ASPECTE NOTABILE


Am ca intentie sa lamuresc unul din aspectele pe care le regasesc la toate entitatile care au depasit vibratia 4D si care totusi pot alarma atat mintea proprie cat si pe cei din preajma. Si ma refer acum la ceea ce mintea denumea in 3D “dezmeticeala”, imediat dupa trezire. Erau cateva momente, variabil desigur la diversele entitati umane, necesare restabilirii unui contact perceptual cu ceea ce era in jur. In timpul somnului ades aveau loc diverse fenomene perceptuale, cum ar fii calatorii astrale, etc. Dar ele aveau loc destul de limitat si apropiat de vibratia 3D, adica in limitele de vibratie 4D.
Ca sa sugerez cumva, identitatea adevarata/corpul constiintei se dilua cumva spre vibratia imediat superioara, asa cum intr-o solutie concentrata de sare, in jurul unui fir de praf, incepe o cristalizare, care se dilueaza la loc in solutie daca o amestecam putin. Acest asa numit “corp fizic” aici este firul de praf, care catalizeaza cristalizarea in jurul lui. La trezire agitatia solutiei inceteaza si reincepe procesul de cristalizare a constiintei in jurul “corpului fizic”. Acum imaginati-va ca trecerea in 5D sau mai sus (deja unii sar in 6D) corespunde varsarii acelei solutii saline intr-un recipient de o tona sau…mai mult. Desigur tot solutie salina este si desigur firul de praf va cataliza si acum un proces de cristalizare in jurul sau, doar ca timpul necesar obtinerii unei structuri cristaline poate fi mult mai mare.
Din cele observate si masurate, ceea ce ar corespunde acum unei “dezmeticiri” dupa somnul de o noapte poate lua intre doua ore/doua ore si jumatate. Nu ca acel corp/fir de nisip in oceanul constiintei expensionate nu ar putea face si fortarea de a implini cateva miscari de rutina, dar la niste parametrii chiar functionali nu are nici un rost sa i se impuna sa ajunga in timp scurt, si e perfect logic sa fie asa.
STIU ca este dificil de acceptat ca normalitate asa un ritm, dar sunt multe alte aspecte care vor sprijini astfel de ritmuri, despre care nu e cazul acum sa pomenesc.
Am considerat ca fiind UTIL sa scriu despre asta, deoarece pot urma multe efecte nedorite daca acest aspect nu e cunoscut sau acceptat. Cand/daca te consideri “defect” ca nu ASA ar trebui sa fii, atunci perceptiile despre tine se vor deforma, si eventual iti asumi in subconstient ca tara de comportament. Care tinde apoi sa se permanentizeze. Dimpotriva, daca iti asumi ACEASTA NOUA NORMALITATE la care chiar ai dreptul, vei constata ca doar ritmul e altul.
La acest capitol intra cam TOATE FUNCTIILE denumite biologice, incepand cu limpezimea vederii, cu apetenta de a vorbi sau interactiona, deplasarea prin spatiile imediate sau operatiile legate de baie/wc. Nici pomeneala sa cauti sa iti amintesti ca, candva, te echipai ca un pompier si iti icheiai nasturii pe drum…
Sunt infinite aspectele care se vor modifica in aceasta Ascensiune si ca sfat, tot in urma unor experiente, faceti tot posibilul ca, odata trecuti de 4D, renuntati la a fi emotionali. Daca nu o veti face, va puteti “trezi” cu asa zisul corp fizic in 5D si cu constiinta in cu totul alta vibratie iar manifestarea va fi cu atat mai aiuristica cu cat decalajul va fi mai mare. Corpul atunci este preluat de minte si va asigur ca veti vedea ce inseamna mintea-maimuta! Numai bine pe Cale doresc fiecaruia! 

Comentarii

  1. Mulțumesc pentru lamuriri ❤️ .

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc, îmi este de mare ajutor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Octav! Am constatat pe pielea mea ce 'ispravi' poate face mintea - maimuta! :D Multumesc mult pt lamurire! <3

      Ștergere
  3. Multumesc pentru indrumare si ajutor!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...