PRIMORDIALITATEA INFORMATIEI (2)


februarie 22, 2020 link la prima postare pe aceeasi tema


Recunosc o intarziere de cca 24 de ore fata de propria ritmicitate propusa.Datele insa sunt imbucuratoare, mai ales in contextul unei puternice degringolade informationale la nivel planetar:
07.03.2020-7.770.000    -45% romania
15.03.2020-14.440.000 ascensionati-44% romania- 
15.500 calibrare constiinta colectiva la romani
Voi mai urmari doi parametrii pe viitor, pentru ca sa aiba sens/intelegere cum se reflecta procentajul mare al celor ascensionati in vibratie/calibrare a constiintei colective, raportat la constiinta colectiva europeana, continand sau fara aportul de vibratie adus de romani.
Ca atare europa cu aport romanesc 2500
              Fara aport romanesc 1600
Revenind la titlul pe care mi l-am propus si care vine sa completeze pe cel din 22 februarie, asa cum eu CONOSC/PERCEP lumea/experienta, ea are doar doua componente. Prima este sustinerea energetica data de Sursa iar cea de a doua, sub forma de vibratie, contine DOAR INFORMATIE. In rest, TOTUL/ORICE este PERCEPTIE, rezultata din modul in care colectiv sau individual alegem sa decodam si sa acordam spatiu/loc de manifestare INFORMATIILOR in campul constiintei CARE SUNTEM, acesta fiind ADEVARATA NOASTRA IDENTITATE si nicidecum perceptia limitata conform careia ni s-a indus informatia DEJA LIMITATIVA cum ca noi am fi acest vehicul de constiinta/experienta numit aberant corp fizic. Spun aberant deoarece nu stiu sa se fi demonstrat pe undeva ca exista cu adevarat ceva ce s-ar putea denumi fizicalitate.
Desigur ca acest joc/experienta, pentru a putea avea loc, au fost creeate conditiile informationale de baza, depozitate in banca de date numita Biblioteca Akashica. La acel nivel nu a fost permis sa se umble, ca atare ACEA INFORMATIE EXISTA. Doar ca ulterior a fost depozitata ceva mai josca nivel de vibratie Constiinta Colectiva, la care informatia se depoziteaza atat automat/inconstient cat SI CONSTIENT, de catre cei ce au avut aceasta intentie si cunoastere. Asa a fost imbogatita/diversificataintreaga experienta umana.
Din pacate aceasta imbogatire nu a fost sustinuta nici de constienta si nici de bucurie, incetul cu incetul datele aflate acolo constituindu-se in baza matematica pentru experiente din ce in ce mai coborate ca vibratie, aflate sub “imperiul” grijilor/nevoilor/necazurilor si a durerii experientiale. Care se tot constituiau ca si cauze ale altor experiente. 
Tot din pacate, diversificarea nu a fost mereu nici constienta si nici foarte bine intentionata, ca atare “programele informationale” proiectate dinspre Constiinta Colectiva nu s-au depreciat doar “natural”, ca urmare a cresterii nivelului de inconstienta/hipnoza, ci si urmarind-se diverse scopuri. Aparent constient, doar ca dovedind multa inconstienta. Pentru ca DA, poti accede la nivele de cunoastere/intelegere a modului cum aceasta “realitate” , care in fond este o virtualitate, poate fi influentata/virusata de date false, dar asta nu denota ca ai si CALITATEA UMANA si din ea derivand RESPONSABILITATEA de a face astfel de operari. Un subiect devenit in mod fals “fierbinte” isi gaseste aici o documentare binevenita, pentru cei ce chiar vor sa inteleaga:https://www.facebook.com/ANTIVACCIN/photos/a.1681673452158870/1857486594577554/?type=3
Ceea ce eu pot vedea iar si iar este corespondenta intre nivelele de vibratie la care aceste tipuri de programe functioneaza si nivelele celor care, prin rezonanta, pot avea acces la ele. Cum vibratia este echivalenta cu nivelul structurilor individuale, deci si a constientei, indiferent cine si cu ce scop le-a introdus in constiinta colectiva, ele vor afecta pe cei aflati sub nivelul de vibratie al acelui virus INFORMATIONAL.!!! Cu referire la spectacolul grotesc la care asistam, el nu afecteaza direct pe cei a caror vibratie/emisie de lumina depaseste 800. Indirect, evident prin mascarada regizata, ne afecteaza pe toti.
Desi ma indoiesc profund ca exista si ALTCEVA/instrument eventual, care sa deceleze existenta acelui NIMIC in manifestare, vad ca se tot vehiculeaza cifre si masuri menite sa…bla bla bla. Avand in vedere nivelul la care calibreaza Constiinta Colectiva la romani, chiar daca este o medie, tot nu ma astept sa apara in manifestare PRETENTII despre pericole majore.
Oricum, pe mine ma uimeste maxim cum pot coexista, chiar in manifestare, simultan atat de multe date contradictorii, in domenii ale cunoasterii sau stiintei, parca fiecare avand “adresanti”diferiti, toate fiind acceptate deopotriva.
Ridicam vibratia si speram ca totul se va normaliza iar constienta constiintei va fi pusa iar la locul ei!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...