LAMURIRI SUPLIMENTARE


De multe ori gasesc cate o postare care ma ajuta foarte mult in redactarea unor…idei “proprii”…adevarul este ca, de fapt, nu exista nimic “propriu”…
De mult timp caut sa ma fac inteles, de multe ori chiar in raport cu niste entitati “apropiate” mie, dar evident nu reusesc…Se tot intorc la “traditii”, la ce au spus diversi Maestrii, etc.
Am tot cautat si nu voi renunta, sa explic faptul ca “omenirea” , aflata sub “capacul astralului”, prinsa in absurdul ciclu karmic al mortii si reincarnarilor, ACUM iese din “cratita” (vezi https://tiganus.blogspot.com/2020/04/metafizicain-cratita.html)  si tot sau aproape tot din ce “ni s-a spus” devine neimportant.
Iata un citat din Neale Donald Walsch:
Fiecare om simplu, ca fiinţă conştientă din universuri, are abilitatea de a comunica direct cu Dumnezeu!
Nu este, și niciodată nu a fost necesar de a comunica prin intermediari, un preot, rabin, imam, predicator, un guru, sau prin oricine altcineva!
Toţi aceștia, nerușinați, pretind că sunt mediatori între oameni simpli şi esența esenţială a vieţii, care este, pur și simplu , Dumnezeu!
Ei în realitate, nu ştiu nimic despre esența esenţială a vieţii,
dar se dau atotcunoscători, doar ei sunt Sfinții Sfinților. … Rușine!
Numai tu omule eşti capabil să ştii, care este sursa vieţii tale, dar sursa vieţii tale este de asemeni esența esenţială a vieţii,
pentru că noi nu suntem separați. Nici un om nu este o insulă,
Dedesubt suntem un vast continent, poate omule că la suprafaţă
arăţi ca o insula, şi sunt multe insule, însă adânc în ocean,
omule te întâlneşti cu ceilalţi. Sunteți unul!
Tu omule eşti parte a acestora, a Universul Fizic, a Universului Metafizic și a Tărâmului Pur, acelaşi lucru este valabil şi pentru starea ta de conştiinţă.
În general oamenii nu caută să-şi eleveze conştiinţa, dimpotrivă,
ei trăiesc prin mintea colectivă a societăţii, prin psihologia maselor,
urmând orbeşte mulţimea din jurul lor și învățăturile diferitelor religii!
Conştiinţa ta omule, este un fenomen individual, pe care trebuie să-l creezi singur, religia nu te poate ajuta, dimpotrivă,
ea te va împiedica în toate modurile și căile posibile să devii cât mai conştient! …
Religia, nu are nevoie de rebeli, ci de somnambuli, care să respecte biserica, statul, și în mod deosebit pe eternii mijlocitori.
Omul simplu, care se trezește este periculos, deoarece el nu va accepta nimic, nimic care i se impune din exterior, nimic, care este în contradicţie cu trăirea lui interioară, şi va crea această revoluţie interioară şi în ceilalţi oameni! …

De multe ori economisesc efort si timp tot prin descoperirea unor texte de a caror veridicitate nu am cum sa ma indoiesc, din simplul motiv ca EXACT ASA le stiu si eu. Ce lipesc aici este un astfel de exemplu, pe care ulterior il voi completa:


"VIAȚA PE NOUL PĂMÂNT (Stratificarea Energiilor)
 Tatăl Absolut~02.05.2020
Bună ziua, copiii mei dragi!
Astăzi vom vorbi despre modul în care învățați să construiți noi relații fără a vă pune în pericol.
  După cum știți deja din mesajul meu anterior, principalul lucru pentru voi este menținerea unei stări emoționale calme și a unei atitudini înțelepte față de ceea ce se întâmplă.
  Deoarece acum toate eforturile guvernului mondial sunt îndreptate spre scăderea fundalului general al vibrațiilor Pământului, trebuie să faceți totul pentru a evita acest lucru. Dacă pentru reptilieni noile energii care vin acum pe Pământ sunt dezastruoase din cauza faptului că aceste creaturi nu au chakre superioare capabile să rezoneze cu ele, atunci pentru voi, dimpotrivă, aceste energii sunt scutite de sclavia milenară. Voi este bine să profitaiți de această oportunitate care v-a fost acordată.
  Deci, cum ar trebui să vă comportați într-o situație atât de dificilă, când Sufletul vostru este trezit și vede tot ceea ce se întâmplă în lumina adevărului, iar acțiunile celor de la putere sunt contrare noii tale atitudini și, în plus, sunt pline de pericol, deoarece următorul pas al guvernului mondial va fi vaccinarea generală a populației?
  Sigur, pe de o parte, vedeți că multe persoane încep să conștientizeze absurditatea situației actuale de pe Pământ și înțeleg motivele ascunse ale autorităților, iar pe de altă parte, există un strat uriaș al populației care încă crede orbește ceea ce le este impus prin forța, adică le este inoculat persistent și metodic în mintea lor prin transmisiile lor din  mass-media pe care o și controlează aceleasi entitati.
  În mare, aceasta este, dragii mei, acea selecție naturală, despre care v-am spus de atâtea ori. Dar vreau să mai știți că partea ascultătoare a populației nu este practic formată din oameni, ci sunt aceiași reptilieni, care reprezintă legătura lor mijlocie și inferioară, precum și alte creaturi întrupate în corpurile umane. Datorită naturii lor de vibrații scăzute, ele sunt mai predispuse la energiile fricii pentru viața lor.
  Și, în plus, ei trăiesc prin programele conștiinței lor colective, care sunt urmate pur intuitiv. De exemplu, în centrul programului principal al reptilienilor se află ascultarea și respectarea clară a instrucțiunilor de mai sus. Această scară ierarhică a fost acum cea mai evidentă.
  Dacă o persoană este în esență, libera și independenta, cu greu poate rezista restricțiilor impuse lui și nici Sufletul lui nu le v-a accepta. Doar reptilienii și alții ca ei respectă ascultători toate instrucțiunile „coborâte de sus”, de la conducatorii intunecati și îi cheamă și pe alții să o facă.
  Deci, acum, dragi copii, este uşor să determinăm cine va auzi vocea şi cine se teme şi nu vrea să ştie adevărul, chiar şi pe baza aspectului lor. Ochii lor sunt umbriţi de frica propriilor vieţi şi văd inamici şi pericole potenţiale în fiecare persoană care merge dincolo de instrucțiunile de comandă impuse de autorități.
  Cred că acum mulți dintre voi îi pot experimenta/simți energetic atât pe unii, cât și pe ceilalții.
  Oamenii care se referă la carantina impusă lor, cu umor și încearcă să vadă adevărata abordare a ceea ce se întâmplă emit energie de vibrații suficient de mari. Cei care sunt obsedați de frică și panică vibrează la frecvențe foarte scăzute.
  Vă rog să lăsați ca primul pas către un nou tip de relație între oameni să fie sentimentul vostru despre energiile celor din jurul vostru, ceea ce vă va permite să recunoașteți cu exactitate oamenii care sunt capabili să trăiască în noul spațiu energetic al Pământului și cei care în niciun caz nu pot rezona cu acesta.
  Acest lucru vă va salva de greșeli și necazuri în construirea unei noi societăți, unind oamenii deja pe baza vibrațiilor, adică în funcție de nivelul spiritualității lor. Ne vom opri astăzi aici.
Vă iubesc enorm!  Tatăl Absolut a vorbit cu voi."
Sursa: https://vozrojdeniesveta.com/zhizn-na-novoy-zemle-energeticheskoe-rassloyeniye/#ixzz6LIbYFZN4
Traducere și adaptare: Dobrescu Victor

DESIGUR, nu ma intereseaza nici forma nici calea prin care aceste ADEVARURI au ajuns sa fie formulate ci DOAR MESAJUL, pe care il re-cunosc ca ADEVARAT. Meditati indelung la el, cu atat mai mult cu cat imaginea care se va contura din ce in ce mai limpede si din cifre, atentioneaza in mod deosebit.
ACUM valorile cu care deja v-am obisnuit:
Pe 28.04.2020 erau:
562.650.000 ascensionati pe planeta, din care 16.500.000 la romani
95.000 calibrare constiinta colectiva la romani
4.500 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
4.350 fara
Suedezi 7.700
Norvegieni 8.000
Danezi 8.000
Planetara 4.000

ACUM:
632.000.000 ascensionati pe planeta, din care 16.650.000 la romani
97.400 calibrare constiinta colectiva la romani
4.550 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc
4.460 fara
Suedezi 7.650
Norvegieni 8.250
Danezi 8.230
Planetara 6.230

Vazand cifrele, mi se pare ca ne apropiem de un aproximativ final al Ascensiunii, urmand ridicarea celor trasi in dimensiuni superioare si in constienta a CONSTIINTEI care ei SUNT. Mi se pare REMARCABILA cresterea vibratiei constiintei colective planetare, mai buna decat cea europeana. Este posibil sa mai existe pe undeva inca un pol de Lumina sau cea europeana este mult trasa in jos de o polarizare opusa Luminii.
Acum as intentiona sa clarific o nedumerire, cred destul de generala, care mi-a fost semnalata si care chiar si mie uneori imi pare greu credibila si anume: CUM ESTE POSIBIL ca egregorul romanesc sa calibreze atat de sus si sa cuprinda mai bine de 75% entitati ascensionate deja? Intrebarea/uimirea este cu atat mai legitima cu cat pare ca NIMIC nu ne situeaza diferit/superior in raport cu alte…populatii.
Va trebui AICI sa clarific un aspect foarte important. Nivelul de emisie Lumina/Iubire nu este, din pacate, dublat si de un nivel corespunzator de CUNOASTERE/INTELEGERE /CONSTIENTZA. Pentru ca ele sa corespunda este necesar un volum de munca individuala sau/si de experienta DIFERITA de cea exersata in vibratia 3D. Numai ca asa cum Geea a ascensionat in 6D fara ca asta sa modifice in vreun fel “peisajul lumii”, cam asa s-au petrecut lucrurile si cu entitatile mature spiritual dar…inconstiente de CEEA CE ELE SUNT. Ca atare, atat perceptiile lor dar si manifestarile relationale, apoi si experientele vor necesita ceva timp pana sa se manifeste. Nu ma intrebati cam cat, ele vor depinde de dinamica dintre entitatile constiente si cele inca alarmat de …netreze. In fiecare zi sunt delectat de slujbe si predici la megafoane, calibrand cca 850, in mijlocul unei constiinte colective comunale care calibreaza 6.300. Pana nu intervine o TREZIRE IN MASA, astfel de dizarmonii majore inca vor trage vibratiile NU CATRE LUMINA! Si vor urma consecutiv suferinte experientiale de tot felul, corespunzand acelei vibratii specifice 3D.
Este si motivul pentru care am lipit cele doua texte, in speranta ca va mai pune pe ganduri macar pe cativa, spre trezire.
Am promis ca voi mai masura cateva egregoare aflate pe planeta, atat ca si calibrare cat si ca procent de entitati ascensionate, din ele putandu-va da seama ca totusi,  in ciuda teribil de neinspirate conduceri autodenumita AUTORITATE, totusi “presiunea de Lumina/vibratie” aici este maxima. De aici putand presupune si consecinte…
America de Nord-6.600--26%
America de Sud - 4.800--33%
Europa       - 4.550---45%
Africa        -3.000---17,5%
Asia         -6.000----18,5%
Australia     -6.600----32,8%
Am intentia sa “vad” o conducere a egregorului romanesc in acord cu nivelul de vibratie al lui. O continuare a presiunii inconstiente aplicata Luminii de catre Intuneric nu va putea merge la infinit, deoarece Legile Creatiei nu o permit. Daca se va insista in aceasta directie, probabil se va ajunge ca fiecare individualitate constienta sa gaseasca modalitati proprii de eschiva. TOTUSI, in acest egregor, din cei peste 75% ascensionati, cca 40% sunt destul de constienti/treji. Si ii vor ajuta rapid sipe ceilalti sa isi ASUME IDENTITATEA ADEVARATA!!!!

Comentarii

  1. Mulțumesc cu recunoștință și iubire!
    Acest articol îl dau mai departe, deoarece doream să scriu despre lupta dintre lumina și întuneric!
    Din 2012 acești reptilieni au simțit, ca vurile de energie ce vin către mama Pământ nu le puteau suporta iar, acest an, iera un an de aș lua zborul dintre noi, însă au creat aceasta poveste, care sa scadă vibrația, iar ei sa se hrănească cu energia oanenilor punându-i în suferință, asa ca să ne păstrăm cumpătul și Credința în Dumnezeu ce este în sufletul nostru!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...