Poate INSIST, dar nu degeaba…

 


 

 

La determinarile de acum sapte zile, datele erau asa:

nivelul de constienta PLANETAR 98,4%

EUROPEAN 99,8%

ROMANESC 99,85%  !!!

 

886.854.544 ascensionati pe planeta, din care 18.547.656 la romani

Nonliniar- calibrare constiinta colectiva la romani

190.000 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc

168.000 fara

Planetara 190.000

 

ACUM:

Nivelul de constienta PLANETAR 98,5%

EUROPEAN 99,85%

ROMANESC 99,9%

 

887.754.334 ascensionati pe planeta, din care 18.667.769 la romani

Nonliniar- calibrare constiinta colectiva la romani

340.000 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc

310.000 fara

Planetara 380.000

Titlul postarii, pentru mine, vrea sa spuna ca, oricat ati vrea sa credeti ca stim/stiti incotro ne indreptam si cam DE UNDE va incepe experimentarea libertatii, sunt convins ca sunt toate sansele sa va inselati. Poate CU ATAT MAI MULT cu cat, din exterior s-au tot exercitat presiuni spre limitarea asa ziselor “libertati”.

In ADEVAR libertatea este conditia fireasca a oricarui spirit intrupat. Cel putin pana in momentul in care, din varii motive, accepta conditionarile. O conditionare, la o privire atenta, este un fel de invitatie de a participa la un joc, ale carui reguli sunt deja facute. In mod normal, la o invitatie poti raspunde la fel de bine cu DA dar si cu NU, multumesc! Asta desigur functie de cat de constient esti sau ai putea fi.

Din pacate invitatiile la jocuri incep prin cele facute de parinti, care depun toate eforturile pentru a se asigura ca spiritul intrupat ca copil va invata “regulile de joc”. Aparent cel putin, “pune ceva pe tine ca ai sa racesti” “culca-te ca ai nevoie de (8 ore de) somn”, sau “mananca, corpul are nevoie de…” ar fi in interesul experiential al relativ proaspatului intrupat, doar ca se ajunge la “trebuie sa iei premiu” , exprimat de mai toti parintii unei clase de 40 de elevi…

Trecand peste absurditati si peste amanuntul ca absolut nici una din conditionari nu corespunde unui adevar absolut, putem remarca insa ca, indiferent nivelul si varsta, toate “invitatiile” la jocuri cu reguli prestabilite, mizeaza pe un grad de inconstienta a celui invitat. Si desigur pe cliseul preformat precum ca invitatul nu poate refuza participarea.

Deci, pentru a nu lungi prea mult, LIBERTATEA se va castiga, in prima instanta, in raport cu propriile conditionari. Va asigur ca ACOLO si nu altundeva este PROVOCAREA! Cand ai inteles si ai reusit sa te eliberezi, intelegand CU ADEVARAT ca toate programarile/conditionarile mizeaza EXCLUSIV PE INCONSTIENTA, te vei elibera de a experimenta ceea ce tu nu iti doresti, indiferent ca vorbim de boli sau orice altceva.

Timpurile ne tot preseaza experiential sa ne trezim 100%. Si ritmul se va tot accelera, ducand experienta in directii greu previzibile. Este determinant si foarte legitim interesul in eliberarea INTERIOARA, cea exterioara urmandu-i abia!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...