SA POVESTIM PUTIN (2)

Vorbind despre CONSTIINTA, EA ESTE  adevarata noastra identitate. Ca proprietati firesti, ea este multidimensionala, posibil avand totusi un punct de “origine”, care desigur nu este aici. Din aceasta cauza auzi pe multi spunand ca “le este dor de ACASA”, desi nu pot preciza deloc cam ce ar insemna aceasta. Un SENTIMENT! Vehiculul perceput ca si corp fizic NU ESTE si nici NU AR PUTEA FI cel ce a generat acest camp numit Constiinta. El este ca si un punct intr-o baie de sare densa, supus cristalizarii, in jurul lui organizandu-se diverse straturi de infoenergii. Dar este foarte important pentru obtinerea UNEI EXPERIENTE IN ACEST PLAN. Doar o parte din constiinta care esti va fi necesara pentru a-l coordona si a se juca in limitele stabilite nivelului respectiv. Desigur, DACA iei jocul foarte in serios, uitand ca e doar joc si devenind hipnotic, vei simti ca “nu te descurci” si vei chema mai mult din CONSTIINTA CARE ESTI aici, ca sa te descurci chipurile mai usor. Cam asa a aratat “prabusirea constiintei in materie”.

Constienta este un atribut principal ce insoteste Constiinta in experienta, si are o seama de proprietati specifice.Ea se dezvolta pe masura ce se desfasoara experientele “de viata/joc”, incepand sa inteleaga si ca nu vine locomotiva peste tine, ea fiind DOAR PROIECTATA PE O PANZA, si ca filmele sunt rodul unor scenarii si interpretari de diferite calitati, dar CARE NU AU DECE sa iti produca TIE REACTII emotionale. Cu cat ea se dezvolta mai mult, in principal pe baza experientei dar si prin studiu, atentie, disciplina mentala, cu atat incep dezidentificarile emotionale si mentale sa aiba loc iar experientele cresc in calitate.
Desigur Constiinta alocata experientei in acest plan variaza foarte mult de la individualitate la individualitate, functie de cat de hipnotic si neajutorat I s-a parut ca el este in viata si desigur exista un nivel de vibratie caruia I-a corespuns acea experienta. Exista si instrumente care, daca CONSTIENTA a ajuns la ele, ajuta foarte mult/determinant la crestera continua a nivelului de vibratie la care individualitatea isi face experientele (viata/jocul), astfel el modificandu-si perceptiile despre joc si utilitatea de a pastra multa CONSTIINTA pentru a i se asigura iluzia securitatii si a competitivitatii in raport cu alti jucatori. Cel mai la indemana instrument, cunoscut si recunoscut de cam toata lumea este meditatia. Nu voi insista, sunt multe moduri si scopuri pe care unii le dau meditatiei, dar eu, in baza unei experiente de peste 20 de ani, recomand meditatia non mind, pe o coloana sonora dinamica, cu ochii deschisi, privind eventual in alti ochi sau in pupilele proprii, in fata unei oglinzi. Este, conform experientei proprii, cel mai puternic mod de a medita, cu foarte bune “castiguri” de vibratie si ca atare de constienta. Pentru ca odata cu cresterea vibratiei cresc o seama de parametrii ai fiintei, inclusiv starea de pace, starea de “sanatate” a corpului perceput ca fizic si multe altele.
Aceasta dinamica INVERSA PRABUSIRII a fost denumita INALTARE sau ASCENSIUNE, iar constiinta prinsa in jocul local se redistribuie in multidimensionalitatea ei fireasca, avand diferite alte experiente. Partea interesanta este ca, de aceasta data, Constiinta capatand vibratie din ce in ce mai ridicata, o imprima si tuturor celorlate structuri ale fiintei aflate in experienta, in acest fel ducand iluzia materiei in Lumina(vibratie ridicata). Pana acum experientele individuale ale celor numiti Sfinti sau Iluminati, desi ridicau mult nivelul de vibratie ale structurilor, arar exista fenomene pomenite ca “ridicari cu corp cu tot”. Desigur au existat diferite alte “miracole”, de genul corpul nu a putrezit sau relicvele la care si azi unii “se inchina”. Sau imunitatea la contagiuni in medii severe de leprosi, ciumati, etc. A fost O ETAPA, acum-ul e ALTA.
ACUM-ul spuneam ca, prin ridicarea apropape zilnica a nivelului de vibratie genereal, opereaza cumva selectiv, ca si consecinte. Desigur afecteaza toate structurile de la mineral la viu ORICE, doar ca reactia la aceste cresteri este foarte diferita. In ce priveste entitatile umane, stim singuri din experienta ca coexistam indivizi destul de diferiti, atat ca interese experientiale cat si ca moduri de relationare, simplificand la maxim insiruirea. Ceea ce nu toti insa stim este ca coexistam, provenind din civilizatii diferite, cu nivele diferite de constienta si respectiv cu interese experientiale normal diferite. Desigur prin conditionare se obtin “umani” semanand destul de mult intre ei, deoarece aparent macar au aceleasi interese ( de supravietuire). Abia la o privire foarte atenta sau la convietuiri indelungate poti realiza ca chiar nu apartineti aceleiasi “lumi”’. Din pacate toate individualitatile intrate in experienta aici, desi nu aveau ce cauta, nu au un nivel de constienta foarte ridicat, vibrand destul de jos. Nu au probabil suficienta maturitate agonisita in Constiinta care EI SUNT si pentru ei presiunile cresterilor vibrationale nu vor reprezenta decat un stres suplimentar, un izvor de suferinte pe corpul perceput ca fizic iar medicatia nu ii va ajuta ci dimpotriva.
Oricum, perioada prin care SE TRECE nu este una de calm ci dimpotriva, cu foarte multe “lucrari” asupra vehiculului de constiinta numit corp fizic, facute din instante superioare ale Sinelui Individual, care chiar are “calificarea” de a-l optimiza pentru trecerea in Lumina. De regula se opereaza in somn si uneori se si percepe ca ceva a fost schimbat.
Impart in mai multe postari ceea ce intentionez sa va spun, ca sa nu va plictisesc nici pe voi si nici eu nu ma pot lauda ca am foarte mult talent de dactilografa. <3

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...