Sa intelegem PUTIN MAI MULT!


Cifrele pot parea surprinzatoare, este un salt considerabil la nivel planetar, dar cresterile de frecventa zilnice se pare ca imping experienta. In plus este posibil ca toata degringolada informationala si ca masuri luate, sa fi provocat exact o reactie inversa in raport cu cea asteptata, adica sa catalizeze TREZIREA.
15.03.2020-14.440.000 ascensionati-44% romania- 15.500 calibrare constiinta colectiva la romani
21.03.2020-44.450.000 ascensionati-35% romania- 22.000 calibrare constiinta colectiva la romani, 2.700 cea europeana CU aportul vibrational romanesc, 1800 fara acest aport.
Eu asteptam un ciclu de salturi si caut sa ma fac inteles: ceea ce noi nu prea am avut in vedere, sunt sigur, este cresterea nivelului de vibratie a Pamantului, ca entitate planetara.Vibratia Sa, acum, este la nivel 6D. Acest aspect vibrational are ca urmare fireasca faptul ca TOT CEEA CE II APARTINE vibreaza 6D. Cu alte cuvinte, TOT ceea ce noi consideram a fi detalii de vibratie 3D, de o buna bucata de vreme si-a schimbat frecventa. In ciuda faptului ca si vehiculele noastre de constiinta/corpurile sunt constituite din elemente apartinandu-I, ele nu isi pot ridica vibratia in acord cu vibratia planetei, deoarece sunt cuprinse in campul constiintei noastre individuale. In rest, TOT ceea ce ii apartine DE DREPT si nu este “prins in capcana” constiintei limitative omenesti vibreaza la unison cu ea, inclusiv ceea ce noi numim natura, cu animale cu tot. Nici ceea ce noi am construit sau producem nu face exceptie, decat in masura-din ce in ce mai mica- in care ele sunt inca prinse in constiintele limitative omenesti, de vibratie 3D.
Privind din aceasta perspectiva, cam tot jocul incepe sa se schimbe, deoarece vom avea inclusiv obiecte identice dar vibrand TOTAL DIFERIT, functie de “posesor”, adica de cel a carui nivel de constienta il are in constiinta care el este. Si cum numarul celor ce au ascensionat este deja semnificativ, vom avea si abilitatea de a decela vibratii si a face alegeri functie de acestea, pe considerent de rezonanta.
Acum ar fi util de inteles ca aceasta “tragere” are loc pe diverse cai, dar se pare ca in afara empatiei interpersonale un loc deosebit il are si relatia entitatilor mature/batrane cu Geea/pamantul ca entitate. Asa cred ca se explica multe ascensionari surprinzatoare chiar si pentru “apartinatori”. Din ce in ce mai multe astfel de surprize imi sunt relevate de membrii de familie, relativ la cate un varstnic de multe ori deja cu echipamentul grav avariat si care NU PAREA sa fi avut vreo preocupare spre constienta de sine sau ceva numit “spiritualitate”. Evolutia previzibila a acestor individualitati va fi in mod sigur spectaculoasa, in sensul recuperarii la inceput timide si apoi TOTALE a conditiei optime de viata.
Ceea ce imi mai propusesem ar fi sa aduc in atentie diferenta majora intre paradigma mintii in vibratie 3D si modul TOTAL DIFERIT in care o individualitate vibrand 5D sau mai sus isi procura experientele. Umanul aflat sub griji/nevoi/necaz/durere, deci aservit mintii limitate si conditionarilor ei, in dorinta de a fi IN CONTROL al experientei la toate capitolele vietii, a uitat total Legitati ale Creatiei, inventand el alte legitati si experiente. Asa se face ca ACUMUL experientei colective ne pune in fata unei intrebari cu APARENT DOUA raspunsuri diametral opuse, dar AMBELE VALIDE. Exista sau nu exista virusi/virusologie si tot ce decurge de aici? Raspunsul este SI DA/SI NU! Cum ar fi posibil? Simplu! In REALIATEA 6D a vibratiei pamantului ca si in cele a celor ascensionati NU POATE EXISTA nici un fel de boala/suferinta/agent patogen. In schimb in vibratia celor aflati INCA la nivel 3D, a fost INVENTATA prin observare INCONSTIENTA, o fenomenologie ulterior numita virusologie, cu specialisti FOARTE CALIFICATI in a creea inconstient, conform cu fizica cuantica care explica pe buna dreptate ca “o realitate IA NASTERE ATUNCI CAND E OBSERVATA”. Nu ca concluzie dar doar ca sa inchei, singuri veti alege SI DE ACEASTA DATA, ce anume “realitate” va doriti sa experimentati! Ambele EXISTA, dar doar CA POTENTIALITATI!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...