CREDinta ta...

De o buna bucata de vreme sunt obligat sa observ o seama de aspecte nefiresti, dar cu consecinte destul de grave. Va fi util sa explic cat mai detaliat, pentru o sansa de a fi inteles.

De prin 2011/2012 a inceput un fenomen de ASCENSIUNE individuala, proces in care, datorita ridicarii frcventei si deci si a nivelului de constienta al Constiintei, unele individualitati au depasit frecventa specifica exercitiului 3D si apoi 4D. Ca si efect, in evolutia lor individuala, au aparut si intelegeri superioare dar si multa nesiguranta, fireasca cumva datorita faptului ca se gaseau in situatia de a fi din ce in ce mai greu intelese.

De regula fenomenul a afectat in special individualitatile aflate pe un drum al cautarilor, desigur destul de diferit de la individualitate la individualitate. Fiecare a fost “tentat” sa creada ca “drumul sau”, acela care l-a urmat, a fost factorul determinant si, firesc, a cautat sa-l “dea mai departe”, altor cautatori.

AICI intervine o mare cacialma: desi experienta le-a demonstrat multora ca, odata depasita limita de vibratie a 4D-ului, NU MAI EXISTA LIMITE in a iti expansiona constiinta la nivel infinit, din punct de vedere CONCEPTUAL nu au gasit sprijin de CUNOASTERE/INTELEGERE si s-au arondat iar la “STIUT”, adica la ceea ce cunosteau din diferitele traditii, care le-au condus aparent pasii catre realizarea Sinelui. Spun “aparent” deoarece, desi au parcurs etape de intelegere provenite din traditii, ceea ce A DECLANSAT ascensiunea s-a datorat in majoritatea cazurilor acumularilor de experienta din suma vietilor anterioare si din existenta IN interorul lor a unui PROGRAM DE BAZA. Aceste aspecte, cumulate cu ridicarea frecventei Pamantului, au facilitat ascensiunea.

Problema insa rezida din ceea ce maestrul Iisus a formulat, referitor la rolul CREDintei. El NU O DOGMA stipula acolo ci un ADEVAR FUNDAMENTAL, cel pe care si fizica cuantica se straduie sa ne faca sa-l intelegem: experimentatorul face parte din experiment. Sau “o realitate ia nastere ATUNCI CAND ESTE PRIVITA”.

Dece spun asta? Pentru ca noi toti am fost de/formati de foarte mult timp in a CREDE ca viata/manifestarea au un caracter obiectiv si ca atare am luat in considerare EFECTUL/propriiile noastre proiectii ca fiind un DAT, ceva imuabil. Ceva care ne determina alegerile si viata/manifestarea.

Ca atare, cam TOT ce vine din traditii, in special spirituale, este deja viciat de aceasta inversare a cauzei cu efectul. In plus, cata vreme ne-am aflat sub rigorile exercitiului de viata de vibratie/constienta 3D, ne straduiam ca pe diverse cai sa accesam zona cliseelor din care era proiectata “presupusa realitate” 3D, adica Astralul/4D. Modalitatile erau foarte diferite, de la tot felul de halucinogene sub diferite forme, meditatii de anumite genuri, studii indelungate si multe altele. Ceea ce se spera era obtinerea prin transcendenta a mintii, a unor nivele de cunoastere/intelegere si desigur PUTERI.

Pana la un punct, acest prim nivel de transcedenta a ajutat pe multi sa inteleaga ca manifestarea nu este atat de obiectiva sau materiala. Unii, si nu putini au devenit dependenti de anumite experiente si ca atare au ramas dependenti de frecventa astralului, fie datorita caracterului “spectaculos” al unor experiente, cum ar fi decorporalizarea, bilocatia sau, si mai “grav”, fascinati de anumite facilitati pe care acea frecventa le facea accesibile.

Frecventa astrala se bazeaza mult pe imagistica si pe tot felul de simboluri. Care APOI CREEAZA proiectii, din CONSTIINTA CARE NOI SUNTEM. Care proiectii pot fi CONSTIENTE sau, de regula, INCONSTIENTE. Si care, apoi, SUNT PERCEPUTEca fiind o “lume reala, obiectiva si materiala”.

Au existat in timp unele entitati cu profunda cunoastere a acestor aspecte, care cunoastere le-a dat posibilitatea de a “se juca” cu “proiectia”, folosind puterea de a aduce in manifestare a celor inconstienti ,conform unor “tehnici de manipulare”. Acum sunt intitulate “psihologice”, desi nivelul este mult mai profund.

In aceste timpuri, cand are loc o puternica infuzie de “lumina/vibratie inalta/constienta”, cei care inca cauta sa controleze experienta umana in propriul presupus avantaj experiential, o iluzie majora de altfel, preseaza cat pot de mult pe crearea de iluzii menite sa coboare nivelul individual si ca atare si colectiv de vibratie/constienta.

Din pacate, cei destul de multi deja care au ascensionat la nivel planetar, inca CRED ca ei vibreaza undeva in frecventa 4D-5D, din simplul motiv ca INCA experienta lor individuala nu li se pare ca este sprijinita/acceptata ASA CUM EA ESTE de fapt, adica nelimitata. TOATA informatia care se vehiculeaza, indiferent zona din care provine, parca este menita sa dezinformeze chiar si in domeniul ascensiunii planetare. Sau poate ca cei care s-au format conform unor traditii de cunoastere/intelegere, ei insisi NU AU INTELES ca, odata depasite limitele proiectiei din frecventa 4D, liniaritatea pe care noi ne-o imaginam NU MAI EXISTA.

Acest aspect diminueaza major CONSTIENTA PUTERII de creatie, fapt exploatat iar de cei care CUNOSC BINE cum functioneaza Creatia. La momentul in care eu scriu, pe planeta exista deja 35% OAMENI pe deplin constienti-in sensul ca sunt racordati deplin la “mintea universala”, si care vibreaza mai inalt decat vibratia planetei. Constiintele CARE EI SUNT, sunt expansionate la maxim, si ca atare capacitatea lor de a modifica instant experienta este infinita. Cu toate astea, cata vreme inca NU DEVIN CONSTIENTI de aceasta putere, sunt doar niste potentiale minunate, care INCA pot fi exploatate prin imputuri informationale gen “diversiuni incoerente” de care tot avem parte, constituindu-se in acest fel in “pericole experientiale majore”, tocmai pentru ca folosesc o putere majora, nefiind constienti de ea. A CREDE in continuare ca esti mic si neinsemnat face posibila virusarea infenergetica, care apoi se proiecteaza major.

In cazul acestui teritoriu, pe care noi acum ne gasim, cca. 15,5 milioane fac parte din categoria pomenita. La o astfel de densitate, era de asteptat ca diversiunile menite sa scada vibratia sa fie concertate. Si chiar asta se petrece. NIMIC nu este CEEA CE PARE, retinti bine acest adevar.


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...