PRIVIND MANIFESTAREA…

 


Intai cifrele, cele de acum 7 zile:

Nivelul de constienta PLANETAR 98,75%

EUROPEAN 99,88%

ROMANESC 99,95%

 

887.754.334 ascensionati pe planeta, din care 18.667.769 la romani ( nici macar unul nu a mai ascensionat)

Nonliniar- calibrare constiinta colectiva la romani

566.000 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc

545.000 fara

Planetara 546.000

 

ACUM-ul, cu ale lui:

Nivelul de constienta PLANETAR 98,87%

EUROPEAN 99,88%

ROMANESC 99,99%

 

887.767.565 ascensionati pe planeta, din care 18.667.777 la romani

Nonliniar- calibrare constiinta colectiva la romani

655.000 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc

654.000 fara

Planetara 786.000

 

 

 

CEEA CE eu va propun acum ar fi sa privim iarasi, pentru a intelege ceva mai bine, cum stau de fapt lucrurile. Conditionarile la care noi am fost supusi, nu dateaza de ani sau zeci de ani, ci de mii de ani. Ele au fost INSPIRATE de entitati pricepute, dar nu bine intentionate, pe care unii le considera “extraterestre”, si ar putea fi considerate SI ASA. De fapt erau entitati de astral, 4D altfel spus, generic numite de unii arhoni. De civilizatia noastra se “ocupau” 180 de astfel de entitati, vibrand in intuneric. De cateva luni insa, “colaborarea” cu cele cateva zeci de mii de reprezentanti umani a incetat, si acestia pierzandu-si in destul de scurt timp atributele capatate.

Ar fi util de inteles profund mecanismul energoinformational care a sustinut acest proces. Exercitiul 3D se desfasura in vibratiile joase ale mintii, care avea capacitatea de a transcede pana in 4D, in anumite conditii, anume in starea alpha, care natural intervenea inaintea somnului si, din 45 in 45 de minute, si pe parcursul lui.

In disperarea de a obtine control, multi au cautat “puteri”. Asa au ajuns in contact cu acele entitati, care i-au invatat cum pot obtine ceea ce isi doreau. Modalitatile de accesare au fost foarte variate si neimportante pentru momentul ACUM. Important este sa intelegem ca vibratia si exercitiul 3D a fost PRACTIC sub controlul acelor entitati, timp de mii de ani, si a fost posibil tocmai prin directionarea ATENTIEI, si deci energiei, DOAR PE EXPLORAREA cunoasterii mentale, indepartandu-ne sistematic de intuitie, cea care de fapt ne intregea atat folosirea echilibrata a emisferelor cerbrale, cat si mentinerea echilibrului intre energia masculina si atributele ei specifice si cea feminina, cu calitatile ei specifice.

Cu cat ne apropiem in timp de ceea ce ACUM se petrece, cu atat deformarile au tot fost maximizate, ajungand la paroxism. Cand aud ca ni se propun nu stiu cate apartenente la “genuri” …psihopupiste, ma intreb daca chiar suntem dementi ? ORICE dinamica in cadrul Creatiei, este bazata tocmai pe existenta CLARA a celor doua polaritati, nu stiu sa existe “semiplus”sau “semiminus”…asta ar insemna ca sunt eu retrograd? In fine…!

Ceea ce ACUM a avut deja loc, este depasirea celei de a patra dimensiuni vibrationale, pentru foarte multe entitati. Asta inseamna FOARTE MULTE TRANSFORMARI INDIVIDUALE si desigur un cu totul alt context de joc. Dincoace de 4D, acea minte bazata pe griji/nevoi/necaz/durere …pur si simplu dispare! Nu este vorba de INTELIGENTA aici! Ci de instrumentul limitativ care vehicula conditionarile impuse.

Este foarte important, atat pentru evolutia/exercitiul individual cat si cel colectiv, sa intelegem PROFUND ca, dincoace de vibratia 4D TOATE, dar ABSOLUT TOATE jocurile care au fost montate/puse la cale in 3D, ACUM nu mai au nici o putere asupra noastra. Dar poate SI MAI IMPORTANT ar fi SA INTELEGEM ca se incearca, de catre cei ramasi in vibratia si nivelul de constiinta 3D, sa ne convinga/hipnotizeze, contand pe neatentia noastra, ca jocurile continua. DACA reusesc, apoi nu ei sunt de vina ci noi! De fapt, daca va uitati bine la manifestare, cei care au manarit traditional constiintele, preponderent au folosit minciuna si/sau persuasiunea, insinuand mereu ca “exista o ratiune mai inalta” pentru ca CEVA sa aiba loc, asta presupunand ca tu oricum esti prea prost ca sa intelegi acea motivatie.

Ultimele strofocari, la nivel planetar din pacate, pentru a ne lasa pacaliti si a intra in jocul lor, este SA NE CONVINGA ca chiar exista UN PERICOL, nedemonstrat de NICI O INSTANTA niciunde pe planeta, asa incat NOI INSINE SA SOLICITAM “apararea vietii noastre “, exact de catre cei ce chiar nu au acest interes si care nici macar nu s-au sfiit sa “atentioneze“, in fel si chip, ca planeta ar fi suprapopulata. Ei stiu la fel de bine ca si mine ca NU EXISTA nici o amenintare reala privind lipsa de hrana, cu atat mai mult cu cat, si ei ca si mine STIU ca racordarea directa individuala la Sursa, asigura o hranire de alt gen decat cea densa. Si stiu la fel de bine ca niciodata nu au fost 7 miliarde, aceasta cifra fiind pur si simplu scoasa din burta. In adevar suntem cca. 4,5 miliarde acum.

TREBUIE inteles ca iesirea din vibratia 3 D corespunde cu indepartarea filtrelor care diminuau maxim accesul la Lumina/vibratie inalta. Ca atare multe din capacitatile firesti in Creatie pentru cei racordati direct cu Sursa, se vor recupera rand pe rand. Vor disparea destul de rapid bolile si jocurile care s-au construit in jurul acestui tip de suferinte. Si majoritatea jocurilor vor inceta, fiecare individualitate devenind FOARTE ATENTA daca chiar are intentia sa se bage in vre-un fel de joc colectiv.

Acum se vehiculeaza chiar o infinitate de scenarii, toate fiind rodul mintilor tematoare. Ca atare ar fi foarte util sa privim TOATE scenarile ca fiind EXACT CEEA CE SUNT: povesti care nu au de ce sa ne intereseze, chiar si daca par produse de minti bine intentionate. La nivel de minte, mereu va ramane valabil ca “drumul spre iad e pavat cu bune intentii”. Pentru ca ATENTIA inseamna energie si energia aduce un ceva in manifestare. NU ARE IMPORTANTA daca esti situat pro sau contra acelui ceva, tot la aducerea lui in manifestare contribui. In plus, mintea conditionata nu poate procesa decat date ale finitului. Se poate aventura sa creada ca a inteles nelimitarea, dar e doar pretentie. Pentru ca, intr-o curgere infinita, ea accepta doar repetabilitatea. Aici este de fapt ceea ce este IRECONCILIABIL intre minte si spirit. In ADEVAR, nimic nu este repetabil deoarece o infinitate de parametrii, perceptibili sau nu, variaza PERMANENT. Ori mintea nu recunoaste ca adevarat decat ceea ce este, macar aparent, repetabil, reproductibil in conditii date. Sa nu ne imaginam ca introduc in cliseele lor si variatia frecventei Schumann!…ca exemplu.

Sunteti Constiinte si NU SUNTETI, conform cu ceea ce s-a turnat in voi, biete mamifere cu care ati tot fost comparate. Experimentele pe tot felul de cobai, crime in esenta, oricum NU AVEAU DE CE sa fie extrapolate, avand valabilitate SI PENTRU vehiculul fizic al Constiintei, care oricum nu avea de ce sa reproduca acele aberante experimente. Da, vehiculul acesta are in constitutie principii si subansamble/ansamble ale viului, deoarece viata este de fapt cea mai inalta expresie in Creatie. Randamentele, flexibilitatea, fiabilitatea, versatilitatea si multe altele, nu pot fi obtinute decat cu componente ale viului. De aici pana la a fi considerat mamifer, intr-un asa zis lant evolutiv, inseamna ca chiar am uitat tot si nici logica nu avem.

Ati parasit perceptia duala, nu va mai lasati impresionati la nivel psihic de ceea ce vi se tot vantura, ca fiind o presupusa viitoare realitate experientiala. Balba care se manifesta cam peste tot, de fapt incearca sa va atraga energia atentiei, printr-o presupusa dinamica a fenomenologiei. Dinamica a fost doar in cifre, care au incercat sa motiveze masurile abuzive si frizand absurdul. Oare nu ar fi de un minim bun simt sa ne intrebam, cum s-o fi descurcat umanitatea milioane de ani fara ajutorul neprecupetit al celor care, tam nesam, s-au erijat ei in responsabili de soarta umanitatii? Nu s-o fi ajuns la 4,5 miliarde prin grija OMS sau a guvernantilor actuali!

S-a ajuns la situatia penibila in care nici un om cu ceva inteligenta, nu se mai teme de un presupus agent patogen, dar TOTI se tem de amenzi si masuri coercitive. Toate ABUZIVE! Manifestate, desigur, din “grija” fata de noi. Pentru ca ORICE AGENT ECONOMIC nu a semnat cu guvernul nici un contract prin care SE VA SUPUNE oricaror aberatii guvernamentale. Si TOTUSI nimeni nu are verticalitatea de a spune NU!

Fiecare, in ACUM-ul lui, isi este dator SIESI o maxima verticalitate. Cu atat mai mult cu cat presiunile vibratiilor tot mai inalte cresc de la zi la zi. Nu cred ca va mai dura mult pana ce TOTI vor intelege ca NIMENI nu are temei sa dispuna de NIMENI, indiferent ce fantasmagorii ar inventa. Maturitatea spirituala in mod sigur va asigura separarea graului de neghina!

Dar este util si sa intelegeti/acceptati ca, din cca. 4,5 miliarde, doar 887.767.565 au ascensionat, restul crezand cu convingere exact in conditionarile vibrand 3D ca si ei. Acest raport reprezinta separarea graului de neghina si nu cred ca avem optiuni.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...