Bun venit pe NOUL PAMANT !


 

Bun venit pe NOUL PAMANT !

Scriu aceasta postare constient de importanta ei. Toate informatiile pe care le voi asterne nu imi apartin, sunt DOAR COBORATE din campul infoenergetic sau Inteligenta Universala.

“Nebunia vibrationala” la care am fost supusi, timp de cca. 3 sapatamani, atat noi ca individualitati umane dar si intreg pamantul a avut foarte multe consecinte. Cea mai semnificativa/importanta/cuantificabila a fost, deocamdata, cifra reprezentand populatia Pamantului.

La acest capitol, mai intai “mi s-a indicat ca, o vreme, sa nu fac masuratori si sa nu scriu nimic”. Dupa aceea am fost atent SPRIJINIT sa masor cu exactitate evolutia acestui numar. Lucrurile au aratat cam asa:

17.08.023

ora 10.00 ---1,622.760.447

Ora 13,50---1.607.231.023

Ora 16,50---1.605.212.764

Ora 19,30---1.548.441.573

Ora 22.00---1.516.423.283

18.08.023-

ora 8.00---1.203.630.247

Ora 15,30---1.198.367.522

 

In ceea ce priveste vibratia individuala, ACUM au ramas DOAR CONSTIINTELE aflate in TOTALITATEA LOR, trecute prin punctul zero, aflate in cadranul 2, la nivele diferite de constientza, dar aflati pe Noul Pamant.

O oarecare estimare ma face sa cred ca si acest proces se apropie de un final, cel mai probabil chiar astazi. De avut in vedere ca frecventa pamantului este deosebit de stabila de cateva zile, neexistand fluctuatii nici cu plus nici cu minus.

Acum cred ca va fi util/necesar sa intelegem cam ce se petrece, la nivel de manifestare. Exista diverse observatii si exista perceptii cum ca “ceva se petrece”. Ca un exemplu, o prietena imi scria azi:

am oprit la un semafor prin Colentina și am privit vreo 10-12 persoane care mergeau în șir indian pe refugiul de tramvai. Am avut o senzație extrem de stranie văzându-i: capete plecate, fețe inexpresive și ochi de oameni nu triști, ci morți de-a dreptul - parcă erau zombi, zău... poate aceștia sunt cei pe care nu îi mai decelezi în manifestare, deși ei există..

Din masuratorile facute, mie imi reiese urmatorul “tablou”. Vechiul pamant avea, la nivel infoenergetic, foarte multe “programe” din complexul griji/nevoi/necaz/durere, care se sustineau unele pe altele si se finalizau prin diverse structuri de “putere”. In acest sistem ENERGIA, ca baza a creatiei, era distribuita in mod fals/arbitrar, pe considerente de interes/manipulare/etc. Oricum, doar cei constienti aveau o “priza directa” la Sursa, pe care si-au si bazat evolutia constientei.

Pe Noul Pamant TOATE JOCURILE DE PUTERE nu mai au sustinere energetica si ca si consecinta energia nu se mai repartizeaza sintetic, dupa diverse interese. AICI SI DE ACUM vor functiona doar Legile Creatiei, pe care fiecare va fi nevoit sa si le reaminteasca, traindu-le.

In urma masuratorilor tind sa observ ca cei care au ales sa nu treca prin punctul zero si pe Noul Pamant, actualmente nu mai beneficiaza de o sustinere a Constiintei pe nivelul accesibil lor, acel nivel nemaiexistand AICI, si apare o oarecare devitalizare. As putea formula ca se afla intr-un proces entropic, de “prabusire in ei insisi”.

Cum se explica insa diferitele perceptii ale celor TRECUTI AICI ? Daca ne reamintim ca in fizica cuantica exista o explicatie cum ca “daca doua particule au fost candva alaturate, atunci ceea ce experimenteaza una influenteaza/recepteaza si cealalta”, ne putem da seama ca, la un anumit nivel, toti “beneficiem” de diversele trairi ai caror “autori” nu suntem noi. Asa se explica sentimentele de tristete profunda raportate de multi prieteni, desi SUNT CONSTIENTI ca nu le apartin. Si nu e numai tristete ci multe alte sentimente confuze, in ciuda CONSTIENTEI ca deja totul este LUMINA.

Desigur iar va fi un “proces”, pana ce ne vom lamuri ca alagerile facute au determinat consecinte, de care este util/necesar sa ne departajam. Chiar si asa, va exista o perioada pana ce diversele structuri se vor transforma/vor disparea, marea lor majoritate neavand nici o logica in adevarurile creatiei. Desigur vor aparea noi viziuni tehnologice, desigur multe altele se vor desecretiza.

Accentul oricum se pune in continuare pe propria constienta/ creativitate/generozitate/corecta si armonioasa pozitionare in fiecare ACUM, individual si colectiv. Nu am sentimentul ca se mai poate vorbi decat despre o crestere exponentiala a gradului de armonie experientiala, singura care va fi sustinuta de CONSTIINTA care guverneaza acest Nou Pamant.

Mi se pare DE INTERES ca fiecare sa aiba atentia si deschiderea necesara pentru a permite inteligentei celulare sa restabileasca un optim de functionare al “echipamentului fizic”, scapat de sub opresiunea/grija/fricile mintii, care acum a pierdut controlul.

Cand voi mai gasi ceva util/necesar de impartasit, desigur o voi face cu drag.

Comentarii

  1. Azi am urmarit aceasta discutie si sunt foarte ingrijorata https://stewpeters.com/video/2023/08/dr-ana-mihalcea-new-evidence-uninjected-unable-to-be-mind-controlled/

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru oportunitate oglindiri, RE-AMINTIREA conexiunilor dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt incantat,deloc cu ...."Noul Pamant",pe acesta eu am devenit bolnav de diabet,si nu eram.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce conspirații mai aveți în vedere în următoarea perioadă?

    Chiar, ați observat că multe cuvinte halucinanto-spirituale conțin litera ț (tz)?

    Cuvânt științific preluat de pseudospirituali | Scor de bombasticitate
    conștiință | 90%
    rezonanță | 90%
    frecvență | 94%
    vibrație | 96%
    reacție | 40%
    evoluție | 80%
    federație | 50%
    atracție | 90%

    Mențiuni notabile, care nu conțin ț
    cuantic | 99%
    transcendent | 80%
    dualitate | 50%
    ascensiune | 90%
    maestru spiritual | 80%
    ghid galactic | 80%
    ghid de lumină | 80%
    energie | 10%

    Propuneri
    ecuație | 80%
    funcție | 50%
    rație | 50%
    fracție | 50%

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuze, am uitat 2 cuvinte cheie cu scor de bombasticitate mare

    premoniție | 90%
    intuiție | 90%
    semnificație | 80%

    Scorul de bombasticitate = probabilitatea ca un cuvânt să sune bine, să nu spună nimic în domeniul în care e împrumutat (cuantic nu are nicio semnificație spirituală, ci e doar folosit de Dispenza și alți șarlatani ca să dea greutate cuvintelor lor)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...