UTIL DE INTELES !

 


“ACUM-ul ofera date noi” era spre incheierea ultimei postari. Gasesc util sa privim putin mai atent, constient, la ceea ce de fapt traversam.

Am fost foarte tare obisnuiti sa credem ca vibratia 3 D este cea a experientei, care se desfasura si ea intr-un “decor” cu aceleasi proprietati vibrationale. Am fost conditionati sa CREDEM ca jocul de-a “puterea” nu se va incheia niciodata si inca mai credem, majoritatea, ca asa stau lucrurile, ne-am inchinat la Soare considerandu-l mult timp zeu si da, el nu “beneficia” de filtrele care ne separau pe noi de Sursa, ca atare calibra la o vibratie de 4000, deci autotrofii pe buna dreptate se racordau la el si deveneau ALTFEL DE OAMENI…

Sa vedem insa CE AVEM DE REVIZUIT in constiintele care NOI SUNTEM, in aceasta dinamica vibrationala. Prima necesitate este aceea DE A INTELEGE CA, indiferent ce credeti si ce trage inca psihicul vostru dupa el, va aflati pe o entitate planetara care de multi ani deja a inceput si ea Ascensiunea, I-a luat si ei ceva ani, dar ACUM, de cca doua saptamani, vibreaza in dimensiunea 8 D. Implicatiile sunt MAJORE, pentru ca-cu exceptia entiatilor umane-TOT CEEA CE ii apartine vibreaza 8D, aici intrand TOT: de la plante la animale, de la apa la orice alt component mineral, prelucrat sau nu. Este de altfel si modul in care ea a tras catre Ascensionare majoritate a entitatilor mature, chiar si daca in aceasta viata habar nu au avut de vre-un tip de preocupare spirituala.

 Exceptia de care va vorbeam se datoreaza faptului ca, noi spre deosebire de orice altceva, avem dreptul la libera alegere. Ca atare, probabil pentru un timp deja foarte limitat, inca mai putem proba chiar si jocuri de putere sau alte dizarmonii, desigur asta contabilizandu-se cumva, atat in experienta actuala cat si in evolutia ulterioara.

Cat priveste Soarele, el ACUM ESTE ALTUL! Vibreaza in 6D si calibreaza destul de jos, adica 9000. Ca atare expunerea la razele lui nu mai este o optiune. Pentru entitatile care vibreaza deja foarte sus, expunerea directa se simte ca agresiune, el emitand cu putere, dar in frecvente care nu mai sunt percepute ca fiind armonioase. Dupa perceptia mea, vremea se manifesta si ea mai deosebit, tocmai pentru ca sunt interferente intre puteri vibrand diferit. Apa este CONSTIINTA LICHIDA, si defineste viul de pe aceasta planeta si este influentata cumva de puternica vibratie solara.

Privesc oarecum amuzat dar si contrariat cum inca se mai spera la inducerea prin psihoza a unor presupuse jocuri electorale, atat la noi cat si aiurea si chiar ma intreb: cat timp oare se mai crede ca in aceasta vibratie, mereu ascendenta, liberul nostru arbitru DESANTAT va mai putea infrunta Legile Creatiei?

Recalibrati-va cunoasterea/intelegerea fiecare, in interesul calitatii experientei individuale, acceptati ca CEEA CE ACUM ESTE nu a mai fost niciodata, acceptati cresterile de frecventa zilnice, deosebit de mari-chiar azi a fost una de 18 000%- acceptati ca Sinele vostru superior munceste in timp ce voi dormiti, de cele mai multe ori, pentru a up-data aceste vehicule de constiinta, asa incat sa poata sa suporte frcvente din ce in ce mai inalte! Nimic nu sta pe loc si, indiferent ce ne-ar place sa credem, facem parte dintr-un joc maret in care suntem piese!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...