NIVELE ALE EXPERIENTEI

 

De ceva vreme nu am mai scris nimic...A fost o perioada deosebit de intensa, din toate punctele de vedere, atat la nivel de experienta cat si ca dinamica vibrationala, individual cat si colectiv...

Am ales acum sa scriu, cumva la sugestia catorva prieteni mai apropiati, dar si pentru ca ma atentioneaza un anume gen de lipsa de constienta. Pentru ca este destul de grav sa traiesti ceva si sa nu intelegi FUNDAMENTAL despre ce este vorba.

Stiu ca prin ”nivel” este foarte posibil ca fiecare sa inteleaga ceva diferit, deci precizez ca eu am fost interesat in ultimii cca. douazeci de ani preponderent de intelegerea frecventelor si a modului cum ele se reflecta in manifestare.

Este si principalul motiv pentru care am ales sa scriu aceasta postare. Pentru ca este creata o mare confuzie in acest ACUM, in care evenimentele par sa fie amestecate, multi neintelegand DE CE.

Pentru a ma putea face mai usor inteles, rog revedeti/vedeti postarea :

https://tiganus.blogspot.com/2020/04/metafizicain-cratita.html

Aici eu foloseam acea alegorie la care ma intorc, deoarece ACOLO, intre 3D si 4D (vibratie) noi am apucat sa ne formam intrega imagine, desigur foarte limitata si deformata, despre CAM CUM STA CREATIA. Acele elemente au fost stocate ca informatie in constiintele noastre si constat ca e foarte dificil sa ne schimbam punctul de vedere/intelegere.

Pentru cei care, candva pe Calea Lor, au apucat sa citeasca/studieze/inteleaga anumiti maestrii, acele ziceri au ramas ca puncte de reper/ADEVAR, desi ele corespundeau, TOATE, situatiei limitate in care au fost scrise/explicate/traite.

Adaptand anumite INTELEGERI la situatia DE FAPT existenta, am mai putea beneficia de ceva ajutor. Daca insa le mentinem ca ADEVARURI ABSOLUTE, fara sa intelegem ca au reprezentat in vibratia si experienta DUALA 3D niste invataturi calauzitoare ATUNCI, ramanem intr-un dogmatism care se va constitui in frana pe Calea Noastra.

Mai LA OBIECT: urmaresc si eu ce se mai posteaza pe net, in special de catre unii, de aici sau de aiurea, din experienta sau....dinafara. Unii dintre ei aparand ca si inaintasi/invatatori /maestrii. Chiar daca multi vorbesc despre ASCENSIUNE, mie care DOAR VIBRATIILE LE URMARESC de atata vreme, imi pare ori ca sunt total pe dinafara sau mai rau, nu bine intentionati. Sa explic. Daca noi ACUM, foarte multe individualitati, deja zburatacim prin intreaga Creatie, din punct de vedere al vibratiilor ce ne sunt deja accesibile, dar ni se tot baga in constiinta ca abia ne aflam la trecerea inspre vibratia 5D, nu numai ca nu ne gasim in pozitia de a constientiza si explora  momentul, dar ne vom explica cu greu ce se petrece cu noi, deoarece gradul real si perceptibil noua de libertate vine in contradictie cu limitele experientiale aflate in zona vibratiilor 3/4/5 D. De aici rezulta un dezechilibru crescut, pentru ca ni se reinsinueaza in constiinte date care simtim ca nu ne mai servesc si nici familiare nu ne mai sunt.

Toti am cunoscut experientele duale si conditionarile mintii limitate, ne-au fost familiare grijile, nevoile, necazurile si durerea. Odata iesiti de sub “capacul” 4 D insa, mintea limitata isi pierde presupusa functie conducatoare a vietii noastre si intra in subordonarea fireasca fata de individualitatea care suntem. Ca urmare ea nu ne mai limiteaza, dar ramanem cu un gen de amintire psihologica, care cauta sa excite un emotional, care nici el nu mai exista sub forma uneori exacerbata, pe care multi au trait-o. Si aici tot un fel de memorie va gasi.

Ca urmare, ne aflam ca experienta colectiva, la un moment deosebit de complex: fiecare individualitate experimenteaza o anume vibratie corespunzand momentului ei evolutiv, (am putea spune ca se poate gasi inca “sub capac” dar cel mai probabil a fost deja expulzata inafara, dar se gaseste la fel de bine pe buza exterioara a capacului sau oriunde altundeva). In aceasta foarte diferita pozitionare greu se mai poate imagina existenta unor reguli. Cam in orice directie! Ca atare noi ducem cu noi amintirea anumitor reguli, urmand sa observam daca si care anume ar mai fi utila experientei noastre individuale.

Ca si cunoastere/intelegere insa suntem-observ- dependenti de cele obtinute in limitele 3D-ului, neintelegand nici macar ca ele NU NE MAI SERVESC, dimpotriva ne confuzeaza. Marea majoritate a traditiilor provin din racordari la Astral(4D) si au avut calitatea de a servi unor experiente mai elevate in 3D.

Daca ar fi sa ma refer la CEVA ce a fost formulat dar NU SI INTELES, as aminti ca Maestrul Iisus a spus ca noi suntem fratii lui, ca el este fiul Tatalui si ca tot ceea ce el a putut vom putea si noi, ba inca mai mult. In acceptiunea mea, inteleg ca prin munca sa interioara a ajuns la constiinta de Sine si deci la identificarea cu divinul nu cu persoana, unde desigur TOTI UNA SUNTEM, ca prin meditatie/rugaciune a obtinut o frecventa ridicata si deci aceasta TREZIRE SI EXPANSIONARE A CONSTIINTEI CARE EL ESTE, fapt ce il FACE PREZENT in intreaga holograma a Creatiei.

Am amintit acest aspect deoarece ACUM-ul a permis si facilitat foarte multora ASCENSIUNEA, dar preponderent datorita acumularilor din vietile anterioare si nu eforturilor spre constienta in aceasta incarnare. Ca atare foarte multi acum ar putea afirma cele de mai sus, DACA ar avea, pe langa o vibratie ridicata sau chiar infinita, si ceva cunoastere/intelegere, dar nu de tip 3D ci UNA TRAITA, bazata pe o racordare constienta la Inteligenta Creatiei.

Partea cea mai dificila in experienta deriva exact din neintelegerea Creatiei, dincolo de ceea ce ea parea a fi in 3 D, atat ca si exercitiu de viata cat si ca cunoastere, chiar si studiu/exercitii spirituale. Aflati de mii de ani sub “capac”-ul Astralului, majoritatea sfortarilor de intelegere se opreau acolo si tot de acolo se proiectau in jos. Caut sa fiu pe cat se poate de explicit, pentru a va ajuta sa intelegeti momentul Acum si de ce manifestarea pare sau chiar este atat de aiuritoare.

Preocuparea pentru intelegerea faptului ca, in spatele oricarui fenomen sta doar informatia, care este codata in vibratie nu a prea pasionat pe nimeni. Poate cel mult pe cei care au condus din umbra jocul manifestarii in 3 D. Pentru ca aceia chiar STIU exact ce se petrece si de aceea acum preseaza foarte tare pe ATRAGEREA ATENTIEI si respectiv a energiei si vibratiei in jos. Desigur fiecare are DE ALES unde cotizeaza, inconstient sau constient, prin asta alaturandu-se sau detasandu-se fata de experienta care se cauta de a ne fi indusa in constiinte. Pentru ca NU DEGEABA Bill Gates a omologat in urma cu ceva ani si are BREVET pentru acest virus: el este doar un virus INFORMATIONAL si nu biologic, asa cum se insinueaza.

Cu cat insa vibratia individuala este crescuta, operarile in constiinta si ca urmare si in presupusul corp fizic nu mai pot avea loc. De aceea au fost voci care au si afirmat, pe net, ca virusul opereaza doar pana la propria lui vibratie, undeva pe la 800.

Acum voi aborda un subiect deosebit de delicat. Investigarea vibratiilor FOARTE INALTE la care Creatia si noi odata cu ea functionam, nu poate fi facuta cu instrumente ale mintii. Pentru ca mintea limitata are si ea o vibratie si TOT CEEA CE EA POATE CREA, inclusiv cuvintele, se subordoneaza limitelor ei. De aceea eu am si afirmat candva/pe undeva ca radiestezia va fi poate singurul instrument cu care ne mai putem ajuta la intelegerea unor fenomene, odata iesiti de sub “capac”.

Problema cu radiestezia este ca ea nu a mai fost abordata ca stiinta, nici la noi si nici aiurea. Probabil, odata ce bisericile au dezavuat-o ca fiind instrument diavolesc, deoarece permitea patrunderea in zone “interzise cunoasterii”, tot mai putini s-au apropiat cu interes real si non dogmatic de studierea si intelegerea ei. Si cum din constiinta colectiva e suficienta o generatie/doua pentru ca ceva/orice sa devina poveste, cam asta a fost soarta si acestei modalitati de investigare.

Desigur au mai existat preocupari cu acest titlu, chiar la nivel de scoli/cursuri, dar cunoasterea care s-a vehiculat prin ele a fost foarte limitata, dogmatica, in general privind doar catre presupusa fizicalitate si presupusul corp, cu energiile si beneficitatile lui. Si asta nu numai la noi.

Sunt foarte multe scrieri, considerate inca “repere”, dar care au fost valabile-cum e si normal-la timpul si conditiile in care au fost elaborate. DACA, chiar si atunci. Pentru ca este destul de regretabil faptul ca “ni s-a tot spus” ca Iisus (ca si reper) ar fi in dimensiunea 13 si multe alte “povesti” datorate confuziei de perceptie/intelegere specifica locului de “sub capac”.

Din toate aceste cauze, desi foarte, foarte multi SUNT, ca vibratie, extinsi la nivel de Creatie sau inca pe cale, campul constiintei lor este “mobilat” cu date false, sustinute-si mai grav-de cei ce pretind ca ii conduc spre Lumina.

In adevar, la acest moment pe pamant nu mai exista si nici nu ar mai putea exista ceva/orice/nimic care sa vibreze 3D, din simplul motiv ca entitatea Pamant a tot ascensionat vibrational pe tot parcursul anului trecut, intrand in acest an cu vibratia 9D. Foarte curios este faptul ca, de atunci si pana azi, uneori cu cate doua dimensiuni vibrationale/zi, a ajuns azi sa vibreze la 32D.

Cu alte cuvinte, parcurgem o etapa chiar foarte inedita, atat din punct de vedere cauzal/vibrational cat si al manifestarilor. Nici nu am avea de ce sa ne miram...

Acum TOATE JOCURILE DE PUTERE nu mai au substanta si sustinere vibrationala. Se incearca cu disperare mentinerea unei hipnoze generale, stiind ca este mult pana cand cineva isi asuma sa sustina ADEVARUL. Apar deja din ce in ce mai multi.

Drept este ca, conform dreptului iluzoriu la alegere, singurele care mai pot vibra 3D sunt individualitatile incapabile de trezire. De buna seama isi vor continua nevoia de experienta duala, retragandu-se cum vor alege din acest plan, din ce in ce mai neospitalier vibrational pentru a rezona cu vibratiile de care ei au nevoie(griji/nevoi/necaz/durere).

Cred ca este usor de inteles ca TOT CE SE AFLA ACUM pe Pamant TREBUIE sa aiba minim vibratia pamantului, deoarece TOATA ILUZIA MATERIALITATII ii apartine. Ca atare o individualitate care inca CREDE si deruleaza variante de joc duale, specifice unei vibratii care AICI NU MAI EXISTA, are de facut fata unei tensiuni suplimentare: corpul ii vibreaza minim 32D iar mintea se joaca 3D...Ce anume poate spera/obtine?

Acestea toate, odata intelese/acceptate, cred ca ne va fi mai usor sa intelegem DE CE ESTE SIGURA VICTORIA LUMINII, chiar daca hipnoza celor ce inca par a face jocurile poate fi fascinanta. Atenti DAR DETASATI, puteti urmari de la nivelul vostru individual, cum arata...imaturitatea! Nu e recomandabil nici macar sa “chibitati”....Succes!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...