ULTIMELE ZILE ALE LUI 2019


Urmarind evolutia numarului celor trecuti deja in vibratia 5D, supun si atentiei voastre aceste cifre:

24.12.2019- 9550 trasi in5D- 35% romania
26.12.2019- 9950        - 40% romania
29.12.2019-10040        - 37% romania
Perioada aceasta de sfarsit de an si “sarbatorile” traditionale, poate uimitor pentru unii, a insemnat de fapt o scadere a vibratiei Constiintei colective cu cca 20%. Asa imi explic dinamica putin incetinita din ultimele zile, atentia fiind probabil, la nivel planetar, pe tendinte consumeriste si mai putin catre interiorul fiintei.
Banuiesc ca ritmul se va accelera odata cu intrareain 2020. Este util de inteles LOGICA acestei cresteri previzibile, care este bazata pe faptul ca toate aceste PUNCTE DE LUMINA vor radia in jur si transmite empatic nivelul lor de vibratie catre cei apti sa recepteze si care, daca au maturitatea necesara, la randul lor vor fi “trasi” in vibratii superioare. Sunt martor la multe astfel de fenomene, care imi sunt semnalate din diferite locatii.
Ca SFAT INSISTENT, pe care il voi repeta ori de cate ori voi avea ocazia, vaalabil pentru toti cei care deja vibreaza 5D : fiti deosebit de ATENTI la modul cum folositi mintea, pe CE ANUME II PERMITETI SA SE FOCALIZEZE! Va aduce in timp real in manifestare EXACT ce I se pare ca “constata”. Fiti foarte selectivi cu informatiile pe care le acceptati in constiinta, fie ca e vorba de previziuni meteo sau diagnostice prezumtive!!! VOI le veti materializa!!! Nu va mai inselati ca sunteti EFECT al manifestarii, fie ca stiti sau nu, INTOTDEAUNA VETI FI CAUZA!!! Succes!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...