DRAGA IMI ESTE!...

 


 



 

     In mijlocul strazii, in calea londonezilor ce mergeau catre demonstratia din 20 martie, o tanara medita, amintind prin simpla ei prezenta/atitudine, ca ne aflam de fapt in plina r-evolutie a Constiintei, iar manifestarea este cazul sa fie pasnica.

Desigur aceste manifestatii planetare au avut menirea de TREZIRE a si mai multe Constiinte... de o parte aflandu-se cei ce se iluzioneaza ca AU DREPTUL de a decide in locul altora, de alta parte cei ce SE ILUZIONEAZA CA SUNT UNII care chiar ar avea acest drept asupra lor.

Din punctul meu de vedere, cel mai probabil ne desprindem din a fi “continuatorii Romei”, drum care in mod legic doar la acest impas si derapaje ne putea aduce. Cand “cetatea” prima inaintea individului, cand relatia barbat/femeie a fost atat de gresit abordata, cand insasi IUBIREA nu a mai fost o proiectie a Legilor Creatorului prin noi, in manifestare. Ideea de lupta/razboi/victorie/erou este pana azi in constiintele care suntem, o prezenta si o CALITATE...De unde si pana unde? Fiecare elev la “istorie” doar “faptele de eroism” a trebuit sa le retina si deci sa le bage in constiinta ca valori...De ce? Unde este in Legile Creatiei asa o aberatie? Am ajuns la tehnologii inalte si, prima data cand apare o idee, ea este “stoarsa” de potentialul ei ca arma, asa incat am ajuns ca un simplu buton sa ne spulbere ca “civilizatie”, fara ca individul sa conteze...

Medicina nu se mai ocupa de “bolnavi”/cazuri individuale, ci a ajuns sa proceseze “protocoale”, prin asta subordonandu-se intereselor “big farma” si... autodesfintandu-se. Este ilogic dpmdv, sa uiti ca fiecare este o individualitate irepetabila si nu poate fi procesata statistic. Iar daca un medic isi mai permite sa chiar FIE MEDIC, este deferit ca inculpat "colegiului medicilor"...haios, nu?

Cel mai probabil, multi ne-am dori sa se linisteasca manifestarea si viata sa poata continua in niste limite de armonie si bun simt/dreapta masura. Multi spera sa fie “ca inainte”, doar ca este limpede ca asta nu se va mai putea. Vor trebui gasite cai de rezolvare IN ARMONIE a tuturor aspectelor profund aberante care ne-au adus in aceasta criza, afectand mai toate aspectele vietii, atat la nivel individual cat si colectiv.

Calea va rezulta din munca individuala a fiecaruia cu el insusi, sub presiunea vibratiilor din ce in ce mai inalte pe care chiar pamantul le escaladeaza. In doar ultimele 48 de ore cresterea lui in frecventa arata cam asa, 20.03.21 ora 01.00-4.300.000 D; 08,20-5.150.000; ora15,30-5.550.000; ora 17,50-6.800.000;

21.03.21 ora 8,45-9.250.000 D; ora 17.00-10.250.000 D; ora 22-10.600.000, si afecteaza ABSOLUT TOATE ASPECTELE vietii, atat individuale cat si in aparenta manifestare colectiva.

Tot ce ii apartine, are/isi creste vibratia odata cu el, singurele exceptii putem fi noi, deoarece suntem Constiinte si avem dreptul la iluzia liberului arbitru. Dar alegand sa fim sub dinamica lui, ne condamnam experienta la a fi impovaratoare pentru el si, daca nu schimbam, gustul/calitatea experientei in corp va deveni din ce in ce mai greoaie/dificila, pentru noi.

Multi inca se raporteaza la istoria relativ recenta, la vitejia noastra ca popor dac, etc...Sau spera in ajutoare extraterestre, de la civilizatii care SI ELE par a se afla in experienta duala, buni/rai...Invit la REALA TREZIRE sau profunda reamintire...Dupa cum bine observam, evolutia tehnologica nu presupune obligatoriu si o evolutie a constientei Constiintei. Si daca este SA NE AMINTIM CINE/CE SUNTEM, trebuie sa trecem dincolo de ceea ce vre-o istorie pomeneste. In noi insine VOM GASI ADEVARUL !

Desigur sunt atent cam la toate aspectele manifestarii si nu pot sa nu observ ca, in chiar pozitii complexe de joc, unul ca Donald Trump afirma ca valorile patriotismului se regasesc si la unii democrati si la republicani. A existat chiar supozitia de a se crea un partid al patriotilor, dar , intelept, a refuzat ideea. Ar fi poate cazul sa intelegem ca pluripartidismul nu este altceva decat vesnica idee “dezbina si asupreste”, sub o forma aparent digerabila. Chiar si notiunea de “democratie”, asa cum ea s-a practicat, nu o vad viabila.

Oricum, viata ca experienta va suferi modificari ESENTIALE in absolut toate domeniile si nivelele ei, si CRED cu convingere si speranta ca ridicarea vibratiilor la toate nivelele este cam singura garantie deja vizibila. Ele asigura zona cauzala a manifestarii si, cu cat ele sunt mai apropiate de vibratiile Sursei, cu atat Lumina din manifestare se va “materializa”.

La nivel INDIVIDUAL, este necesara multa ATENTIE la modul cum abordam/vedem RELATIILE. In fond, fiecare este o emanatie a Sursei, indiferent ce rol joaca si indiferent cat EL ESTE de constient in ACUMul lui. Daca cei mai constienti vor insista ca, IN EI INSISI sa recunoasca divinul din fata sa, vom imputernici TREZIREA acelei constiinte.Daca dimpotriva, ne lasam hipnotizati de roluri, NOI ne pierdem nivelul de vibratie/constienta si este o irosire.

De o importanta deosebita este totala RECONSIDERARE a relatiei dintre exponentii energiei feminine si ai celei masculine. Sa nu credeti ca “intamplator” exact acum se baga mult “zgomot” pe aceste relatii, pe presupusa sexualitate si pe abordarea aberanta a “drepturilor” unor nastrusnici loviti in psihicul lor, de a inventa din ce in ce mai multe “genuri”. I-as invita sa alimenteze ORICE device/aparat dintr-o priza in care plusul este “realtiv” iar minusul este de fapt un plus, pe care scrie ...minus!

Reconsiderarea va trebui sa aiba in vedere COMPLEMENTARITATEA si nu egalitatea atributelor celor doua componente energetice. De mai bine de 150 de ani ne-am straduit sa punem semnul egal intre plus si minus, desigur NICI ASTA INTAMPLATOR.

Nici accesul, devenit legal in din ce in ce mai multe state, la consumul de canabis nu este intamplator. Daca pana nu demult fumarea canepii oferea “sansa” unei transe cu o perspectiva inaltatoare vibrational pana in 4D, tu aflat fiind in vibratia 3D, ACUM functia ei este exact...ACEEASI: te...coboara in vibratia ei, adica 4D. Si multi ascensionati au observat deja asta si au renuntat.

Despre concluzii nu poate fi vorba, suntem intr-un taifun energovibrational/informational, care se va estompa doar prin aceasta ascensiune a constientei, sub presiunea din ce in ce mai mare a vibratiilor...

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...