CORONAVIRUSUL sau…Ce ne mai plac povestile!

Dincolo de “amanuntul” ca deja ar trebui sa stim ca “viata e vis in mintea lui Dumnezeu” sau altfel spus, inca nu s-a gasit o particula de materie, sau cum ni se explica si in Obstinatio sau ce alta sursa o CREDeti, va trebui totusi sa intelegem ca presupusa “materie” e un fenomen al Constiintei si NU INVERS!

Dar, este posibil ca inca sa fiti sub hipnoza existentei unui corp biologic, a unui animalut care fata pui vii si ii hraneste cu lapte din mamele numit mamifer si stiintific incadrat la homo sapiens. Daca este asa, la acest nivel se poate proba si existenta bolilor, de toate felurile. Si…sunt multe feluri, sa nu ne plictisim!
La acest nivel, inca “de masa”, ar fi totusi util DE INTELES ca, pentru a te putea imbolnavi de ceva/orice/nu NEAPARAT incadrat ca transmisibil, este musai “necesar” sa te deschizi pe un asa numit “portal” numit FRICA. Este un portal de vibratie foarte joasa, in ciuda faptului ca tu crezi ca crezi ca asa iubesti viata. In ADEVAR, doar ASA TI-O PERICLITEZI! Altfel virusul INFORMATIONAL numit Coronavirus nu ar putea intra! Daca esti IUBIRE, atat vibratia structurilor tale cat si ALINIEREA la Legile Creatiei nu permite accesul nici unui pretins agresor, oricate povesti despre el ai auzi. De altfel acest infailibil rapunator de vieti omenesti, imun se pare (conform unor pretinse autoritati in materie) la orice medicatie, este la randul lui “rapus” de un banal ceai de cuisoare, doar cateva la o ceasca, la sfarsit rontaind tacticos si ce e pe fundul cestii.
Ca poveste, ca tot ne plac, ma gandeam cam cum a luat nastere acest bau-bau. Se pare ca un post tv din rusia, unul regional, a dat pe post asa o veste. A fost “bunghita” si inhatata, apoi data pe antena de unul britanic.Cineva, probabil din cei CONSTIENTI de …inconstienta, a vazut in ea o oportunitate de a mai stopa avantul spre Lumina care bantuie planeta de ceva timp, si atunci au decis sa o faca…virulenta. Se spera probabil ca maria sa FRICA, atat de familiara de atat vreme, va mai opri din drum parte din entitati. Eu insa CRED ca nimic nu va opri Lumina din calea ei! 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...