SA POVESTIM PUTIN (1)

SA POVESTIM PUTIN ! (1)

Se vorbeste destul de mult, la diferite nivele de intelegere, despre ce ar fi 5D. Totusi mie nu mi-a ajuns in fata ochilor o explicatie satisfacatoare. Deci propun ca, in termeni simpli, sa facilitez INTELEGEREA logicii superioare care justifica enorma diferenta intre experienta 3D si cea 5D.
Dupa cum s-ar presupune ca stim deja, desi experienta nu a avut deloc darul sa ne-o si confirme, exista suficiente motive sa facem efortul de a intelege cateva aspecte, sugerate in fel si chip din diferite timpuri/autori/surse. Multe pareau criptice, altele speculatii fara nici o urmare practica, etc.
Dar intai voi face putin trmitere la ceva aparent simplu. Pe la sfarsitul secolului 19 fratii Lumiere faceau primele proiectii cinematografice cu public. Pentru a marii senzatiile, operatorul la un momendat se asezase cu aparatul de filmat pe sina unui tren, care venea cu toata viteza spre el. La proiectie TOTI SPECTATORII s-au aruncat de pe scaune si au fugit din sala…Prin anii 1960 de la majoritatea cinematografelor se iesea cu batistele in mana, ochii plangand in lacrimi. Drame sau comedii, starneau la fel de “bine” reactii emotionale greu de stapanit…Cine nu lacrima era considerat anormal, insensibil. Acum, mai auzi pe cate unul ca nu priveste la un film “horror” seara, de teama ca va visa urat…Aceste diferente de fapt provin din constienta constiintei. Cu alte cuvine, cu aceasta CONSTIENTA avem noi de “lucrat”.
Ca sa revin la ce imi propusesem in paragraful anterior, tot CONSTIENTA va fi cazul sa ajute la intelegerea superioara a ceea ce diverse surse si in diferiti termeni au tot pomenit. Fie ca “viata e VIS in mintea lui Dumnezeu”, fie ca au denumit-o “Maya/iluzie”, ori au formulat ca “universul este mental” sau fizica cuantica constata ca “o realitate ia nastere ATUNCI CAND E PRIVITA” si ca “experiemntatorul ESTE PARTE din experiment”, sau ca “materia este 99,99% spatiu iar restul este energie si informatie”, va fi foarte UTIL EXPERIENTEI 5D sa intelegem profund si sa ne bucuram de LIBERTATEA TOTALA ce deriva din concluziile cumulate ale acestor ziceri.
3D-ul a fost “guvernat”de o lunga insiruire de reguli arbitrare, multe contradictorii la o privire ATENTA, menita sa formeze o experienta duala. ORICE aspect al creatiei privita din acest NIVEL DE JOC, avea avantaje si dezavantaje experentiale, era bun/rau, desi atributele erau proiectate inconstient de catre…experimentator. Asa se derulau insa experientele, conform CONSTIENTEI constiintei prinsa in vibratia specifica jocului 3D. Asta nu a interzis unor individualitati sa-si ridice vibratia si sa “vada/traiasca” alt gen de experiente si sa fie priviti ca Iluminati/Sfinti, etc.
Deci DIFERENTA de experienta provine din ridicarea nivelului de vibratie INDIVIDUALA a structurilor fiintei. ACUMul prezinta cateva importante particularitati. In primul rand el opereaza cu rezultate DIFERITE, prin ridicarea vibratiei generale a planului, asupra fiintelor aflate in experienta, functie de nivelul individual de vibratie la care respectiva entitate si-a dus propriile structuri, astfel ajutand-o sa “sara” in nivelul urmator de joc. Asta s-ar putea sa aiba functia de “separare a graului de neghina”.
Pe de alta parte opereaza Legea Rezonantei, care ne ajuta sa ne re-cunoastem intre noi, cei care, datorita a numeroase incarnari in care am experimentat tot felul de relatii, ACUM-ul ne face sa ne reintalnim, aparent intamplator. Asa se face ca, chiar pe strada, la nivel de comuna, unde ma aflu sa intalnesc si sa se perceapa o empatie profunda si reciproca cu diferite entitati cu care chiar NU AM INCA nici un fel de relatie personala, de joc comun. Ne intersectam pe strazi, ne salutam si uneori chiar au loc strangeri de maini calduroase…Veti fi pusi in diferite astfel de situatii, doar ATENTI sa fiti. La nivele mai firesti/comune, rezonam pe mediile virtuale, apoi ne intalnim si “fizic”, meditam si vorbim si ne dam seama ca NE STIM BINE…Este CA SI CAND un motor de auto este re-pus pe fel de fel de caroserii. Desigur, la prima vedere, caroseria nu iti spune nimic, ba dimpotriva te pacaleste, CE ai putea avea TU in comun cu acea persoana?!! Si totusi, incet sau mai rapid, realizezi ca…fumul de pe toba iti este binecunoscut! …asta ca sa glumim putin!
O prima etapa in evolutia fiecarei individualitati desigur va fi una…individuala, din simplul motiv ca fiecare va avea de rezolvat “problemele” pe care propria lui minte, conditionata 3D, va incerca sa le traga in vibratia 5D, asta ingreunand in mod “original lui” propria ascensiune. Abia apoi vor aparea si contexte/ conjuncturi de joc comun. Dar…pana acolo inca mai avem!
Deocamdata inchei aceasta prima parte din ce aveam in intentie sa spun, urmand sa o continui intr-o alta zi/postare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...