SA POVESTIM PUTIN (5)

In ultima perioada caut ca, saptamanal oarecum, sa fac o postare in care sa urmarim cresterea numarului celor “trasi” in 5D, pe care o mai completez apoi cu cateva idei:

25.01.2020-83000 trasi   -43% romania
02.02.2020-115000 trasi  -46% romania
Discutam zilele acestea cu niste prieteni si mi-am dat seama cu acea ocazie ca, in limitele gandirii noastre programate destul de aiurea, noi vedeam ca existand firesc complexul minte-corp. Doar ca acest vehicul fizic de Constiinta nu de catre minte a fost creat ci de catre Sine/Sursa/Creator, care il si sustine energetic. Ca atare, cu atat mai mult cu cat vom ajunge/am ajuns deja sa vibram cu toate structurile in 5D, ar fi util sa revedem acest pretins “complex”, deoarece mintea nu va putea vibra in 5D si prin respectiva legatura noi riscam sa ne condamnam in continuare corpul sa urmeze programarile mintii limitate. Ori cum ea nu stie decat griji/nevoi/necaz/durere, riscam ca in continuare corpul sa fie SUB astfel de proiectii.
Insist putin pe acest subiect pentru ca nu e pura filozofie ci adevar matematic. Daca asupra unui corp care vibreaza inalt continuam sa proiectam vibratii joase, acestea fiind mai dense si “familiare”, este posibil ca-macar un timp- sa continue procese de degradare fizica, de imbolnaviri sau altele din categoria obisnuita a mintii. Recomandabil ar fi sa ne mutam atentia cu convingere catre FIRESCUL EXISTENTEI complexului Sine/corp, dat fiind ca Sinele il sustine si il aproprie de armonia fireasca vibratiilor 5D.
Majoritatea experientelor limitative nu vor mai avea loc in acel palier vibrational. Poate ar fi util fiecaruia sa inteleaga profund ce inseamna incetarea proiectiilor din 4D (astral) catre experienta individuala si colectiva. Aici puteti lua, pe rand, cam tot ce v-a limitat, indiferent ca ne referim la karma sau boli, sau orice alt “depozit informational” aflat in Constiinta Colectiva sau egregoare mai mici.
Nu demult zambeam urmarind un “nevinovat” personaj politic, care taman ACUM s-a trezit sa apere valori ale traditiilor popoarelor, fiind emanatie a unora care, de cel putin un secol, incalca aceste valori. Doar ca ACUM, acel film facut viral pe net, incearca sa aminteasca emotional ca suntem subordonati anumitor valori.
Discernamantul va va fi de folos oridecateori cineva/oricine cauta sa va distraga ATENTIA de la Calea Voastra. Succes!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...