DEZMETICIREA


Daca la data de 03.05 cifrele erau:

632.000.000 ascensionati pe planeta, din care 16.650.000 la romani
97.400 calibrare constiinta colectiva la romani
4.550 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
4.460 fara
Suedezi 7.650
Norvegieni 8.250
Danezi 8.230
Planetara 6.230
ACUM ele sunt:

720.000.000 ascensionati pe planeta, din care 16.260.000 la romani
95.000 calibrare constiinta colectiva la romani
4.000 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
3.650 fara
Suedezi 8.000
Norvegieni 8.200
Danezi 8.180
Planetara 9.200
Suntem obligati sa “vedem” ca exista un relativ mic recul al Luminii atat in perimetrul romanesc cat si in cel european, in timp ce vibratia constiintei planetare a castigat semnificativ si numarul celor ascensionati a crescut si el. Cel mai probabil politicile, restrictionand libertatile individuale cam mult timp deja, au generat aceasta scadere, justificand cele pe care le-am adaugat mai jos:

Intamplator mi-a iesit in fata un nou apel la a fi prudenti, facut de cei de la OMS, cu privire la “periculozitatea” previzibilelor “relaxari”, care mie chiar mi se par iar ciudate. Era si poza celui care avea ceva DE ZIS! Desigur STIAM ca acolo este un focar de entitati “negre” , adica calibrand sub zero, si brusc chiar am dorit sa am confirmarea radiestezica. Desigur, asa era. Si fiindca incepusem, Ramona a frunzarit pe tableta cam toate pozele celor ce alcatuiesc acest “organism international”, sustinut economic prin contributia tuturor statelor (de fapt al contribuabililor), in CREDinta ca la randul lor ne vor sustine interesele privind sanatatea planetei. Desigur sunt si sustinatori cu pondere mare, SUA si Bill Gates detasandu-se.
Interesant este faptul ca, exceptie doar doua individualitati, care calibrau pana in 200, restul toti sunt entitati DE INTUNERIC, cu valori intre 20-50% si puteri intre 30-65%… “Campion” este, intamplator, cel ce raspunde de Europa!
Era dupa ora 23 si, desi STIAM, tare as fi expulzat cumva acel cuib! Noroc ca Ramona m-a readus la ADEVAR, pe care acum am sa il impartasesc cu voi. Multi m-au intrebat de-a lungul timpului, cum se face ca anumite personalitati vorbesc de ani de zile impotriva diferitelor structuri si nu “patesc” nimic…De fiecare data a TREBUIT sa lamuresc un fapt important, si anume ca NIMENI nu te poate OBLIGA sa intri in jocul lui, DACA TU INSUTI nu o faci, din neatentie sau nepricepere. CEI MAI ATENTI in a respecta Legile Creatiei au fost mereu CEI DE INTUNERIC! Ei nu si-au permis NICIODATA sa le incalce, STIIND FOARTE BINE ca vor urma consecinte.
Si in jocul creat DE EI acum, nu pot fi invinovatiti DE NIMIC! Ei NU AU OBLIGAT PE NIMENI sa intre in jocul lor, joc de…cuvinte! Ceea ce EI AU FACUT a fost conform cu strategiile lor dintotdeauna: fie AU PLASAT in locuri cheie entitati din vibratia lor, fie au cumparat “suflete”, cu care au incheiat asa numitele pacte. Intotdeauna nu s-au grabit catre rezultate, in acest fel strategiile putand fi urmarite tacticos.
Astfel, un “organism consultativ”, prin “relee” de aceeasi coloratura, plasate/cumparate in mai toate guvernele, au reusit sa transmita o panica generalizata, care a surclasat parerile specialistilor in medicina, pornind direct masinariile politice. Si cum jocul politic de peste tot presupune ca greselile iti vor fi vanate de adversarii politici, teama de a nu face ce trebuie a fost peste orice logica si bun simt.
Deci, la ceea ce vedem in manifestare, nu entitatile negre se fac vinovate ci noi, care am “pus botul”, atat colectiv cat si individual, la niste povesti. Si la pandemiile “declarate” anterior (estimau la 3 miliarde decese la o presupusa alta pandemie) s-a urmarit asa un rezultat, de catre aceeasi OMS, dar se pare ca nu aveau inca in “teritoriu” reprezentanti de nadejde. Acum au avut!
Fiecare tara dispune de specialisti, dar au fost cam peste tot nebagati in seama, ba dimpotriva, ceea ce ei au afirmat a fost persiflat. De bun simt ar fi fost ca fiecare guvern, INAINTE DE A LUA MASURI PUBLICE, sa isi consulte proprii specialisti si abia apoi sa se orienteze.
Dincolo insa de ce vedem acum in manifestare, dincolo de diversele interese posibile si de infinit de abundentele scenarii de tot felul, ramane ADEVARUL conform caruia ceea ce numim “viata” este o stratificare de vibratii, carora le corespund nivelele de constienta INDIVIDUALE si experiente consecutive.
Fiecarei “STIRI” ii corespunde o vibratie. DACA invita la FRICA inseamna ca te invita sa iti cobori vibratia, si in acest mod tu te racordezi vibrational la acel posibil eveniment /scenariu. DOAR TU esti vinovat, in primul rand fata de punctul tau de constienta/vibratie. Acesta ESTE MODUL in care mass media opereaza, in folosul celor care o sustin. Mai grav este faptul ca, fara sa fii constient, contribui cu energia ATENTIEI tale la aducerea in manifestare exact a acelui presupus eveniment, dupa principiul “de ce iti e frica, nu scapi”. Exact asa s-a procedat SI ACUM, o intensa mediatizare a unui presupus pericol, la care au cotizat atat cei ce au pretentia ca ne conduc, si apoi fiecare “urmaritor de stiri OFICIALE”. Intunericul STIA BINE CUM sa procedeze, din pacate NU SI PRESUPUSELE…autoritati.
La toate astea s-au adaugat o infinitate de scenarii, toate BINE ARGUMENTATE, care iar invita la si mai multa FRICA, deci la coborarea si mai jos a nivelului de vibratie, TOATE CU PRETENTIA de adevar si perspectiva …sumbra. In plus au segmentat iar constiintele, prin partizanariat la una sau alta din versiuni.
SINGURA modalitate operationala impotriva ORICARUI SCENARIU este de a va lua complet ENERGIA ATENTIEI de la el! ORICUM viata se traieste in ACUM, si oricat v-ar indemna mintea sa fiti pregatiti/prevazatori, tot in fiece ACUM veti putea chiar opera ceva, daca va fi cazul. Si NU UITATI, orice varianta indeamna la FRICA, este nascocita de Intuneric, nu de Lumina.
Daca este sa vorbim DESPRE UN PERICOL REAL in acest joc de-a “realitatea”, el consta tocmai in hipnoza la care toate manifestarile va invita. Devenind partizan pro/contra, oricum nu conteaza, voi in primul rand VA ACORDATI VIBRATIONAL la acea presupusa realitate/ipoteza, pe care o si hraniti energetic cu ATENTIA pe care VOI I-O ACORDATI! In acest fel exista chiar riscul experiential sa ajutati la acea manifestare. Si NU UITATI, pozitionarea anti-ceva beneficiaza de un aport energetic MAI MARE decat pro-ceva, deoarece furia cupleaza mult mai multa energie decat bucuria, care este o energie armonioasa, in Lege si deci nu functioneaza pe “acute”.
Exista dinamici “ascunse” aparent celui neinteresat, dar care determina tot jocul, in principal jocul fiind intre Lumina si Intuneric. Imbucurator este faptul ca, in urma cu circa o luna erau pe planeta 180 de entitati generand CONSTIENT INTUNERIC, un fel de Maestrii ai Intunericului, inteligente dar cu o constructie DIFERITA, iar acum numarul lor a ajuns la doar 30, reducandu-se de la zi la zi.
Desi un joc pare a se defini prin participare, ca atare aspectul colectiv PARE sa primeze, totusi in Adevar orice joc, indiferent nivelul, se va baza pe INDIVIDUALITATILE care ALEG SA PARTICIPE. Alegerea TREBUIE SA FIE CONSTIENTA, macar la nivelul de vibratie al acelui joc.
Pe masura ce entitatile ascensioneaza, nivelul lor de vibratie si respectiv constientza creste si ca urmare si experienta se va modifica. Jocurile specifice vibratiei 3D vor trebui parasite, ele TOATE apartinand registrului griji/ nevoi/necaz/durere. Parasirea se va face INDIVIDUAL, dar cei care inca joaca jocuri de putere in 3D, nu se vor bucura de saracirea jocului. Le lipseste participarea pe care ei chiar contau!
Si, desi se pare ca strategii Intunericului au obtinut un “spectacol planetar grotesc”, totusi Lumina cred ca a beneficiat de oportunitatea oferita, astfel multi avand TIMPUL NECESAR sa revada utilitatea diferitelor experiente in care s-au lasat antrenati. Ma astept la schimbari in raport cu toate “ofertele” de asigurare a sanatatii, dupa ce au devenit atat de evidente interesele care, de fapt, sustin aceste iluzii.
Ma astept la o revelare interioara a beneficitatii jocului politic, o limpezire a faptului ca din punctul de vedere deformat al politicianului, tu ca individualitate nu contezi si el isi va imagina oricand ca, acoperit de legi strambe, tu va trebui sa i te supui, indiferent cat de absurd devine jocul. Nivelul lor de constientza nu le permite sa inteleaga ca  INDIVIDUALITATEA CARE TU ESTI nu a semnat nici o conventie prin care el e stapan si tu sclav, caruia i se dau doar Ordine iar el ar fi de inteles sa i se supuna.
Daca acum Intunericul pare sa fi pierdut din teren, in schimb a lasat in urma esaloane de inconstienti, care le urmeaza automat credintele strambe. Oportunisti de cariera care nici macar nu intrezaresc dinamica Luminii, si nici spulberarea jocurilor din care au fost/sunt inca parte. Si inca multe entitati in care Intunericul s-a oglindit mult timp, lasand urme in Constiinte. Va fi necesar ceva timp pentru o mai ADEVARATA DEZMETICIRE!

Comentarii

  1. Multumim pentru masuratori, informatii si sfaturi :) As dori sa va intreb daca exista un numar de ascensionati ca masa critica la care se produce saltul de constiinta pentru toata constiinta colectiva? Daca da, ati masurat acest parametru? Ce valoare are?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...