MEDITATII PLANETARE

Desi o veche prietena imi scria azi ca ea nu a simtit nici o vibratie deosebita cu ocazia acestei meditatii, situatia celor “trasi “in 5D acum se prezinta cam asa:
09.01.2020-18000 trasi   -60% romania
11.01.2020-19000 trasi   -64,8% romania
12.01.2020-33200 trasi   - 59% romania
Despre abilitatile de a “simti” ceva, as vrea sa raspund aici si acestei prietene si sa dezvolt putin subiectul pentru cei interesati. Desi eu emiteam foarte puternic in meditatia respectiva, de altfel ca mereu, totusi a trebuit sa constat ca percep o vibratie/energie suplimentara, pe care nu eu o generam. Este cam singurul mod de a percepe care NU ESTE ABILITATE/PERCEPTIE de frecventa astralului. Multi am dezvoltat abilitati in acea banda de frecventa, care ACUM E NORMAL SA DISPARA. Dece? Din simplul motiv ca frecventa 5D fiind una net superioara, tot ce este situat SUB acea frecventa NU NE MAI SERVESTE. Si nici accesibila nu mai e.
Insist putin pe acest subiect, fiind unul foarte important, chiar daca nu ne-am straduit inca sa intelegem pe deplin fenomenul. Sunt foarte multe perceptii PE CARE NOI NE-AM BAZAT, dar care erau de fapt o extensie a mintii si isi aveau sustinere prin explorarea frecventelor superioare celei 3D, fiind un wow pentru “muritorul de rand”. Asa sunt toate sistemele de “divinatie”, indiferent daca sunt complexe sau simplul “ghicit in cafea”.
Tot asa este si cu astrologia, care SE BAZEAZA PE CICLUL CARMIC AL INCARNARILOR. Si, in general, cu toate tehnicile care aveau ca instrument/mediu de lucru ASTRALUL. Cei care AU UN ATASAMENT fata de acest tip de investigatii sau terapii, se autocondamna la a ramane in frecventa3D, doar asfel putand sa se mai “inspire” din 4D.
Avand in vedere ca si bisericile se sustin tot pe credinte care se sprijina pe ASTRAL, atat Scripturile cat si iconografia in acea banda de frecevnte avand acolo sursa de inspiratie, cei ce inca CRED ca relatia lor cu Sursa TREBUIE/POATE FI intermedita de institutii se autolimiteaza singuri in procesul de “separare a graului de neghina” cum chiar in scripturi sta scris.
Pe masura ce mintea se va retrage, inclusiv visele este firesc sa dispara, si ele fiind o extensie a mintii in frecventa 4D.
Desigur ALEGEREA apartine fiecarei individualitati, din “pacate” prea putine suficient de treze incat sa aiba si discernamantul necesar. Totusi eu am CREDinta ca toata agoniseala de experienta pe care foarte multi o au, nu se va irosi decat in cazuri limita de hipnoza.
De ce eu promovez acest tip de mediatii? Pentru simplul motiv ca le inteleg bine. O individualitate umana poate fi considerata ca o antena tip GSM, care emite un CAMP de o intensitate SPECIFICA, de o cuprindere specifica si de vibratii specifice momentului sau de ACUM. Daca am putea crede ca fiecare emite TOT TIMPUL DOAR PACE, ARMONIE, BUCURIA STARII DE A FI, poate rolul sincronizarilor ocazionate de acest tip de mediatii planetare nu s-ar justifica. Din pacate consecventa acestor emitatori nu este tot timpul asigurata, ei inca suferind mai mult sau mai putin de pe urma hipnozei generale, pe care inca mintea individuala o cara dupa ea.
Din acest motiv catalizarea ATENTIEI sincron pe vibratii inalte mie imi pare utila. Pentru ca din completarea campurilor, unul langa altul, se asigura o “acoperire” la nivel planetar, menita si ea sa catalizeze aparitia unor noi “puncte de constientza/trezire/armonie”. In actualul proces de Inaltare fiecare nou punct castigat va functiona si el ca o noua “ antena de emisie GSM”, la inceput emitand sporadic, apoi din ce in ce mai puternic. Daca antenele nu va incanta, putem compara cu niste radiatoare termice plasate intr-o sera. Cateva din ele radiind caldura, vor asigura o anume temperatura, pe un anumit areal, daca sincron le cuplm pe toate, randamentul va creste desigur.
Si, pantru ca vorbim de manifestare a campurilor, reunite la vibratie cat mai inalta, sa nu uitam ca manifestarea ca si CAMP este una de tip energetic feminin si are atribute specifice energiei de aceasta polaritate-PACE/ARMONIE/BUCURIE.
Si pentru ca tot am amintit de aceste atribute, daca va doriti -si nu vad dece NU- o “clima” armonioasa, constientizati ca aspectele legate de manifestarea “vremii” au de-a face cu circulatia APEI in natura. Iar apa este foarte sensibila la infoenergiile pe care le culege ca si informatie si care o structureaza conform cu ceea ce culege. BUCURIA nu ar trebui sa lipseasca din emisiile noastre subtile si atunci ne vom “bucura” suplimentar de un raspuns armonios din partea manifestarilor apei, care NU SE JUSTIFICA sa stea suspendata sub forma de nori compacti vreme indelungata, inducand apoi senzatii de disconfort chiar si la nivel psihlogic.
Desigur aceste discutii fac apel la constiintele DEJA CONSTIENTE, treze si implicit RESPONSABILE.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...