parintele sau educatorul/profesorul. Suntem individualitati, experientele sunt unice si au semnificatii distincte pentru fiecare, chiar de par similare.
Acest gen de limpeziri au loc acum in constiinte, la fiecare in momentul sau. Cand TOTI/ majoritatea macar se vor limpezi, va fi imposibil ca un nebun sa puna botnite la o civilizatie intrega. Se va face si asta, sper cat mai curand ca e deja plictisitor!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...