SA POVESTIMPUTIN (4)

Am rezistat tentatiei de a mai masura, pana azi, cand se pare ca ascensiunea s-a mai domolit putin, ca ritm:
19.01 2020-65000 trasi   - 35% romania
25.01.2020-83000 trasi   -43% romania
Si intentionez azi sa dezvolt putin, in baza unor previziuni si a unor experiente deja petrecute, un subiect mai putin placut. Este vorba despre dificultati ale tranzitiei, sub aspect experiential. Se pare ca cca 14% din cei “trasi” au parte de diverse astfel de manifestari.
Desigur, aceste dimensiuni sunt benzi de frecventa, din ce in ce mai ridicate cu cat “D” ul este mai mare. Lor le corespund nu numai vibratii diferite ci si nivele de constienta dar si posibilitati de experienta diferite.
Ca observatie, entitatile denumite generic “batrane”, adica cu acumulari experientiale foarte mari (zeci de mii de incarnari), provin ca nivel de constienta din dimensiuni superioare (8D-11D), dar asta nu inseamna ca in ACUM-ul lor 5D-ul nu poate fi o provocare. Si in mod necesar O TREAPTA catre “acasa”. Dincolo de aceasta treapta calatoria va fi in ritm foarte individual, dar trecerea prin acest nivel este obligatorie.
3D-ul a fost o experienta foarte limitativa, in principal datorita aglomerarii, pe parcursul jocului, a numarului de filtre/credinte false care au tot fost adaugate.In acest fel nivelul de vibratie/Lumina a tot diminuat in experientele individuale si apoi colective.
Existenta etajului vibrator imediat superior 4D, care nu era al manifestarii ci al cliseelor proiectate spre 3D, a facut ca Ascensiunea sa para imposibila. Majoritatea celor care tindeau, prin practici de tot felul si cunoastere/intelegere, sa isi ridice vibratia, ajungeau sa se “loveasca” de acest “astral” sau 4D, considerand ca au dobandit capacitati si intelegeri deosebite. Este adevarat ca cei ajunsi sa experiemnteze cu constiinta acea frecventa au dobandit un nivel de intelegere mai extins, dar au trait si foarte multa confuzie. Multi inca se afla in acest nivel, crezand ca acolo exista “adevarul”.
Ascensiunea, ca si “confort experiential”, va avea grade foarte diferite. Cei care o pot trece lin vor fi cei care si-au dedicat ceva interes si timp atat intelegerii conceptuale cat si ridicarii frecventei structurilor proprii. Cei care si-au alcatuit o intelegere cat mai inchegata din fragmente de cunoastere obtinuta atat din exterior cat si din universul lor interior. Cei care au depasit limitele gandirii liniare si care au un nivel de acceptare bun. La ei este o ASCENSIUNE fireasca, nu o “tragere”.
Tragerile se bazeaza pe acumulari mari de experienta din vietile anterioare, pe exercitii de viata in ACUM-ul lor, care au un grad de recunoastere a Legilor Creatiei si desigur pe o vibratie cat mai inalta, chiar daca nu a fost dublata de eforturi personale de studiu sau/si de practici meditative. Ele au loc, de regula, prin rezonanta si/sau empatie. Desigur aici nu e vorba de ceva lin ci de adevarate salturi, atat ca vibratie cat si ca acces la cunoastere, imediata.
Ca orice salt, presupune un grad de surpriza, care nu este garantat placuta. Daca eu ma plimb cu o barcuta pe un lac in mijlocul unui parc populat, traiesc o armonie a momentului, care instant devine imposibila daca brusc ma aflu in mijlocul oceanului, cu valuri de 10 m. in jur, eu in acceasi barcuta…
Cei 14% de care vorbeam mai sus cam asta traiesc, sub diferite forme catre exterior. Ca manifestare ei par ca au mintile afectate, ca delireaza, ca nu mai decodeaza presupusa “realitate”. Pot fi si agresivi, nu mai au relatii firesti nici cu propriul corp, nici cu presupusele functii fiziologice.Cu toate acestea ei nu au probleme cu mintea lor ci se trezesc brusc aruncati in multidimensionalitate, prin brusca ridicare de frecventa. Fac apel pe aceasta cale la toti cei ce au in preajma lor astfel de evenimente, afectand pe cei apropiati, sa nu se grabeasca sa ajunga la psihiatrie. Din pacate limita de competenta la acest nivel al medicinei se rezuma la creier, si in aceste cazuri, operand asupra creierului, se vor obtine prin fortaje medicamentoase doar indivizi-leguma. Desigur este foarte incomod pentru un apropiat sa isi asume tot chinul presupus ingrijirii atente a unei astfel de individualitati, dar nici asumarea irosirii oricarei sanse nu este mai usoara.
Pacea, calmul, acceptarea experientei celuilalt asa cum este ea, compasiunea joaca un rol foarte important in scurtarea unui chin de care NIMENI NU SE FACE VINOVAT!
As vrea sa cred ca acest procentaj poate scadea, desi matematic nu se justifica, dar macar sa CRED ca vom ajuta cat putem, fiecare, ca TRECEREA sa aiba loc, tot ma incapatanez!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...