Oarece clarificari


Deoarece multe entitati umane, odata trasi in 5D, rapid au ascensionat in vibratii mai inalte, familiare lor, de acum voi folosi sintagma “ridicati in vibratii superioare”. ACUM lucrurile stau cam asa:
22.02.2020-3.400.000    -33% romania
29.02.2020-5.480.000    -37% romania

odata cand/daca ai timp si iti face placere, as fi interesat sa cunosc ce intelegi prin iluminare/trezire spirituala in raport cu ascensiunea 3D-5D-etc… 
Textual, aceasta a fost o rugaminte adresata mie de un prieten, caruia i-am raspuns ca ma voi gandi DACA subiectul nu ar fi de interes mai general, sa il tratez pe public. Ce urmeaza e ceea ce am decis.
Desi pentru mine nu exista DECAT ENERGIE SI VIBRATIE, restul ORICE, fiind doar nivele foarte diferite ale unor JOCURI, la nivelul experientei lucruile stau cam cum urmeaza.
Desigur fiecare individualitate, pe Calea ei, la un momendat s-a straduit sa inteleaga diverse concepte si termeni, pentru a-si putea alcatui propria sa imagine despre cam cum stau lucrurile, cu una sau cu alta. Conform propriei mele imagini si a ceea ce EU STIU, trezirea spirituala incepe in momentul in care te “prinzi” ca lumea/viata nu sunt nici ceea ce ti s-a spus si nici macar ceea ce tu singur ai CREZUT. Si atunci se declanseaza un proces de reverificare individuala a tuturor “datelor de intrare” cat si a credibilitatii pe care tu decizi sa le-o acorzi.
Procesul poate fi bland si indelungat sau furibund, functie de cat de “suparat” te declari in raport cu…iluzia la care ai participat INCONSTIENT. Oricum este foarte…personal. Si spun personal pentru ca este implicata PERSOANA, cu toate structurile ei mental-emotionale.
DACA persoana isi largeste suficient de mult mintea, va cauta mijloace/instrumente pentru a accelera aceasta trezire. Desigur “in spate”, adica fara ca persoana sa fie pe deplin constienta, este sustinuta/ajutata permanent de Sinele sau Superior, care ajutor poate fi tradus in minte ca intuitie sau sincronicitati, etc.
Tot DACA gaseste pe orizontala manifestarii carti/documentare/cursuri diferite/grupuri de meditatie, eventual maestrii, poate accelera mult procesul, in special cand va intelege rolul unei consecvente in proces si cel al instrumentelor principale: starea de ATENTIE IN ACUM, rolul de neimaginat si cu multiple valente al MEDITATIILOR, o oarece disciplinare A MINTII si precizez ca e doar a mintii, care indisciplinata se comporta exact ca o maimuta.
CAND toate acestea, in mod evident foarte INDIVIDUAL, au adus nu numai cunoastere suficienta, dar si o infinitate de constientizari, cel mai probabil instrumentele se vor imputina, cautarea pe orizontala si ea, iar centrarea asupra propriei ridicari ai parametrilor va mai uzita DOAR DE CELE STRICT NECESARE fenomenului individual numit Inaltare. Aici vorbim de ridicare permanenta a nivelului de vibratie al tuturor structurilor fiintei, dublata permanent de stare de ATENTIE si, dupa posibilitati, DISCERNAMANT. Spun “dupa posiblilitati” deoarece discernamantul este o calitate consecutiva experientei, ca atare de regula evolueaza concomitent cu experienta.
Desigur un rol important in aceste cresteri o poate avea relatia firesc complementara intre energia masculina si cea feminina, dinamica lor accelerand evolutia pozitiva a tuturor parametrilor fiintei, de la vitalitate la frecventa, de la BUCURIE la aportul de energie si desigur constituind un pas important pe calea transcendentei.
Cand toate acumularile te-au impins foarte insistent catre ceea ce eu as prefera sa numesc Inteligenta Universala, aici referindu-ma in special la nivelul de vibratie dar si la gustul pentru transcederea intelectului, POATE SURVENI un soi de jonctiune cu acest nivel suprem de inteligenta. Si aceste jonctiuni pot avea caracter spontan si de multe ori nepermanent (Samadhi) sau pot fi permanente, dar insist asupra faptului ca NIMENI NU SE POATE ILUMINA, aceasta jonctiune nu este decisa de catre individualitate, orice ar voi ea. Iluminare SE ACORDA, nu se obtine.
Ca sa conchid, Iluminarea presupune un indelung proces individual de trezire si o munca de regula sustinuta spre ridicarea zi de zi a parametrilor fiintei, dublata de o severa disciplinare a mintii si o permanenta stare de ATENTIE in ACUM. Cei care au primit Iluminarea au fost destul de “modificati”, inclusiv la nivel genetic, ei obtinand automat 12 spire ADN. Ca un plus de informatie, nu toti cei Iluminati au si functie de Maestrii si cu atat mai putin Maestrii diverselor Cai nu sunt in mod necesar Iluminati.
Ceea ce ACUM SE PETRECE pe planeta este in acelasi timp un proces de Inaltare care, ca si parametrii individuali seamana destul de mult cu cei ai Iluminarii, inclusiv modificarea genetica cu obtinerea aproape instantanee a celor 12 spire AND, dar este lipsita de intreaga agonisire de cunoastere, lipsita de munca individuala de disciplinare a mintii, cumva lipsita de SUBSTANTA, si se si dovedeste destul de…volatila, in sensul ca se poate si pierde, cu reintoarcerea in exercitiul de viata de frecventa 3D. Deja cateva individualitati au probat asemenea reintoarceri, in special datorate unor presiuni asupra emotionalului, insuficient epurat de “butoane”.
Desigur cei ce raman dincolo de vibratia 5D, chiar daca au ajuns prin acest proces de “tragere vibrationala” in baza acumularilor pe care le au din zeci de mii de incarnari, urmeaza sa isi continue munca de stabilizare si epurare a emotionalului care altfel risca sa ii arunce cu Constiinta in dimensiuni greu de imaginat. Pentru ca DACA diferenta de vibratie intre ceea ce numim corp si cea a Constiintei este mai mare de o unitate, se dovedeste foarte dificil de evoluat armonios. Tendinta este, observ, ca multi din cei “trasi” sa nu se opreasca la nivelul 5D de vibratie/experienta ci sa urce mai sus, sau MULT mai sus, unde stabilitatea este si mai dificil de obtinut.
 Desigur este util sa insist asupra celor din cea de a doua categorie, deoarece marea majoritate aici se vor incadra. Pentru a te Inalta ar fi util sa INTELEGI CA TOT ceea ce s-a experimentat, ca joc, in frecventa 3D a avut sustinere infoenergtica din dimeniunea vibrationala 4D.
 Si ca sa precizez, pentru un alt prieten, NU DOAR ASTRALISMELE constiente isi aveau acolo sursa ci absolut toata manifestarea. Ea a functionat CA O PROIECTIE A LUMINII prin totalitatea filtrelor existente acolo. De acolo se proiectau pretinsele valori ale constiintei colective si ale tuturor egregoarelor. Parasirea celei de a treia dimensiuni vibrationale presupune si strapungerea rapida a celei de a patra si prin asta iesirea TOTALA de sub orice fel de conditionari.
Cu alte cuvinte, ABIA ATUNCI AFLII ca nu esti ceea ce se chema om, ca nu esti in nici un caz mamifer, ca esti mult mai mult decat ceea ce numeam corp fizic si ca acesta este la randul lui un mic punct de experienta, proiectat de Constiinta care ESTI si care este adevarata ta identitate.
Un capitol aparte insa il reprezinta entitatile mature in trup de copii, care sunt trase in vibratii superioare. Ele nu aveau cand sa isi clarifice informatii aflate pe diferite nivele, ca atare chiar se gasesc intr-o MARE AVENTURA. Daca contextul/conjunctura, in special in cadrul familiei in care se gasesc, nu se afla in acord vibrational cu vibratia lor, gradul de disconfort experiential este maxim si creeaza instabilitate/irascibilitate, posibil si agresivitate ce PARE CA ESTE GENERATA DE EI, desi este raspuns la ceea ce ei recepteaza.Ei nu pot sa nu ii “vada”/perceapa ca fiind foarte neevoluati, prosti, incomozi, autolimitati si de cele mai multe ori, neavand nici ei acumulari de cunoastere/intelegere, compasiunea nu le este foarte la indemana.
 Cunosc deja cateva cazuri care se incadreaza aici si nu m-ar surprinde deloc sa fie din ce in ce mai multe.
 Tot asemenea manifestari le sunt declansate daca intre vibratia corpului asa zis fizic si cea a constiintei este o diferenta mare/uneori foarte mare. Ca aspect al manifestarilor lor in asemenea momente, se aseamana foarte tare cu ceea ce psihiatrul ar denumi dementa. De regula puseurile/presiunile emotionale creeaza asemenea decalaje, ei avand nevoie de mult calm in jurul lor. Si asa vor trebui sa faca fata propriilor identificari cu vechiul psihologic, care mai ramane in ciuda faptului ca ACEA MINTE care te aservea nu mai este prezenta.
De altfel cam toti parametrii, dupa Inaltarea in 5D sau mai sus raman ideali si stabili. Un grad de remanenta ceva mai mare il va avea identificarea cu psihologicul, in ciuda faptului ca mintea va fi zero. Jocul familiar se termina si de acum va fi cazul ca fiecare sa isi stabileasca singur cam ce va intentiona sa experimenteze, in totala libertate.
Cel mai probabil se va cauta translatarea “obisnuitului”, si ne va lua ceva vreme sa observam ca NU FUNCTIONEAZA, din simplul motiv ca bazele relationarilor DE ORICE FEL, acolo nu pot fi altele decat IUBIREA, completata cu BUCURIA JOCULUI. Ca atare va trebui sa cream ALTE JOCURI, deoarece notiuni stupide ca INTERES/CASTIG/PROFIT chiar nu mai au ce cauta. De altfel si limbajul articulat se va “aerisi dramatic”, pana la urma dovedindu-si inutilitatea.
PANA ATUNCI insa, acum-ul ne provoaca individual, in baza propriilor lacune de cunoastere si intelegere. Care lacune sunt o “normalitate” din pacate la majoritatea celor ce vor beneficia de Ascensiune, fara a isi face temele in aceasta viata.
Asa se face ca entitati trecute deja in dimensiuni superioare, acum se preocupa de exact ce nu le mai e de folos, ba dimpotriva. Ele au inceput abia acum sa realizeze ca ar fi fost util experientei sa aiba alte perceptii despre lume si viata si…acum le completeaza cu capitole de dezvoltare personala, jocuri in astral sau altele asemenea, cand persoana practic dispare, facand loc INDIVIDUALITATII. Cand vezi ca discernamantul chiar nu poate exista pana ce imaturitatea lasa loc la asemenea confuzii, parca te infiori, cum poate fi cineva atat de inconsecvent in raport cu punctul experientei sale? Multi fac un talmes-balmes infenergetic amestecand religia cu situri energetice si cu alte minunatii, care evident se afla la nivele de constienta si vibratie foarte diferite. Pare ca, indiferent cat de limpede le vei oferi informatie, nu vei face decat sa sporesti ghiveciul informational din mintile lor…
Cam asta repreznta diferenta dintre ceea ce eram intrebat de prietenul meu. Una este sa ai un puzzle relativ inchegat si cu totul altceva sa ai piese amestecate din diferite jocuri, sperand ca te vei descurca sa vezi care cum se potriveste…

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...