PALINDROMUL 22.02.022

 


 Desi inaintea acestei date s-a facut multa valva despre importanta acestui “eveniment”, dupa eu unul NU AM CITIT nimic pe acest subiect. Sincer as fi recunoscator oricui mi-ar furniza un link despre CUM a fost perceput/descifrat.

Pana una/alta, desi eu NU CRED in numerologie, dat fiind ca se raporteaza de cele mai multe ori la cifre aprtinand unor CALENDARE, care totusi nu reprezinta CEVA, decat pentru parte din populatie (sunt inca sute de mii de romani care recunosc “vechiul calendar”, nemaivorbind de chinezi, etc.), trebuie sa recunosc ca de asta data chiar a reprezentat CEVA CONSIDERABIL.

Cred ca in evolutia individuala nu oi fi fost chiar singurul, dar pe mine m-a “lovit” pur si simplu. Ramona spunea ca parca am “mintea sparta”, iar anumite functii fiziologice au fost puternic date peste cap. De fumat ce sa mai spun, trageam trei fumuri, stingeam tigarea si peste 2-3 ore mai trageam trei... A trebuit sa inteleg ce anume s-a petrecut.

Desigur a fost o crestere brusca a frecventei Pamantului, masurata, cam de 6 ori. Au urmat si consecinte la nivel planetar. Puterea de control a fortelor intunericului a scazut brusc de la 60% la 35%. Probabil asta i-a si determinat sa inteteasca presiunea la nivel de manifestare, acolo unde inca li se pare ca mai pot face ceva...Diversiuni, de altfel din ce in ce mai prost regizate.

Umanitatea se trezeste, lucrurile incep sa devina din ce in ce mai clare pentru multi. De atunci si pana azi desigur puterea lor aparenta tot scade, aparand aspecte destul de interesante la nivel de “tari”, daca acest termen mai poate reprezenta ceva.

Nimic nu este CEEA CE PARE sau suntem impinsi sa CREDem. Cei ce striga mai cu foc despre presupuse valori sunt cei care chiar isi bat joc sistematic de ele. Manifestarea inca are darul de a ne insela, ceea ce INCA si mediile de infomare fac. Am insa sentimentul ca in curand lucrurile se vor schimba.

Facand cateva masuratori despre capacitatea in ACUM a intunericului de a mai controla diferite tari, lucrurile arata cam...ciudatel: la noi se pare ca este...zero, desi am insistat mult sa obtin o acuratete maxima.

La nivel MACRO, in Rusia 1%, in Moldova 0, in SUA 35%, Ucraina 25% ,Polonia 0, Germania 0, Franta 15%, Austria 10%, China 12,5%, Anglia 0%, Italia 20%, Japonia 15%, Australia 25%, Suedia 14,5%, Elvetia 45%, Grecia 25%, Bulgaria 25%, Ungaria 10%, Africa in intregul ei...0%.

Nu ca nu ar fi inca multe de vazut si INCA si mai multe DE INTELES, dar deocamdata ma rezum la atat. DRUM DREPT SPRE LUMINA, dragilor! <3 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...