NISTE DESLUSIRI

 10.09.023.

 



Si acest ACUM are particularitatile lui. Despre cateva din ele voi vorbi in aceasta postare.

Cei care mediteaza zilnic cu noi, la ora 20,00 deja au fost atentionati ca DE ACUM incolo este util de insistat pe componenta energetica a meditatiei si nu pe cea vibrationala, cum a fost pana de curand. Aproape ca ne-a intrat in automatism ascensiunea, la care unii “lucreaza” de ceva zeci de ani. In ADEVAR, chiar asta era DE FACUT. Doar asa se putea, uneori mai bland, alteori mai abrupt, ajunge la vibratia Noului Pamant. Desigur nu toate entitatile umane era firesc sa urmareasca aceasta ascensiune, deoarece nevoile lor experientiale inca mai necesitau completari.

Avand in vedere ca deja s-au scurs (din 22.08.023) peste doua saptamani de cand populatia Noului Pamant nu a mai cunoscut variatii, putem considera ca procesul ascensional s-a incheiat. Ca atare, cu mici necesitati experientiale individuale ca exceptie, putem considera ca nu mai este util/necesar sa crestem freventa ci, dimpotriva, sa o mentinem pe cat posibil stabila. De ce ar fi asa? Pentru a asigura un numitor comun unei experiente colective. Fara aceasta e posibil sa ne imprastiem care incotro in vastitatea Creatiei, nu? Si nu vad ca asa ceva ne-am fi propus sau ar fi DE FACUT.

Aspectul castigului de energie insa devine foarte important. Motivele sunt foarte variate, incepand poate cu cele mai evidente cum ar fi vitalitatea corpului, bucuria jocului, refacerea unor capabilitati, conturarea din ce in ce mai limpede a unor valente/instrumente specifice unora sau mai multor individualitati, s.m.m.a.

De remarcat ca, pe masura ce atragi o cantitate mai mare de energie, este foarte util sa AI ATENTIA NECESARA asupra sensului in care o canalizezi. Cea mai facila “alunecare” este cea spre rezidurile de minte omeneasca, din care aceasta apoi alcatuieste chiar si cosmaruri experientiale, functie de cat de mult se infatueaza. Energia uneori devine accesibila brusc in cantitati foarte mari, uneori nedand timp necesar ATENTIEI spre inteligenta distribuire. Ca si sfat, poate creati o viziune ca toata energia venita in “avalansa” sa se directioneze spre refacerea parametrilor optimi voua, ca si vehicul “energoinformational”…Succes, probabil voi continua cu alte aspecte ale momentului, zilele urmatoare… <3

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...