DIS CERNA MANT

Am subliniat prin separare compozitia acestui cuvant, poate I se intrevede mai bine continutul. Pentru ca, de auzit sunt convins ca toti l-am auzit, doar ca nu prea ne este la indemana CCEA CE EL NE SUGEREAZA sa avem.
Voi continua ideea dupa ce va prezint noile date privind ascensiunea, cu corp cu tot, in frecventele si experientele 5D:
12.01.2020-33200 trasi   - 59% romania
19.01 2020-65000 trasi   - 35% romania
Spuneam in postarile anterioare faptul ca mintea nu va ascensiona dar va va face foarte multe probleme. Una din ele este ca va va trage, conform vechilor ei clisee si presupuse valori, in experiente care nu numai ca nu va mai sunt necesare ci dimpotriva, va fac Calea proprie si mai dificila. Asa vor fi citirea in continuare a diferite carti/publicatii/postari de pe net sau participarea la tot felul de cursuri si/sau conferinte.
Ar fi util sa intelegeti/acceptati ca cunoasterea obtinuta pe orizontala experientei se termina odata cu trecerea in 5D. Din acel moment experienta fiecaruia se va caracteriza prin UNICITATE si vom deveni din ce in ce mai constienti de acest fapt. Orice pretentie de a-ti impartasi experienta unei alte individualitati devine RIZIBILA.
Nu (prea) mai am “curiozitati de maimuta”, in sensul de a fi interesat de ceva ce CHIAR NU MA INTERESEAZA, dar trebuie sa recunosc ca, la alegerile prezidentiale, am masurat totusi parametrii evolutiei spirituale a celor doi finalisti si, spre surprinderea mea, stateau foarte bine, uimitor chiar in raport cu modul in care unii ii desenau.
Ieri am facut tot o astfel de masuratoare unui “lider spiritual” si sincer I-as fi sugerat ca macar paramerii mai sus pomenitelor individualitati sa ii fi dobandit pe calea lui. De data asta nu a fost doar o curiozitate de maimuta ci voiam sa vad UNDE SI CUM isi irosesc unele individualitati proprii lor parametrii. Cand te pozitionezi EFECT/in sala ca auditor, in raport cu o entitate situata mult SUB PARAMETRII TAI, lipsa ta  de discernamant te va costa proprii tai parametrii evolutivi. Multi vor pomeni dorinta de socializare, doar ca in 5D aceasta nevoie psihologica, de a fi in turma, nu mai are ce cauta!
Va doresc cat mai atent dis cerna mant pe Calea Proprie!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...