REORIENTAREA ATENTIEI !

 


 

Acum o saptamana:

Nivelul de constienta PLANETAR 97%

EUROPEAN 99,6%

ROMANESC 99,65%  !!!

 

832.342.663 ascensionati pe planeta, din care 17.424.345 la romani

856.000 calibrare constiinta colectiva la romani

71.000 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc

63.800 fara

Planetara 86.800

ACUM:

Nivelul de constienta PLANETAR 98,4%

EUROPEAN 99,8%

ROMANESC 99,85%  !!!

 

886.854.544 ascensionati pe planeta, din care 18.547.656 la romani

Nonliniar- calibrare constiinta colectiva la romani

190.000 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc

168.000 fara

Planetara 190.000

Cred ca AM DREPTUL sa marturisesc ca, cumva, ma temeam sa fac azi aceste determinari. Modul in care suntem impinsi in vibratii inalte a fost atat de sustinut in ultimele zile, cu foarte dese cresteri de frecventa mergand pana la 1800% in raport cu media zilei anterioare, incat nu avea cum sa nu rezulte ceva.

Si, dupa cum se vede, multi inca au mai ascensionat, a crescut nivelul de vibratie al constiintelor colective si constientza se apropie de a ne indica un shift, probabil o trezire in masa.

Daca ar fi sa dau un sfat, probabil cel mai benefic ar fi fiecarei individualitati sa priveasca deosebit de ATENT la propria sa evolutie. Sa revizuiasca modul in care se raporteaza relational la TOT/ORICE, sa observe ca NU MAI RULEAZA programe ale conditionarilor 3D, dar inca mai poate trage psihisme dupa ea, in virtutea obisnuintei. Sa observe cat mai atent/detasat care ii sunt necesitatile REALE de somn si hrana densa, deoarece AICI au loc multe schimbari. Chiar daca par aspecte secundare, va asigur ca sunt primordiale si e bine sa le administrati foarte atent, fara psihisme.

Cat mai multa energie a ATENTIEI este util sa fie directionata in interior, chiar daca se fac eforturi de acum rizibile de a vi se tot starnii reactii emotionale dinspre exterior. Cei care inca mai actioneaza in aceasta directie ori sunt pe deplin inconstienti, in propria lor hipnoza, ori-constient-cauta sa mai smulga cate o entitate din firescul evolutiei ei.

Constiinta colectiva romaneasca deja vibreaza la cote care nu mai este util sa fie masurate, parand ca a receptat maxim cresterile de frecventa care ne tot sunt “administrate” -cuvant foarte nepotrivit aici! Totusi nu vad ca aceste impingeri vibrationale sa se relaxeze, mai degraba se vor augmenta, atat ca intensitate, cat si ca frecventa. Nu va fi probabil usor de suportat, fiecare va percepe conform cu modul sau propriu de decodare, multi este posibil chiar sa nu reziste…Totusi aceste vehicule de constiinta se vor tot upgrada, catre diminuare densitatii lor vibrationale, pentru a fi in acord cu vibratia dimensiunilor catre care ascensioneaza. Este de inteles si, desigur, de ACCEPTAT! 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...