…in al treisprezecelea ceas, ar fi cazul !


 


<<“Revelarea Sinelui” presupune ca din constiinta care esti sa dispara pentru totdeauna conditiile necesare pentru a putea fi manipulat.>> spuneam eu in incheierea postarii anterioare. Ma vad nevoit sa reiau si sa detaliez subiectul, deoarece experienta cu cateva individualitati mature si cu absolut toti parametrii foarte bine situati/fixati, demonstreaza NECESITATEA intelegerii profunde a ceea ce inseamna si a insemnat “programarea”.

Si acum privesc aproape oripilat la marea confuzie care se tot insista a sa baga in constiintele individuale, cel mai probabil in mod INCONSTIENT, de catre majoritatea celor care inca CRED CA AU CEVA DE SPUS. Ma refer aici la faptul ca se insista ca “pamantul” ca si individualitatile aflate pe el s-ar afla abia in punctul in care se straduiesc sa ascensioneze in 4D/5D.

Toate textele care contin o astfel de afirmatie si toti vorbitorii care SE SITUEAZA in acest gen de ILUZIE ar fi util sa fie ocoliti. Cand BAZA de la care emiti “ceva” este falsa, se poate presupune ca tot ce spui nu poate fi adevarat. Mai mult chiar, cand faci referire la adevaruri VALABILE intr-un trecut oarecum apropiat, inseamna ca TU AI RAMAS INTEPENIT ACOLO. Ca exemplu doar, piramida calibrarilor bine elaborata prin 1992 de catre Hawkins, acum poate fi “vazuta” cel mult orientativ, deoarece absolut toate valorile aflate acolo s-au modificat drastic de ani buni, si in mod repetat/dinamic.

Ca sa ne fie limpede, Ascensionarea atat a “pamantului” ca entitate, cat si a constiintelor individuale aflate pe el, a avut loc cu cativa ani in urma, majoritatea depasind deja ceea ce poate fi “vazut” intr-o liniaritate dimensionala. CA ATARE SE POATE AFIRMA ca marea majoritate a vibratiilor individuale se situeaza DINCOLO DE O LINIARITATE DIMENSIONALA, desi inca exista si exceptii. Totusi, fiind un proces INDIVIDUAL, nu poate fi generalizat din simplul motiv ca fiecare unicitate are posibilitatea SA ISI ALEAGA interesele experientiale, cel putin in masura in care SE ILUZIONEAZA ca o poate face. Ca atare inca avem si vibratii destul de joase la nivel individual, care cel mai probabil vor fi presate prin propria lor experienta sa se decida DACA isi modifica alegerile/pozitia sau aleg sa accepte presiuni din ce in ce mai mari.

Tot ca un exemplu, in urma cu cca 2 ani numai, vibratiile unui supermarket erau atat de joase incat disconfortul unei vizite scurte in interior era de nesuportat. ACUM, odata cu ascensionarea “pamantului” cu tot ce ii apartine, calibrarea/vibratiile magazinului gol/doar cu produsele de pe rafturi este rezonabila, disconfortul aparand cand incepe popularea cu “cumparatori”, care creste pe masura ce densitatea acestora creste. Deci la asa numite “ore de varf”.

REVENIND la subiectul postarii, voi cauta sa lamuresc cat se poate de CLAR ce este “emotionalul”. Pentru a o putea face va trebui sa merg putin mai profund.

Reamintesc sintagma “dupa chipul si asemanarea” si, avand-o in vedere, nu pot sa nu ma intreb care este “incarcatura infoenergetica” care face posibil ca ADEVARURILE FUNDAMENTALE ale Sursei sa nu se mai regaseasca INTOCMAI si la noi, cei creati “dupa…”.

Vazand intreaga Creatie doar in termeni de energie si vibratie(informatie deci), in mod clar nu energia e diferita. Intrebandu-ne in mod serios ce informatie profund viciata a fost cultivata, vom constata ca Sursa/Creatorul nu putea emite(contine)programe de obedienta.Ele AU FOST SPECIAL CREATE. Doar cu ajutorul lor, din fiinte pe deplin constiente cum ERA SA FIM, am ajuns…glumitele triste care suntem acum.

Si, in mod evident, cunoscand mecanismele Creatiei, stim ca ORICE/inclusiv un simplu segment de fir metalic, daca este alimentat cu energie, incepe sa vibreze pe o anumita frecventa specifica anumitor caracteristici proprii. In jurul lui se creaza automat o emisie electromagnetica, cu caracteristici generate de CEEA CE EL ESTE.

Conform cu acest principiu, si celula vie vibreaza si emite in jur o radiatie/camp electromagnetic, cu caracteristici determinate de infoenergiile celulei respective. Suma emisiilor electromagnetice ale unui corp viu se constituie intr-o “entitate electromagnetica”/norisor -daca vreti- de infoenergie, vibrand rezonant cu entitatea care a generat acea manifestare “subtila”. Partea “suspect de interesanta” este aceea ca s-a pus foarte mult interes/energie a ATENTIEI umnanitatii pe aceasta emisie subtila. Desigur ea are anumite proprietati, care se mentin cca. 3 zile din momentul in care ALIMENTAREA EI CU ENERGIE inceteaza. Este motivul pentru care ingroparea/incinerarea de regula a unui “decedat” are loc dupa acest interval. DACA alimentarea ei cu energie se continua, in general in mod inconstient, de catre “apartinatori” de orice fel, acea aglomerare de infoenergii nu se mai disipa ci isi continua “existenta”, uneori sub forma spectaculoasa de interactiune “fortata” cu aparenta “lume reala”, sub forme numite”stafii” sau similare (spectre, etc). Unele individualitati umane dar si echipamente foto/electrice au capacitatea de a le si “vedea”, sub diferite forme.

Vibratia acestor aglomerari de infoenergii se incadreaza vibratiilor 4D, iar cei predispusi/capabili de a le vedea, au o puternica rezonanta cu aceasta frecventa. In general cam toti “clarvazatorii” se bazau pe aceasta frecventa 4D. Cata vreme civilizatia a experimentat vibratia 3D,desigur in mod firesc cei dotati cu astfel de abilitati aveau un atu, de care de regula stiau sa si profite. Se mai intampla chiar si acum.

Insa ADEVARAT PROBLEMA s-a nascut atunci cand s-a tot pomenit in toate ritualurile religioase acest “sfant duh”, el incepand sa se contureze in constiinte ca o ADEVARATA SI IMPORTANTA parte a Creatiei. Pe de alta parte, tot la el au facut referire si toti trubadurii/majoritatea “artelor”, incepand cu poezia/proza si terminand cu toata productia cinematografica. Acestia nu mai aveau in vedere”sfantul duh” ci “sufletul”, referindu-se in mod inconstient la aceeasi componenta. Cu timpul, a fi “lipsit de suflet” devenind o adevarata problema, desi matematic asa ceva nu se putea intampla. Putem afirma, ca si Osho, ca sufletul “se naste” in timp, in sensul ca acumuleaza infoenergie, numai ca acele informatii de regula sunt la fel de inalt vibratoare ca si experienta individualitatii care a generat-o.

ACUM, dupa parerea mea, TOTI CEI AFLATI IN ASCENSIUNE, ar fi necesar sa se dezidentifice de aceasta formatiune, identificare care a fost introdusa in mod FORTAT pe toate caile in constienta, incercand virusarea constiintei. Putem invoca traditii dar este superficial, deoarece nicio individualitate nu este Creatie a traditiilor ci a Sursei. Traditiile in timp s-au tot modificat, nu am fost “crestini” de prea multa vreme, si ORICUM credinta ADEVARATA ESTE IN-CREDEREA, adica credinta in tine.

Motivatia acestei postari este invocarea, pe care multi inca o fac, a sensibilitatilor si emotiilor generate de “suflet”, care este, chipurile,”sensibil”. Pai sa vedem MAI ATENT ce componente sunt continute de suflet/sfant duh/stafie. O mica componenta energetica desigur mentine o oarecare coerenta a formatiunii, iar partea de “info” contine un gen de mental primar si o structura emotionala formata ca si efect al tuturor experientelor avute de acel individ pe parcursul ACESTEI VIETI. De regula conditionarea masiva a acestei structuri informationale are loc in familie in “frageda pruncie” si este bazata pe tot felul de “atentionari/amenintari” privind comportamentul. Nu exista ABSOLUT NICI UN MOTIV LOGIC/matematic de a vedea ceva demn de respect in aceasta proslavita formatiune. Cei insa INTERESATI de a obtine mase de manevra, au dus atentia in mod ABSURD SI FALS catre ea, obtinand cu adevarat supunere oarba, ceea ce si vedem inca in manifestare. “FERICITI CEI SARACI CU DUHUL” a fost interpretata in felurite chipuri, dar eu o vad ca pe o expresie a unei constiente foarte inalte.

Daca privim CONSTIENT SI DETASAT la ce ar trebui sa fie o entitate umana, vom fi obligati sa intelegem ca NU EXISTA LOC/ORGAN/SEDIU a ceea ce se poate numi emotional. Nu vad Sursa/Creatorul ca generand decat o singura emotie si anume CEA CREATOARE, dupa cum nu vad locatia specializata in acest sens.

Ca “stafia” este o entitate sensibila mi se pare si firesc, avand in vedere slaba ei alimentare energetica si apartenenta la un domeniu vibrator 4D. Ceea ce mi se pare impardonabil pentru o entitate umana aflata in plina ascensiune sau si mai grav, pe un inalt nivel de constienta, este mentinerea identificarii cu aceasta structura, acceptarea la nesfarsit a “magiilor” destul de indoielnice care se fac in numele sau pomenind aceasta structura, indiferent ca-I zici sfant duh sau suflet. Pana si medicina alopata a inteles ca majoritatea suferintelor au origini psihosomatice, si desigur nu au tratamente nici macar pentru ameliorare a suferintelor in foarte multe cazuri. Este si FIRESC sa fie asa si-se pare-ca apar “mijloace terapeutice cu ciclu complet de diagnoza si reconditionare” a tesuturilor/organelor doar prin vibratii. Mie imi pare insa iar o aberatie a mintii, desi cu aspect pozitiv, deoarece TOTUL ESTE IN NOI si nu iluzoriu inafara. Suferintele dispar in mod automat si firesc CAND SI NUMAI daca ceea ce le-a generat dispare iar daca nu, se vor reinstala firesc.

De-a lungul anilor, dupa ce eu insami am fost-pot spune- “creat” sub infoenergiile piramidei, am si ajutat pe multi sa beneficieze de suportul oferit de acele vibratii. Au si fost multe rezolvari de-a dreptul miraculoase. M-au interesat mereu acele aspecte particulare pe care cineva/cumva le-a pus in fata noastra, fie ca vorbim de electromagnetism, de proprietati ale sunetelor, de energia orgonica sau de tehnologiile Keshe. Si pe cele din urma le-am prospectat si, pana la un punct, urmarit, ajutand si prin gansuri sau apa plasmatica la ameliorarea/vindecarea unor suferinte. Desigur insa ca, orice instrument ai cauta sa folosesti, sprijinul constientizarilor are un rol major. Asta deoarece nimeni nu poate vindeca pe un altul, mai cu seama cata vreme tu insati NU STII CU ADEVARAT ca ceva numit boala NU POATE EXISTA.

Legile Creatiei nu contin nimic care sa poata genera asa experiente, ca atare totul ni se datoreaza noua. Si TOT NOI INSINE ne putem “vindeca”. Desigur Creatia ne pune la dispozitie, cel mai probabil PE NIVELE DE CONSTIENTA, anumite forme de sprijin. Ele insa sunt undita nu neaparat pestele pe care noi ni-l tot dorim. Pe acela noi il vom putea obtine, desigur DACA VREM.

Imi doresc mie sa intalnesc dn ce in ce mai putini semeni care sa invoce diverse suferinte, argumentatnd ca emotionalul lor le produce. Tot mie imi doresc ca sa aud din ce in ce mai rar pomenit sufletul ca si cauza, cat mai rar evocari ale sfantului duh si pe cat posibil admiteti cat mai multi ca NU MAI SUNTEM DE MULTA VREME nici in 3D, nici in 4D si ca ar fi cazul sa cam uitam tot ce ne leaga de acele experiente avute CANDVA. Sa uitam ca “am fost nascuti” sub confluente astrale, ca am avea de rezolvat incarcaturi karmice, sa ne amintim si sa exploram cat mai atent cu putinta ce inseamna ACUM-ul cu rigorile lui privind iluzia liniaritatilor in procesarea vietii.

Asa numitul “cadran doi” in care ne aflam deja de ceva vreme ne va demonstra, vrand nevrand ca a planifica ceva nu reprezinta nimic, ca daca ai intentia de a ajunge dintr-un punct in altul, chiar si referindu-ne strict la drum, te vei gasi in fiece secunda intr-un sens giratoriu din care vei iesi doar CONFORM STARII TALE si nu a altor presupuse abilitati. In secunda urmatoare va fi exact la fel! Bafta tuturor calatorilor!

Comentarii

  1. Grata pela partilha. Entendo que assim é e que necessitamos de desmistificar toda a "programação", toda a domesticação que foi feita com o único objetivo de vivermos experiências frustrantes e semelhantes. A seguir o seu blog agora. Abraço de Portugal à vossa equipa bem elucidada (deixava uma questão: vivo debaixo de uma torre enorme de eletricidade que conduz os fios elétricos para o resto da cidade e habito aqui desde 2006! Quais os danos reais para a saúde pública? Aqui a instituição que comanda estas torres, vulgo gigantones, chama-se REN)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...