“CADRANUL 2”

 

“CADRANUL 2”

Asa cum se vede, ma incumet cu greu sa mai scriu cate ceva. O fac doar cand “simt” ca ar fi util si verific sa nu ma insel.

Aceasta TRECERE PRIN PUNCTUL ZERO, care a avut loc dupa palindromul din februarie, indiferent DACA a si fost sau nu constientizata, ne situeaza intr-o “realitate experientiala” cu totul noua si ne va tot “provoca” sa ii descoperim particularitatile, raportat la ceea ce “stiam/eram obisnuiti” ca fiind “normalitate”.

Evident ca experientele individuale ne vor demonstra ca, desi eram constienti 100% in cadranul 3, in aceasta noua experienta brusc nivelul de constienta scade dramatic, un 60-70% fiind o noua “normalitate”.

De ce ar fi asa? Un exemplu destul de concludent ar fi raportarea la timp si spatiu. In aceasta experienta aceste notiuni atat de familiare noua, practic nu exista. Cei care cocheteaza cu radiestezia, pot verifica acest aspect. Desigur “stiam” conceptual ca fizica ar fi pomenit de aceste “aspecte”, numai ca a stii cu adevarat este consecutiv experientei, iar acum, vrand/nevrand, vom constata cam ce implica acest adevar.

Cert este ca orice masuratoare ai face, daca implica TIMPUL in algoritm, rezultatul va fi FALS. Ca atare, TOATE PREVIZIUNILE, indiferent CINE si la ce mijloace apeleaza, spune DOAR POVESTI. Cu atat mai mult cu cat ele ar fi produsul unei minti liniare, presupus “stiintifice”.

Am facut sute de masuratori referitor la anumite aspecte, cum ar fi o resetare monetara sau un “E.B. S.” , toate tinand de o anumita logica a evenimentelor necesare pentru o trecere organizata la un alt gen de experienta colectiva. De fiecare data rezultatul este ca “deja se afla in manifestare”, in ciuda faptului ca “vedem bine”, zicem noi, ca nu se manifesta deja. Oare chiar vedem bine sau exista un “lag” pe care nu-l mai putem cuantifica din simplul motiv ca “timpul” ca atare nu mai exista? Inca nu as sti sa raspund.

UN ASPECT care pot presupune ca AR PUTEA FI UTIL experientei fiecaruia, ar fi acela de a REDUCE DRASTIC orice viziune duala si orice indoiala asupra calitatii experientei pe care v-ati produs-o. Si RENUTAREA TOTALA la visul mintii cum ca un altul este responsabil/vinovat/ cauza a experientei proprii. Nu veti face decat sa va ingreunati experienta. Doar ADEVARUL va va elibera!

Fiind din ce in ce mai limpede faptul ca SUNTEM INDIVIDUALITATI, viteza (impropriu spus, desigur) cu care fiecare se va indeparta de punctul zero si va deveni din ce in ce mai constient pentru acest cadran experiential va fi foarte diferita. Ca atare si experientele.

Sunt fenomene destul de “generale” pe care mai toti le experimenteaza, cum ar fi spre exemplu “uitarea”. Cel mai probabil este un fenomen care sa ne atentioneze ca singurul timp care exista este ACUM-ul. Toti uitam cele mai banale lucruri, cum ar fi data, ziua, ce am mancat ieri sau ce ne-am propus sa facem in camera spre care tocmai ne indreptam.

Insa particularitatile experientiale sunt deja si vor fi din ce in ce mai evidente si...legitime. Ca atare va fi din ce in ce mai neproductiv sa faci referire, sub forma de exemplu, la experienta cuiva. Cel mai probabil ea nu se va mai regasi in experinta nici unei alte individualitati. ASTA inseamna “singularitatea”. Din asta decurg multe, chiar de inca nu suntem constienti. Am fost conditionati...candva, ca exista cursuri de tot felul, in care ne putem imbunatati nivelele de cunoastere/constienta/evolutie personala...DA, a fost valabil...candva! Si inca cate de acest gen vor disparea logic!!!

Disconfort major experiential este de presupus ca decurge deja din evolutia individuala si cea aparent colectiva, intretinuta in mod artificial INCA, bazata pe o societate structurata piramidal. Sunt eforturi majore de pastrare a acestei aparente de “organizare”, in special prin distragerea ATENTIEI/diversiuni de tot felul. Cu toate acestea, din toate punctele de vedere, vechiul sistem este definitiv mort, se mai sustine doar pe o din ce in ce mai palida hipnoza.

ORICUM, viata merge inainte si desigur ea va castiga, indiferent peripetiile individuale prin care ne va trece!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...