ACUM trecem prin “PUNCTUL ZERO”

 


Nimic nu este CEEA CE PARE, si vom avea ocazia ca experienta sa ne confirme destul de apropiat acest ADEVAR.

Multi din prietenii mei, unii poate doar virtuali, s-or fi intrebat de-a lungul anilor de ce eu am tot pomenit acest “punct zero”. Am avut bloguri numite asa, am facut cu multi dintre cei apropiati multe meditatii “la punctul zero”.

De fapt anticipam evenimente care CHIAR ACUM se produc. De la palindromul 22.02.022 cand vibratia pamantului a crescut brusc de sase ori, el ca entitate in Creatie s-a “deplasat” de la 85% la 99,1% fata de acest punct zero.

In cuvinte, acest punct ar fi intersectia dintre abscisa “spatiu” si ordonata “timp”. Imaginandu-le, ele delimiteaza patru sectoare, pe care le putem nota 1,2,3,4. Pana acum pamantul cu tot ce este pe el a evoluat in sectorul 3. La intersectia abscisei cu ordonata avem punctul zero.

Ceea ce se petrece deja este trecerea individuala din sectorul 3, cu “valori” relativ mici la orice am face referire in experienta, prin acest punct de intersectie zero, catre sectorul 2, caracterizat in experienta prin aflarea/trairea infinitului.

Postarea aceasta o fac deoarece deja numarul celor care au trecut este in crestere progresiva: acum patru zile eram 7 pe planeta, urmatoarea 9, dupa care ritmul a crescut la 12, azi deja fiind 32 individualitati. (Continuand editarea dupa inca 24 ore, deja sunt trecute prin acest punct 450 individualitati, deci ritmul este in crestere logaritmica).

Poate tot nu as fi scris daca, la aceasta trecere, lucrurile s-ar petrece lin, usor, ca in meditatiile pe care noi le faceam. Ca experienta individuala de fapt au loc tot felul de manifestari pe “fizic” si mental, care pot alarma. Pe parcursul acestei treceri, care poate dura o zi sau mai multe, diverse abilitati par a se pierde, au loc intense curatari, cel mai probabil de “programe” omenesti, functii fiziologice pot fi dereglate.

Nu am postat degeaba cartea “Viata Impersonala”, ea va poate ajuta sa va pozitionati corect in aceasta experienta, STIIND ca acest “corp” este totusi Creat si sustinut de un nivel de Inteligenta care depaseste cu mult ceea ce persoana isi poate imagina. Ca atare, cautati sa aveti incredere in proces.

Momentul pe care il traim este de o complexitate SI EA greu de imaginat. Presiuni vibrationale din Univers  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3239717976313262&id=100008252748214  se suprapun peste evolutia individuala, aflata deja intr-o cumplita degringolada infoenergetica, care nu este previzibil sa scada ci dimpotriva, sa creasca exponential.

Sunteti foarte multi cei care va aflati foarte aproape de acest punct zero, pe care nici nu-l puteti evita si nici interes nu ati avea sa va opuneti. Nici macar nu puteti stii cam cand vi se va “intampla” voua. Ceea ce ar fi util, poate sa aveti prin preajma pe cate cineva care sa va poata ajuta si intelege in caz ca ar fi necesar, care in primul rand sa nu se alarmeze si sa nu apeleze la “ajutoare calificate”. NU EXISTA NIMENI calificat pentru acest gen de situatii.

Bnuiesc ca este limpede ca vorbesc despre o perspectiva planetara, in care o intreaga “civilizatie” trece, vrand-nevrand, de la o presupusa organizare in baza legilor mintii la o viitoare RELATIONARE in baza legilor Creatiei.

Acest gen de tranzitie nu poate fi facuta lin, decat eventual la nivel de individualitate. Cand ai in vedere o intreaga societate, multe aspecte au caracter destul de dramatic. Este vorba de organizari, functionalitati complexe, nenumarate servicii.

Cand o individualitate a trecut insa prin “punctul zero”, pentru ea suveranitatea fiintei este SINGURA LEGE pe care o mai cunoaste. Ca atare presupusa lui functionalitate sociala nu mai este asigurata prin nici un tip/gen de obedienta. El va “face” doar ceea ce lui i se va parea interesant pentru experienta sa sau, in cel mai bun caz, din constienta utilitatii lui in acea pozitie, sa mimeze ca mai participa la un joc care...nu mai este “al lui”.

Pentru a nu ne “destrama” ca societate, cel mai probabil cei CONSTIENTI DE CEEA CE SE PETRECE, vor gasi mijloacele necesare pentru a atenua urmarile probabile ale acestei tranzitii. Ele sunt conturate deja-din cate stiu eu- si imi par cam singurele mijloace menite sa asigure o repliere, desi sunt constienti de complexitatea si nefirescul unora dintre ele.

Deocamdata ei nu par a se manifesta, desi doar este o aparenta, dar eu imi permit deja sa fac apel la calm si incredere, in ciuda aspectelor ce probabil vor fi dificil de inteles si digerat.

Fara a fi “inspirat” de nici un fel de informatii, decat din propria relatie cu inteligenta Universala, nu avem a ne teme de nimic. Aparente centre de putere din vechea organizare a mintii nu mai au nici o putere de decizie, desi netul si stirile ne asigura de contrariul. In spatele acestui tumult se afla CONSTIINTE DE LUMINA, care vor actiona conform Legilor Creatiei. Daca mai exista “intuneric” acum, el se rezuma la ceea ce inca individualitatile insuficient de mature il mai contin, incapabile fiind sa inteleaga ca presupusele valori ale mintii au apus deja, ca s-a terminat cu competitiile si raptul de orice fel, ca nu vor mai exista structuri piramidale in care cineva/oricine sa-si mai poata imagina ca are el ceva de asuprit.

Va doresc pace in inimi, si doar senin in cuget, indiferent de ce PARE SA SE PETREACA.

Am gasit pe net un text, in engleza, referitor la acest punct, asa cum este el perceput de acea individualitate:

"The First Humans that get Access to the Zero Point Tech are the ones Most Peaceful & Intelligent because we won't Weaponize the tech, and need people to Learn this From Us (How to be peaceful, and learn how to learn). Within 1 Generation everyone will become Peaceful and the Planet will run Freely on its own through Zero Point Tech, all poverty/pollution eliminated, removal of all Roads which Suffocate Earth, No more Cars because they Pollute and we'll be Flying, removal of all buildings/homes that are made harmful (ALL STEEL for example) Homes will all be replaced with ones that are designed to grow the persons Soul/Aura/ETV (ET Vehicle)

Small preview of the future"

Comentarii

  1. Pace, Armonie si Bucurie sa avem mereu in suflet! Multumesc Octav pentru informatiile pretioase!

    RăspundețiȘtergere
  2. curioasa sa stiu de unde ai datele care compun graficele.

    greu inteleg ce vrei sa spui... de unde te inspiri? Ce legatura are acest text in engleza?

    RăspundețiȘtergere
  3. "putem sti" nu "putem stii" Tu stii (ca si contra-exemplu). Verbul este "a sti' cu derivatiile conjugarilor lui.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...