Adina Cozmanca: “Nou pamant este în interior.…”

 

M-a bucurat mult simplitatea ESENTIALA a acestui ADEVAR si mi-am permis sa-l “fur”. El vine “la pachet” si cu faptul ca si “vechiul pamant” tot interior este. Si nu numai…!!

Stim sau poate inca nu stim, dar existenta “materiei” asa cum noi o percepem nu prea s-a demonstrat, indiferent cat am tot intrat in intimitatea particulelor elementare. Totusi in baza perceptiilor am “cladit o lume” bazata pe “legi si  legitati” de tot felul, in toate domeniile, ele parand sa functioneze. Aceasta “iluzie”foarte complexa era firesc sa aiba si un deznodamant. Era previzibil deoarece ea s-a construit facndu-se din ce in ce mai mult abstractie de Legile Creatiei.

Acum suntem la momentul in care TOATE aspectele acestui “vis” se cam destrama, moment in care mai toate cele “stiute/invatate” isi dovedesc falsitatea, lipsa de substanta, incoerenta. Daca ACUM ai aduna intr-o incapere somitati ale diferitelor “stiinte”, in 24 de ore ai obtine doar indivizi TOTAL DEBUSOLATI. Contradictiile au ajuns nu numai evidente dar si ireconciliabile. Ingusta specializare a dus experienta in acest punct, pierzandu-se o oarecare coeziune intre diferitele aspecte ale vietii.

Peste acest vacarm, daca suprapunem “motoarele” care au dus aici, vom vedea ca ele au fost din zona egoului, interese meschine, competitie/concurenta, subordonare/asuprire, etc. Practic suntem o “civilizatie care tot incercam sa impingem cu capul intr-un zid” care evident nu se va da inlaturi. “Din pacate” nu exista domeniu/directie care ar putea salva lucrurile, absolut oriunde ai privi TOTUL ESTE VICIAT.

In ADEVAR nu exista decat energie si vibratie, careia ii corespund nivele de informatie. Energia fiind a Sursei, normal ar fi fost ca si informatiile pe care se baza exprienta sa se subordoneze Legilor Creatiei, in acest fel accesand doar informatii/vibratii inalte. Acest deziderat nerespectat a dus la o experienta atat individuala cat si colectiva din ce in ce mai jos vibrationala. Cam asa poate fi definit “vechiul Pamant”.

Este evident ca sintagma nu se refera la o presupusa fizicalitate, din simplul motiv ca ea NU EXISTA. DESIGUR toti am fost instruiti/scoliti/conditionati/formatati cum ca fizicalitatea exista, ca si obiectivitatea, ca ne aflam pe o sfera care si ea se afla…Doar ca nu putini si nu ageamii demonstreaza altceva. Recente “descoperiri arheologice” atesta existenta unor reactoare nucleare datand de cca 5 milioane de ani…Dupa alte “stiinte” atunci nici maimute nu eram…In orice domeniu cauti sa dai de un “adevar”, el se va spulbera instant daca il verifici cu “date” din alt domeniu.

Pentru logica mea este evident si de mult timp ca acest drum s-a incheiat si caut sa inteleg CUM vom reusi, cu minimilizari ale pierderilor, sa facem o trecere cat se va putea de confortabila la ALTCEVA.

Acest ALTCEVA e defint acum prin sintagma “Noul Pamant”, cu toate ca inca este dificil de previzionat cam cum ar arata experienta. Imi este CLAR ca de asta data TREBUIE ca orice se va aduce in iluzia manifestarii sa fie subordonat Legilor Creatiei. La fel de clar imi pare ca orientarea “cautarilor” va fi spre “interior”, cu intentia de a ne “raminti CINE SUNTEM CU ADEVARAT”. De acolo ar fi util sa revelam atat instrumente cat si abilitati specifice unor Creatori Constienti.

Desigur DE INTERES ESTE, in primul rand, cam cum ar arata apartenenta/trecerea unei individualiati de la vechiul la noul pamant. Va voi da un exemplu simplu dar elocvent: in aceasta comuna avem un post de politie si un politai REPREZENTATIV, pe care il cunosc toti cei 7/8.000 de locuitori dupa numele mic. Daca cineva l-ar numi pe numele de familie eu nu as sti de cine vorbeste. Acest Ovidiu, om pe la 50 de ani cred, in timpul mascaradei, cand erau trecuti din subordinea primariei direct sub Ministerul de Interne, in mijlocul magazinului satesc, cu masca sub barbie, spunea razand ca CEA MAI BUNA PROTECTIE ESTE IUBIREA! CUM SA NU INTELEGI carui Pamant ii apartine acel om?

Ii raspundeam ieri unei prietene la intrebarea privind CUM sa faci trecerea si sa te pastrezi, ca e important CE ANUME VALORIZEZI. Asa cum zicea si Ovidiu, viata se protejeaza CEL MAI SIGUR, iubind-o nu temanu-te de/pentru ea. Viata este o emanatie a Sursei si este sustinuta de ea, in primul rand prin aspectul energetic. Partea de informatii pe care o “ingeram” o face sa fie atat de diversa de la om la om. Nivelele de conditionare transformate apoi in credinte aparent ”proprii” si cel mai ades “aparate” cu inversunare, fac ca vietile sa devina statice/imobile, sa dea senzatia de repetabilitate innebunitor de plictisitoare. De unde atunci sa mai fie loc si de BUCURIE?

Evolutia spre Lumina a acestei presupuse “civilizatii” a cunoscut  etape, intinse pe PARCA PREA MULTI ANI. In perspectiva mai larga nu e chiar asa…Cert este ca prin anii ’80-’90 a fost perioada de expensionare a constiintei. Toate aceste etape desigur au fost trecute individual dar au avut si un aspect colectiv. Cresterea PERMANENTA a nivelului de vibratie, de-a lungul tuturor etapelor, a insemnat si accesul la informatii/campuri informationale mai inalte.

A urmat Ascensionarea individuala, prin “parcurgerea” nivelelor piramidei Constiintei descrise de Hawkins, urmata de modificarea DRASTICA a acelor valori datorita cresterilor nivelului de vibratie colectiv/si/sau al Pamantului.

Odata cu trecerea prin 4D/Astral, ar fi fost util sa intelegem ca ne indreptam catre valori ale infinitului. Nu s-a inteles nici pana acum de majoritatea, desi TOT EI O TRAIESC DEJA.

Prin primavara anului ce tocmai a trecut a avut loc o asa zisa “trecere prin punctul zero”, care a mutat experienta definitiv din cadre limitate in/catre infinit, in orice directie. A mai urmat recuperarea ENERGIEI PIERDUTE prin diverse dimensiuni si Revelarea Sinelui. Acum este in plin proces trecerea individualitatilor pe Noul Pamant. Proces care se dovedeste FOARTE ACCELERAT.

Daca acum cca. trei zile 70% din cei ascensionati erau cu mai mult de 50% pe noul Pamant, ACUM acelasi parametru este de 90%. Tot dintre acesti ascensionati, acum 35% sunt deja 100% pe Noul Pamant. Altfel spus, au renunta in a credita in Constiintele care ei sunt, pretinsele valori/cunoasteri/legitati ale iluziei dovedite pentru ei inutile.

DA, inca este o TRANZITIE, de la iluzoriul ”cunoscut” la presupusul “necunoscut”. Avand totusi in vedere ca procesul individual de Cunoastere de Sine este in plina desfasurare, este de presupus ca acest “necunoscut” a fost de fapt o “uitare de Sine” care sa permita acest gen de experiente iluzorii si jos vibrationale.

Adevaratele “amintiri” valoroase acum, vor fi doar cele de dincolo de Atlantida. Tot ce a urmat a fost puternic deformat. Ca atare ar fi util sa uitam ca am fost “bravi luptatori daci” si altele asemenea, Lupta este deja impotriva legilor Creatiei.

Scoaterea din manifestare a ORICE se bazeaza doar pe luarea energiei ATENTIEI de la acel aspect, fie ca ne referim la sanatate individuala, sociala sau te miri CE ALTCEVA. Legea este UNA SINGURA.

Subiectul este infinit, mai ales ca suntem in parcurgerea acestei etape si cert MAXIM DE PROVOCATOR. Banuiesc ca orice APORT DE CUNOASTERE REALA, amintire VALOROASA este util de impartasit, poate astfel scurtand dificultatile tranzitiei care imi par inerente. BAFTA noua, tuturor! 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...