..desi nu am “zvac-ul” obisnuit, voi scrie totusi…

 


Imi doresc, dincolo de ce PARE, sa cautam sa intelegem mai profund etapa prin care trecem, fie ca stim sau nu.

Cel mai probabil sa nu fiu inteles de cei mai multi, insa prea sunt multe transformarile si consecintele lor. Aparent nu se observa mai nimic in manifestare, insa in conditiile/cauzele care o genereaza, schimbarile sunt profunde, cumulative, pe multiple planuri.

Desigur evolutia constiintei individuale detine un rol major, dar si ea este cauzata/impulsionata de factori de diferite nivele. Toti acesti factori pot fi intelesi in adevar  referindu-ne la vibratii.

Ca si in domeniul radiocomunicatiilor, acesta fiind mai bine cunoscut/inteles, o anumita frecventa are doua componente, una energetica/purtatoare si cea de-a doua informationala, indiferent continutul “calitativ”. Si aici sunt doua moduri de transmitere, prin modularea in frecventa sau amplitudine.

Creatia fiind electromagnetica, in orice aspect al ei, pentru a intelege detasat orice forma de manifestare, ar fi util sa ne amintim permanent ca totul/orice PARE sa existe poate fi redus la aliniatul precedent, care faciliteaza intelegerea primei legi a Kibalyonului sau formularea encriptica traditionala “viata e vis in mintea lui Dumnezeu” sau mai recenta formulare din fizica cuantica, cum ca “o REALITATE ia nastere atunci cand este privita.

Putem fi tentati inca sa credem ca domeniile apartinand “lumii manifestarii/dense/fizice” ar face cumva exceptie de la ceea ce am spus pana acum, doar ca PROVOCAREA MAXIMA A ACUM-ului, atat la nivel individual cat si, apoi, colectiv, este TOCMAI SA INTELEGEM/ACCEPTAM ca am trait cu convingere iluzia unei fizicalitati, pe care nimeni inca nu a reusit sa o demonstreze ca fiind adevarata.

In baza acestei iluzii s-a aberat major, in toate domeniile, inventandu-se tot felul de structuri, experienta astfel fiind total deformata. “Credinta ta te-a vindecat” vine la pachet cu “credinta” ca ar exista ceva de vindecat. Toate aceste deformari au creat un nivel de inteligenta superficial, pe care documentarul “Lo Sfidante” dar si multe altele cauta sa il explice.

Acest proces indelungat numit ASCENSIUNE, evident se refera la o ascensiune vibrationala. Cu cat structurile noastre vibreaza mai inalt, cu atat ne apropiem mai mult de adevarurile Creatiei. Ea a cunoscut etape ascensionale, a fost intinsa pe zeci de ani, iar ACUM se pare ca ne apropiem de o schimbare majora. Nu formulez din burta, ma bazez exclusiv pe ceea ce observ ca dinamica, atat la nivelul individualitatilor cat si a manifestarilor colective. Daca imputurile venite din galaxie au cunoscut foarte multe nivele si ritmuri, perioade de crestere a vibratiilor alternand cu pauze, dinamica de fond fiind permanent ascensional accelerata, incepand cam cu 21.07.023 dinamica este exclusiv ascendenta si cu valori incredibil de mari. Nici macar nu indraznesc sa le pun in cifre.

Ceea ce ACUM chiar are loc este o trecere INDIVIDUALA de la identificarea cu asa perceputul “corp fizic” la identificarea cu structura/corpul energetic pe care a fost creata iluzia unui corp dens/fizic. Procesul deja este destul de avansat, cuprinde atat individualitatile constiente de acest proces cat si pe cele nu prea constiente dar are consecinte imense, din foarte multe puncte de vedere, atat de multe incat nu pot avea pretentia ca macar sa le enumar.

    O prima si foarte evidenta consecinta va fi pierderea controlului mintii limitate/liniare/conditionate. Ea functiona ca si “guvern” peste populatia de celule, si prin aceasta forma de control inducea credinte profund deformatoare in experienta individuala. Guvernand TOATE PERCEPTIILE, limitandu-le drastic sensibilitatea la domenii de frecventa care pe ea o interesau, a saracit destul de major calitatea “vietii”. In aceasta etapa, desigur gradual si individual, vom sesiza ca avem raportari destul de diferite in relatie cu anumiti stimuli senzoriali. Pe masura ce identificarea trece in totalitate catre corpul energetic- si deja multi sunteti ajunsi la acest punct- aceasta structura isi cam pierde functia si cum functia creeaza/mentine “organul” banuiesc ca se va pierde, ca fiind inutila. 

    In plan individual cel mai probabil se va reflecta in principal asupra perceptiilor, de toate categoriile. Vom avea perceptii schimbate despre temperaturi ale mediului si gradului de confort termic, dar si a gusturilor sau mirosurilor. Cel mai probabil si gradul de confort in corp se va imbunatati, deoarece sabloanele mentale disparand vor dispare si asa numitele “suferinte” pe care le proiectau asupra corpului. La acest punct as vrea sa atentionez in special asupra individualitatilor incadrate in asa numita categorie a celor de varsta a treia. Asupra experientei lor cliseele mentale proprii dar si a celor din preajma au tot operat, sub influenta fricilor. La asta au avut un aport deosebit si sistemele de supravegehere a parametrilor functionali, “asigurarile de sanatate” si multe alte clisee, toate intarind senzatia de nesiguranta a vietii. Pe masura ce se va trece la identificarea cu corpul/structura energetica, cel mai probabil aceste individualitati se vor “simti”, nejustificat logic de nimic, din ce in ce mai bine.

Este adevarat ca, datorita cresterilor de frecventa continue, in prima instanta se face simtit un disconfort general, privind o asa numita siguranta in corp, o instablitate perceptuala si uneori de echilibru, de vedere si multe alte forme individuale. In spatele lor insa apare totusi un plus de confort. Am cautat sa ne explicam dece anumite cresteri afecteaza anumite individualitati mai mult decat pe altele si suntem tentati sa credem ca INFORMATIILE cuprinse in acele cresteri au anumite specificitati, menite sa stearga anumite informatii viciate. Chiar si intre experienta mea si cea a Ramonei sunt adesea diferente de impact, desi de multi ani impartasim impreuna 24/24 experientele in totalitatea lor.

Referindu-ne la experienta colectiva, cea care cumva insumeaza evolutia individualitatilor, asa cum cliseele mentale se sterg din individualitati, este de presupus ca se va reflecta si la nivel colectiv. Nici nu ar putea fi altfel! Ca atare presupun, si nu fara temei, ca existenta structurilor cam de orice fel va fi foarte discutabila. Ganditi singuri la toate implicatiile ce decurg din schimbarile pe care fiecare, ACUM, le traieste, mie mi-ar lua mult spatiu si timp.

Pe langa modul in care vibratiile care ni se aplica de la nivel de galaxie sau poate si mai de sus, ne “tarasc cu forta” parca spre nivele tot mai inalte, relativ mai “nou” a aparut o anumita infoenergie de o puritate total aparte, neobisnuita, care contine cele mai “inalte” programe. Nu as putea-o numi cumva, cred ca suntem mai familiari cu tehnologiile decat cu cunoasterea, cert este insa ca de un timp ma tot straduiesc sa o inteleg cat mai profund, mai ales ca are niste particularitati teribile. Cand a apucat sa amprenteze ceva/aproape orice, acea amprenta se amplifica, nu se deterioreaza nicicum si apoi radiaza pe spatii din ce in ce mai extinse, amprentand iar si iar. Cum spuneam, mai familiari cu tehnologiile si cu experientele, de luni de zile ma preocupa sa imprastii mostre continand aceasta infoenergie, si culegand feedback-uri despre ea.

Va voi descrie una din experientele facute: in urma cu cca. o luna si jumatate am plasat doua esntioane continand aceasta infoenergie intr-o statie de autobuze aflata pe soseaua nationala, sub stinghiile unor bancute din dotarea statiei. Tot acolo se afla si un minimarket, in care se vand diverse produse utile celor aflati in trafic, inclusiv se poate achizitiona o rovigneta sau achita facturi. La momentul la care le-am lasat acolo, ele aveau acea infoenergie nedeteriorabila pe o perioada de peste 800 ani si o radiau pe o raza de cca. 450 km. ACUM ele au amprentat TOTUL pe o raza deja de 250 km. De asemeni au amprentat cca 1000 de individualitati umane din cele care, probabil zilnic, asteapta sau folosesc serviciile acelui punct.

Desigur eu nu am nici un merit privind aceasta infoenergie, dimpotriva doar beneficiez de existenta ei, poate intr-un punct focal, dar asta mi-a facilitat atat mie cat si armoniei generale extinderea unei experiente benefice pentru noi toti. As putea “suspecta” ca un anumit nivel de inteligenta urmareste propagarea acestei infoenergii, menite sa ne purifice experienta si sa ne faciliteze evolutia catre o armonie totala, in toate privintele.

Voi atasa aici poza unei mostre continand aceasta infoenergie, in speranta ca si simpla ei privire/contemplatie va va transfera ceva din CEEA CE EA ESTE.

 

 



O buna prietena care a primit o astfel de mostra mi-a trimis o poza cu snuruletul cu care ea si-a apropiat-o:

 

 

ESTE un segment de trestie/bambus, esenta lemnoasa care s-a dovedit a fi un mediu foarte potrivit pentru a purta, pe timp foarte indelungat si a emite acesta infoenergie, planta crescuta la cativa metri de locul unde noi meditam foarte mult si puternic.

Ceea ce ACUM se petrece pe planeta este un fenomen de o amploare de nebanuit, are foarte multe aspecte care nu sunt de impartasit public si in mod cert va avea urmari in mnifestare demne de CAUZALITATILE care le produc.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...