CREDinta ta-completare

 

La ultima postare, comentariile, unele dintre ele, au reliefat SI MAI MULT NEINTELEGERILE care continua sa persiste asupra subiectului “ascensiune” si despre CAT DE IMPORTANTA ESTE CONSTIENTIZAREA  situatiei vibratorii individuale la care FIECARE, PE CALEA SA, A AJUNS.

Deci insist: ascensiunea NU ESTE UN CONCEPT ci un fapt legat de vibratia/constienta/trairile INDIVIDUALE. Putem intelege mai bine DACA ne apropiem de ceea ce Tesla afirma: daca vrei sa intelegi Creatia, rezuma-te la energie, vibratie, frecventa”.

Explicam ca 35% din populatia planetara, din punct de vedere VIBRATIONAL este deja ascensionata. Asta in ciuda faptului ca ei CHIAR NU-SI CONSTIENTIZEAZA locul pe care il ocupa acum in Creatie, precum si IMPORTANTA pe care fiecare traire/constienta/atitudine o au. De ce este asa? Pentru ca, cu cat este frecventa MAI MARE, cu atat energia(infoenergiile) emise acopera spatii mai vaste.

Noi CREDem ca doar meditam, si ca acest fapt ne ajuta pe noi, pe Calea Noastra proprie. In Adevar insa, cu cat meditatia este mai pura, mai inalta vibrator si are o dinamica/energie mai mare, cu atat mai largi sunt spatiile acoperite de Lumina/vibratia emisa. Ca orientare, ar fi util sa intelegeti ca o simpla meditatie de o ora, la frecvente inalte si cu energie suficienta, emite Lumina pe o sfera ce poate atinge de cateva milioane de ori dimensiunea planetei. Credeti ca este putin? Ca voi chiar nu contati? Ca acea Lumina/vibratie inalta nu influenteaza/transforma TOTUL?

Desigur au existat si vor exista momente in care, vibratiile insumandu-se, creeaza “praguri” atat in constiinta colectiva cat si in manifestare. Apar tot felul de “dezvaluiri” despre care nu se stia nimic, apar viziuni si tehnologii. TOATE se vor datora cresterii individuale/colective a frecventei vibrationale.

As mai dezvolta un subiect si anume EMPATIA. Ca fenomen, empatia este O CALE NATURALA de comunicare DATE/STARI, dincolo de limbajul articulat, mult superior si ca frecventa. Ca atare el este cu atat mai accesibil cu cat individualitatea CARE TU ESTI, ti-ai acordat accesul la vibratii mai inalte. Ca orice cale de comunicare are doua stari: emisie/receptie.

“Problema” momentului prin care trecem rezulta din faptul ca, nefiind constienti de acest “instrument”, ne deschidem la receptie si culegem tot felul de “gunoaie infoenergetice”. Uneori plasate destul de “profesional” de cei care se pricep.

Degringolada infoenergetica pe care mediile de informare o tot induce in constiintele care NOI SUNTEM, face destul de dificila functionarea ATENTIEI SI DISCERNAMANTULUI. Sunt suficiente artificii verbale gen “refugiati” sau te miri ce altceva, sunt suficiente imagini scotocite de prin te miri ce arhive si brusc ne dechidem in raport cu ce ne este adus pe cale empatica si varsat in constiinte.

Desigur este fireasca compasiunea, dar aceea ESTE O STIINTA, nu este o mila prosteasca. In virtutea compasiunii STIM ca cineva/oricine/inclusiv noi insine avem parte DE NISTE EXPERIENTE de care AVEM NEVOIE pe calea noastra. Ele au menirea SA NE VINDECE. Sunt populatii care NU AU INTELES NIMIC in aproape o suta de ani, a caror vibratie colectiva calibreaza la 100 si au “lideri” ce PAR A AVEA CEVA DE SPUS, dar care calibreaza ZERO ! Acum, cand intreaga planeta a ascensionat! DA, compasiune putem acorda, eventual si ajutor daca putem, dar este o adevarata CALAMITATE sa acceptam import de DATE/STARI/VIBRATII/NIVEL DE InCONSTINTA de la asemenea “surse”...

Ca atare, cu cat vibratia iti este mai ridicata, ai si DATORIA fata de propria ta experinta, sa o sustii prin ATENTIE SI DISCERNAMAT. Altfel risti sa devii “lada de gunoi infoenergetic” indiferent cat ai muncit la propria ta evolutie, pretioasa de altfel SI PENTRU NOI TOTI!  

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...