Cresc presiunile...

 


De cateva zile imi propun, sau mi se cere, sa aduc cat mai multa CLARITATE, in ajutorul celor care, desi vibrand inalt sau foarte inalt, nu au si cunoasterea /intelegerea fenomenelor, care sa le faciliteze atat lor cat si Constiintei Colective accesul la experiente la care deja ar fi armonios sa se acceada.

Ceea ce noi numim MANIFESTARE, uneori neinspirat “realitate”, si in care am fost conditionati sa CREDem ca am avea dea’face cu o presupusa fizicalitate materiala si obiectiva, nu este altceva decat O PROIECTIE, o holograma, pe care NOI O CREDitam cu atributele mai sus pomenite.

Pentru a satisface cat mai multe nivele de intelegere, va fi util poate sa o luam mai “cu inceputul”. Un punct necesar ar fi sa ne intrebam DACA CHIAR ne putem identifica cu iluzia acestui “corp fizic”. Pentru ca, DACA FIZICALITATE nu prea exista, atunci cum ar exista un “corp fizic”. Si el ca si ORICE ALTA aparitie in MANIFESTARE este o proiectie a Constiintei, un punct de experienta util jocului. Generat si SUSTINUT de Constiinta, el va capata PROPRIETATI aparente, UTILE JOCULUI.

Constiinta CARE EU SUNT, pana la un punct pare a apartine de Constiinta Colectiva. Daca/cand eu devin Constiinta pe deplin constienta, ma individualizez, iesind de sub programele care ruleaza acolo, legitim sau macar APARENT legitim. Si cand spun aparent ma refer la faptul ca Constiinta Colectiva este o colectie de DATE/programe initial utile experientei individuale dar si colective, dar care a tot fost “completata” in diferite moduri, cu diferite intentii, nu toate benefice sau de buna credinta.

OK, daca suntem de acord ca Constiinta colectiva este O BAZA DE DATE la care suntem racordati cata vreme nu ne-am individualizat/trezit, ruland acele programe ca fiind ADEVARURI experientiale, ne putem imagina ca TREZIREA este exact momentul in care ai devenit pe deplin constient ca, de fapt, Constiinta care tu esti, este un mediu rulare date.

De aici si pana a intelege ca FIECARE, constient sau inca nu, este doar O CONSTIINTA/mediu prelucrare date, care doar FUNCTIE DE DATELE LUI DE INTRARE, are dreptul la un exercitiu de viata specific programelor pe care el si numai el le ruleaza, te face sa intelegi/accepti, sub denumirea de “compasiune”, ca nu putem fii doi LA FEL si ca doar el SI NUMAI EL poate schimba CU ADEVARAT ceea ce ruleaza in el.

Relatiile, prin asa zisele oglindiri, pot determina individualitatea sa schimbe continutul de date care ii determina experienta, si asta ne-am obisnuit sa numim impropriu “evolutie”. Spun impropriu deoarece un sistem de prelucrare date, creat perfect-”dupa chipul si asemanarea”- nu evolueaza, ci doar schimba programele care IN EL functioneaza ca si ADEVARURI, generand experiente unice. Partea frumoasa este ca FIECARE individualitate, ruland datele lui subiectiv adevarate, are parte de o PROIECTIE a experientei menita sa confirme iluzia ca A AVUT DREPTATE. Asa functionam si asa se contureaza “realitatea experientiala”, din ce in ce mai variata atat la nivel individual cat, mai ales, colectiv.

Asa si DOAR ASA ne putem explica toata babilonia informationala care bantuie pe toate mediile, fiecare convins de adevarurile lui si invinovatind in toate directiile de fake news.

Continutul de date false existent acum in Constiinta Colectiva dateaza de milenii, cele mai multe si importante dintre ele, si am toate motivele sa cred ca au fost introduse acolo din dorinta de putere si control. Aceeasi dorinta s-a manifestat pe tot parcursul experientei vibrationale 3 D, luand forme usor diferite functie de datele acum-ului respectiv. Tot de atunci dateaza si “inspiratiile” primite din explorarea prin diferite mijloace a astralului inferior, de unde anumite entitati “binevoitoare” au oferit suport de cunoastere si deci putere celor avizi de astfel de experiente.

Una din informatiile false de baza este identificarea cu acest vehicul de experienta numit corp, fapt care a dus la restrangerea campului constiintei individuale la dimensiuni minimale, uneori sub dimensiunea acestei presupuse fizicalitati. Asta avea ca urmare fireasca diminuarea drastica a relatiei individuale cu Sursa, atat din punct de vedere energetic cat si ca acces informational. De aici decurgand si iluzia necesitatii unei “ verigi intermediare”, care sa faciliteze re-logarea, deci religiile.

Capabilitatile slabe energoinformationale au dus firesc la scurtarea duratei de viata, fapt care a permis asimilarea cu regnul animal, cu mamiferele. Cand aceasta a doua informatie falsa a fost introdusa in constiinta colectiva, cam orice aberatie experimentala devenea posibila. Si chiar asa a si fost.

Poate prima si CEA MAI IMPORTANTA ABERATIE este aceea ca suntem fiinte sexuale si deci a fost total data peste cap relatia energetica intre magnetic si electric, feminin si masculin. Acceptarea acestei analogii, mimetica, cu regnul animal, avea sa produca grave perturbari cu urmari drastice si astazi. A urmat posesiunea, subordonarea, ideea obsesiva de a produce urmasi, desi noi NU URMASI produceam ci inlesneam aducerea in manifestare a unor entitati, care aveau PROPRIA LOR IDENTITATE, de mlte ori neavand nimic comun cu cine eram noi.

Abia cand te-ai desprins, ca individualitate constienta, de sub influenta Constiintei colective, realizezi cat gunoi informational este acolo si cum el a tot fost “imbogatit”, in ritmuri din ce in ce mai alerte.

Din punctul meu de vedere, ACUMul experientei colective este o urmare fireasca a tot ce s-a “agonisit” acolo. S-a ajuns la o totala uitare de Sine, la o obedienta maxima fata de sisteme evident false, in speranta unei iluzorii securitati a presupusei identitati CNP.

Tot din punctul meu de vedere ma risc sa afirm ca, din pacate, doar Bill Gates a demonstrat cu “coronita” (a se citi MASTI) ca este singura individualitate constienta pe o planeta dormind adanc. Translatand obraznic din domeniul cibernetic in cel al bioingineriei, fara ca NIMENI sa-l intrebe cum e posibil, ba mai mult, permitandu-si sa afirme in fata camerelor ca “cine ar putea fi mai expert decat el in domeniul virusilor”, brevetand chiar cu niste ani inainte “Covid 19”, nu a atras nimanui atentia, cu toate conferintele si avertizarile lui despre un potential pericol.

El a plasat, prin tot ce a facut, in constiinta colectiva atat potentialul pericol cat si denumirea, dupa care a angrenat pe toti cei ce puteau contribui la presiuni informationale la nivel planetar. A gasit desigur indivizi in diferite structuri care au putut fi mituiti si care, la randul lor, au creat si mai multa presiune.

Interesant este ca au avut intaietate structurile politice si nu cele profesionale, care au fost contestate, nebagate in seama sau trimise in periferia fake news.

Ceea ce totusi i-a scapat sau nu a putut controla a fost fenomenul ASCENSIUNII, atat la nivel individual cat si cel al planetei. A stiut cum sa plaseze un virus informational in mediul de date Constiinta colectiva, dar nu a realizat in ce ritm se vor desprinde individualitatile in raport cu acel mediu.

Ca atare ACUM-ul prezinta individualitati “imune” la acest “virus”, din ce in ce mai multe, a caror vibratie face imposibile acest gen de experiente, cu atat mai mult cu cat vibratia va fi completata si de suport de cunoastere/intelegere. Desigur inca mai sunt individualitati depinzand in totalitate de datele din constiinta colectiva, care nu realizeaza ca aceasta subordonare este CAUZA a oricaror suferinte experientiale, inclusiv “drame” de genul Covid. Pentru ele acea experienta chiar va fi definita ca reala.

Uneori ma amuza anumiti termeni bine fixati in banca de date constiinta colectiva, si care chiar nu au nici o relevanta. Daca ma gandesc la “om de stiinta” nu am cum sa nu rad. Stiinta ar deriva din verbul a stii, ori daca esti atent, cei ce sunt inzorzonati cu astfel de titulaturi arareori au ceva in comun cu chiar A STII CEVA, chiar si numai in domeniul respectiv. Majoritatea sunt biblioteci ambulante de povesti predate de inaintasi, iar daca ii scoti din ingustimea celor explorate, ai de cele mai multe ori de-a face cu un semianalfabet. Exista desigur exceptii. La fel si cu “politician”. Daca ceva cultura generala le-ar fi apropiata, gafele monstruoase nu ar fi posibile si nici razboaiele.

Ce sa mai vorbim despre “statistici”, unde marjele de eroare pot fi atat de mari incat nici nu poate fi vorba de vre-o stiinta. Sau de previziuni in mai toate domeniile.

In ceea ce priveste previziunile meteo, acolo este O CU TOTUL ALTA POVESTE ! Putem sa o arondam la fel de bine zonei economice sau politice sau studiului asupra constientei colective a populatiilor acelor zone. Chiar si strategiilor militare. Pentru ca nu stiu cat poate modifica clima tehnologia HAARP, dar STIU SIGUR ca constiinta are mult de-a face cu acest fenomen aparent al naturii, dar si cu fenomenele seismice. O “realitate” ia nastere in constiinta este o concluzie a observatiilor fizicii cuantice, de care se pare ca suntem din ce in ce mai separati, probabil NU INTAMPLATOR! Cum ar arata o “pandemie” in ochii unui fizician de fizica cuantica, ma intreb? El care STIE ca o unda poate colapsa in particula, atunci cand este privita...Bune mai sunt televizoarele!!!

Am divagat mult de la ceea ce initial imi propusesem, dar sunt atat de multe ASPECTELE ce trebuiesc revizuite in fiecare din noi, incat o atentionare poate fi utila.

Noi, fiecare si colectiv, aducem in manifestare viziuni/trairi/sentimente, functie de nivelul nostru de vibratie si constienta. Ca atare vom avea jocuri comune armonioase sau mai putin, atat functie de cum vibreaza structurile noastre, atat cele putin dense cat si cele proiectate inspre manifestare, cat si functie de cunoasterea/intelegerea/gradul nostru de trezire/constienta.

Cand vorbim de ascensiune vorbim de vibratie, altfel spus de Lumina. ACUMul se caracterizeaza printr-o rapida ascensiune, careia ar fi firesc sa-i corespunda o trezire rapida si o expansiune a Constiintei individuale. Aceasta expansionare nu este limitata decat de nivelul de armonie existent in constiinta individuala, sub forma de DATE/adevaruri conforme cu Adevarurile Creatiei. Cata vreme nu avem atentia necesara si incercam sa tragem dupa noi pseudovalorile aflate in constiinta colectiva, suntem presati si nu ne putem expansiona. Ca urmare, in timp variabil de la individualitate la alta, se va ajunge si la o trezire masiva. Cu atat mai mult cu cat acel instrument programabil numit “intelect” nu poate ascensiona dincolo de 4 D.

Inteligenta insa abia de aici incolo se manifesta cu adevarat, in baza Legilor Creatiei si doar creativ. Ea nu ruleaza DATE FALSE, programe limitative, conditionari de nici un fel. Pentru ea nu exista entropie, ei ii sunt familiare infiniturile, in orice directie. Pentru ea existenta acestei proiectii/punct de experienta numita corp, nu are nici o ratiune de a se deforma sau distruge in vre-un fel, cata vreme exista o bucurie a experientei.

Revin la IMPORTANTA datelor pe care noi avem atentia/discernamantul de a le mentine in Constiinta care NOI SUNTEM. Functie de ele, Calea noastra individuala va fi mai usoara sau mai dificila. Datele sunt introduse/acceptate prin CREDerea noastra in ele, ca fiind ADEVARATE. Ar fi util sa intelegem ca ORICE are in spate o sustinere a energiilor FRICII sau a unui INTERES PERSONAL nu face parte din drumul nostru catre Lumina/vibratie inalta. Nici catre expansionare a constiintei. Dimpotriva, ce este sustinut de bucurie traita in momentul viu, de starea de pace si este in armonie cu contextul de joc, in mod cert ne inalta. “CREDinta ta te-a vindecat” formulata de Iisus, vrea sa sugereze ca AI SCHIMBAT o credinta stramba cu una corecta/aliniata. Pentru ca, evident, tot o CREDinta a permis/creat “boala”.

Din necunoastere/neintelegere multi dintre noi CREDiteaza ca fiind REALitate ceea ce ei percep cu simturile. Mai mult de atat, considera ca existenta acestei “lumi materiale” este o proprietate a dimensiunii vibrationale 3D. Conceptul de “ridicare a presupusei fizicalitati in Lumina” de multi nu a fost inteles. Ba unii CRED ca noi aducem Lumina pe pamant.

Dinamica reala este ascensionarea in vibratie, constiintele care noi suntem nefiind limitate de nimic in aceasta crestere si ridicam vibratia presupusei fizicalitati, cu oarece atentie spre a mentine totusi contexte de joc si detalii capabile sa suporte o interactiune armonioasa. Presupusa fizicalitate este destul de legata de evolutia planetei ca vibratie, ca atare vibratie 3 D aici nu mai poate exista, de vreme ce chiar Pamantul vibreaza acum la frecventa 351D. Ceea ce inca POATE FI ARIBUIT vibratiei joase 3D sunt viziunile/ relatiile/contextele de joc pe care cei ce CRED in “valorile” din constiinta colectiva se straduiesc, cu eforturi deja foarte mari, sa le mai mentina.

Fiecare individualitate este pe deplin responsabila, fie ca stie/accepta sau nu, de calitatea datelor pe care le ruleaza si care in mod NECESAR vor crea o realitate individuala, o experienta cu aparenta de adevar. Cumulate in jocul colectiv, vor alcatui “gustul” experientei colective, in raport cu care apoi fiecare va alege CUM SA SE POZITIONEZE. Pentru ca, daca eu nu aleg sa intru intr-un joc sau altul, nimeni nu poate presupune ca as apartine de acel joc.

As mai aduga ca ceea ce percepem cu organele de simt, si in special ceea ce “am vazut cu ochii mei!!!”, nu este decat imaginea rezultata din nivelul meu de constienta de ieri. De acolo am proiectat aceasta “realitate”. Daca ma hipnotizez in raport cu ea si o iau ca REALITATE, voi crea pentru maine o alta REALITATE, de regula mai jos vibratorie...Din neatentie/necunoastere atasam multa energie emotionala fenomenului de “observare”, neintelegand ca totala detasare fata de ceea ce vedem face ca acel fenomen sa nu fie creat la infinit.

A crea constient presupune folosirea celui de al treilea ochi, care “vede” realitatea experientiala de maine, o imagi-neaza!

Cu convingerea ca vom stii sa cream constient mereu o experienta mai armonioasa, ma voi opri aici...nu ca nu ar mai fii foarte multe de adaugat...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...