PERIOADA FOARTE INTENSA

 


Nivelul de constienta, cu sapte zile in urma:

 PLANETAR 98,5%

EUROPEAN 99,85%

ROMANESC 99,9%

 

887.754.334 ascensionati pe planeta, din care 18.667.769 la romani

Nonliniar- calibrare constiinta colectiva la romani

340.000 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc

310.000 fara

Planetara 380.000

 

ACUM:

Nivelul de constienta PLANETAR 98,75%

EUROPEAN 99,88%

ROMANESC 99,95%

 

887.754.334 ascensionati pe planeta, din care 18.667.769 la romani ( nici macar unul nu a mai ascensionat)

Nonliniar- calibrare constiinta colectiva la romani

566.000 constiinta colectiva europeana CU aportul vibrational romanesc

545.000 fara

Planetara 546.000

Vazand cifrele, pare limpede ca ascensionarea s-a cam incheiat, doar nivelele de vibratie si constientza imbunatatindu-se in continuare.

Privind manifestarea, mie imi pare rizibil cum se adapteaza cei ce inca spera sa conduca destinele umanitatii. Evident ei STIU ca au o problema cu acest egregor romanesc, care se departajeaza net in raport cu parametrii generali de pe planeta. Ca atare incearca sa promoveze un lup imbracat in oaie, care dupa parametrii individuali chiar se situeaza mai slab decat tot “esicherul politic” actual, cu toata prestatia aiuristica pe care ne-au facut sa o suportam. Asta in cazul in care nu intentioneaza sa mai faca “un experiement nou” cu noi. Sper ca nivelul de constienta sa poate decela “gluma” care ni se propune…

Din punct de vedere al evolutiilor individuale, acolo UNDE CHIAR CONTEAZA, cresterile de frecventa generale enorme, unele mergand pana la 12.500% in raport cu frecventa medie a zilei precedente, desi produc multe forme de disconfort fizic, modifica substantial functionarea acestor vehicule de constiinta. Din ce in ce mai multi constata, mai ales cei care vibreaza foarte inalt, ca raportul cu hrana densa se schimba radical prin diminuare. Nu este ceva urmarit, doar se constata. La fel stau lucrurile si cu necesarul de somn.

Interesant este ca aceste diminuari, la randul lor, contribuie la obtinerea unor vibratii individuale si mai inalte. Implicatiile ulterioare, desi la nivel individual inca nu par semnificative, fiecare cautandu-si o pozitionare cat mai corecta, este previzibil ca sa ajunga un fenomen general si asta chiar va conta.

Ca “sfat”, desi nu ma bucura termenul, consider ca doar FIRESCUL individual trebuie lasat sa opereze, nefortand nici cu plus dar nici cu minus aceasta raportare, doar fiind atenti. In fond sunt multiplii factorii implicati si toti sunt diferiti, ca impact, de la individualitate la individualitate.

Fenomenul este experimentat si are unele explicatii, desi ACUM-ul ofera date noi. Un articol pe subiect gasiti aici: https://www.obiectiv.info/nu-au-mancat-si-nu-au-baut-niciodata-care-este-secretul-oamenilor-autotrofi_58249.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...