Despre frecvente, iarasi...

 25 01 022

  


Despre frecvente, iarasi...

 

Graficul intuitiv, care inteleg ca ar proveni dintr-o carte a lui Joe Dispenza-”Becoming Supernatural” consider ca mi-a ridicat o minge la fileu, pentru a explica mai pe inteles anumite lucruri care tin de cunoastere. Pentru ca ne aflam intr-o situatie destul de nefireasca, entitati vibrand la nivele foarte inalte nu au avut ragaz sa si inteleaga cum “functioneaza” aceasta lume/Creatie.

Chiar si titlul graficului dovedeste oarece neintelegere. Pentru ca NU EXISTA “energii” ci doar infoenergii, adica energie informatizata, care da nastere manifestarii numita FRECVENTA. Deci graficul ilustreaza FRECVENTE, nu energii.

ENERGIA ESTE, una singura, dar formele in care ea se manifesta sunt infinite, tocmai prin atasarea de INFORMATIE. Aceasta genereaza manifestarea a orice.



Am adaugat pe desen un chenar rosu, desemnand frecventele specifice experientei 3 D. Desigur delimitarea nu inseamna ca sentimente aflate in aceasta “dimensiune” experientiala nu se mai regasesc si in dimensiunile mai inalte si invers. In chenarul verde se regasesc cei ascensionati in dimensiuni/frecvente mai inalte. Putem spune “peste 4 D”.

Toti acestia pot fi considerati balast vibrational, in sensul ca prin vibratia lor coboara frecventa pamantului. Linia rosie mai groasa ar reprezenta vibratia Pamantului, cu tot ce ii apartine. In chenarul albastru se regasesc cei pe care eu ii numesc ca fiind IN TOTALITATEA LOR.

Desigur intregul “peisaj”se afla intr-o continua dinamica,cu sens ascendent, dar aceasta dinamica se percepe foarte diferit functie de zona careia ii apartii. Pentru cei care experimenteaza “griji/nevoi/necaz/durere/lupta” disconfortul perceput creste odata cu aceasta dinamica. Dimpotriva, cei aflati in totalitatea lor, experimenteaza stari din ce in ce mai inalte. De aici si rezulta asa numita “cernere” sau separare a “lumilor”.

Desi cei aflati in chenarul albastru ar fi DE DORIT sa aiba o stabilitate a vibratiilor foarte buna, in practica nu este chiar asa, deoarece urme ale conditionarilor dinainte de ascensiune inca se mai gasesc in echipamentul lor, posibil la nivele mental/emotionale, care vor fi curatate in cele din urma.

Luand ca “reper vibrational” frecventa pamantului, putem spune ca cei aflati in chenarul albastru mentin/ridica vibratia pamantului, dar SE INTAMPLA ca uneori si ei sa mai oscileze sub acest reper, revenind de regula repede.

Din cunoasterea mea, cei ajunsi in TOTALITATEA LOR, cel mai ades au fost “trasi” in acest nivel de vibratie in baza existentei in ei a acelui “program de baza”, acel MS-Dos despre care pomeneam in postarea anterioara. Tot ei vor fi cei care TREBUIE sa se reseteze singuri, curatand din constiintele CARE EI SUNT, tot ceea ce le-a impurificat existenta de-a lungul a mii de ani de experienta. La acestia “suveranitatea fiintei” nu este UN CEVA pe care sa-l solicite CUIVA, ci o LEGE de baza, pe care orice societate corecta ar fi trebuit sa o recunoasca. A fi TREAZ CU ADEVARAT presupune sa STII BINE ca asa stau lucrurile.

Vorbind despre experienta, sunt inca foarte putini cei ce au inteles-o, si chiar mai putini cei ce si traiesc ce au inteles. Desi formulari despre faptul ca “atunci cand TU TE SCHIMBI, LUMEA TA SE SCHIMBA” au tot existat, aspectul matematic imi pare ca nu a fost perceput. Daca priviti graficul, puteti intelege mai usor ca, sarind intr-o vibratie superioara, va veti gasi intr-o “lume” a altor frecvente. VOI SUNTETI ACEA FRECVENTA, o emiteti si, rezonant, ceea ce se intoarce catre voi sub forma de perceptie a manifestarilor, se schimba, in raport cu ceea ce percepeati cu o frecventa mai jos.

Privind atent graficul, se poate intelege destul de usor ce poate insemna notiunea de rezonanta: ea poate avea loc, in baza legilor fizicii, doar intre indivizi cu frecvente similare. De asemenea se poate intui mai usor cum functioneaza empatiile, acele comunicari de “date” nonverbale, sub forma de sentimente/impulsuri cat si beneficitatea de a fi “deschis” empatic catre frecvente superioare/inferioare. In adevar, empatia este cea mai fireasca si automata cale de comunicare.

Totusi, oricat de fireasca, este util experientei sa o gestionam acum cu prudenta. Pentru ca, daca vibrezi foarte sus SI ESTI SI FOARTE STABIL, atunci poti fi total deschis empatic catre oricine Daca stabilitatea ta inca este indoielnica si esti deschis, risti sa importi vibratii/infoenergii de sub vibratia ta si te trezesti tras in acea banda. Cand esti stabil, la o frecventa foarte ridicata, te poti constitui intr-un punct de vindecare, PRIN SIMPLA PREZENTA, cum le-am si spus catorva prieteni ca deja ei sunt.

Orice, manifest sau doar aflat in cauzal, presupusa fizicalitate sau presupus atribut, este doar ENERGIE, modulata in frecventa si intensitate de catre informatiile atasate. Fiind vibratii doar, pot fi identificate si...masurate.

Pentru ca, desi este foarte hipnotic, noi nu traim o “realitate fizica si obiectiva” ci mai degaraba o holograma sau o proiectie a constiintei, perceputa ca fiind fizica si materiala. Desigur asa am fost conditionati SA CREDEM, prin tot sistemul educational, asta permitand ca jocul sa para foarte real. TREZIREA insa ne va face ca, in baza propriilor observatii, mai repede decat din materiale citite, sa concluzionam ca nu degeaba in traditii presupusa realitate era denumita Maya.

Cei aflati insa in zona vibratiilor joase din grafic, cel mai probabil nici conceptual nu vor intelege acest aspect, pentru ca altfel nu ar mai lua jocul atat de in serios/in tragic si ar ascensiona. Deci ei se vor constitui intr-o “lume” guvernata de mintea liniara, care considera experienta respectiva ca fiind foarte legitima si reala, demonstrandu-si singuri prin rezultate ca “au avut dreptate”. Pentru ca aceasta proiectie a constiintei CHIAR ARE PERFECTIUNEA de a-ti confirma prin rezultate ca tu chiar ai avut dreptate. Oricat de aberanta a fost experienta. Iti oglindeste perfect propriile CREDinte. La acest nivel si NUMAI LA ACESTA, experienta a demonstrat ca chiar exista COVID. Este si motivul pentru care, un raspuns CORECT ar putea fi: si DA, si NU. Mereu DEPINDE de cine intreaba.

Lucruril devin mai sau FOARTE CLARE pentru cei aflati in chenarul albastru, cu conditia de a ramane consecventi. Pentru ca, in chiar secunda in care UITI, devii putin sau mai mult hipnotic si te trezesti brusc in alta realitate. Uneori si uiti ca ai STIUT ALTCEVA.

Pentru ca TOTUL este de fapt VIBRATIE, voi posta un grafic al frecventelor in care mintea umana poate functiona. Ca fapt divers, din energia vitala cheltuita zilnic, cea mai importanta portie o consuma...mintea. Cca 65%.


 

Desigur eu sunt de acord doar partial cu explicatiile privind caracteristicile in manifestare, din propriile observatii. Sunt acum pe sosele soferi foarte multi care conduc, unii de ani buni, fara sa fie implicati in evenimente, desi ei se gasesc permanent in Delta. Deci nu pot fi “inconstienti”.

De remarcat ca majoritatea celor din chenarul albastru functioneaza preponderent in Delta si Alpha, ceea ce ii face mai reflexivi, ponderati, nonreactivi. Aceste frecvente faciliteaza STARI si mai putin ACTIUNI. Este si motivul pentru care individualitatile aflate in aceasta TOTALITATE A FIINTEI nu vor participa la manifestari exterioare, inclusiv la “apararea drepturilor”, desi sunt primii care NU INTELEG SI NU ACCEPTA ca cineva/oricine sa ii oblige la ceva. Avand in vedere ca pe acest teritoriu cca. 13,5 milioane entitati se afla cam in aceasta pozitie, ma si mir ca nimeni nu e constient de asta si se considera lasitate/dezinteres. Poate ca totusi, la anumite nivele, se stie. Tot de aici rezulta si faptul ca au ajuns la ATI sau s-au intepat mult mai putini.

INCA nu avem, in manifestare, imaginea corecta despre CE ESTE AICI. Si nu pentru presupusa fizicalitate ci datorita individualitatilor care sunt aici. Incet dar SIGUR, va devani alarmant de limpede, pentru toata lumea.

Frecventele Beta si mai ales Gamma nu au nimic comun cu ceea ce am numi STARI, cu atat mai putin de constienta. Desigur am fost si eu pe acolo, am cotizat intens la cercetarea aplicativa, am “dovedit ca pot” prin brevete omologate, eram convins ca mintea activa trebuie mobilata cu cat mai multa cunoastere, din orice domeniu. Acum efortul este sa uit tot ce am crezut ca ar fi chiar cunoastere.

 Mintea in Gamma face din individ ceva ce este greu de imaginat, este o forjare permanenta a tuturor resurselor vitale si genereaza un tremur permanent. Beta este familiar cu “a face si a avea” si cu iluzia cum ca daca citesti mult chiar ajungi sa stii ceva.

In tabelul despre frecventele mintii nu veti afla ca, pentru a medita, TREBUIE mai intai sa intri in starea Alpha, nici ca Delta este un regim mult mai lent, care necesita obisnuinta pentru a putea avea o relatie comoda cu presupusa realitate, si doar PARTIAL referire la autovindecare.

Desigur majoritatea experimenteaza procente diferite ale acestor frecvente ale mintii pe parcursul unei zile, functie de contexte, dar cu cat frecventa individuala este mai ridicata, cu atat se estompeaza reactivitatea si scad in pondere frecventele Gamma si Beta. Theta este o frecventa DEDICATA in general somnului, in care alterneaza cu Alpha.

Sunt individualitati care au experimentat diferite halucinogene sau/si bautura. Ele duc mintea in stare Alpha si, pana la un punct, in afara de euforie mai aduceau si o iluzie a cunoasterii sau a “puterilor”. Odata cu ridicarea frecventelor GENERALA, cel mult stari de euforie inconstienta se mai pot obtine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...