SA POVESTIM PUTIN (6)

Desi in plan apropiat am ocazia sa observ nu numai experiente individuale care sa ma bucure, in mod din ce in ce mai clar se ascensioneaza masiv. Dovada evolutia cifrelor din ultima saptamana, raportat la cea anterioara:
02.02.2020-115000 trasi  -46% romania
09.02.2020-750000 trasi  -30% romania

Un bun prieten urmareste aceasta dinamica in forma GRAFICA si ne-a oferit si noua posibilitatea de a o vedea:

Ca si comentarii, as vrea sa insist pe situatiile in care se gasesc individualitatile in momentul trecerii, deoarece se pare ca este ceva foarte important, din ele decurgand gradul de “confort” experiential la trecere.
1-Cel mai fericit caz, firesc, este al celor care s-au straduit in aceasta viata sa isi faca loc/timp/interes pentru propria lor evolutie a nivelului de constienta si desigur de vibratie atat a Constiintei cat si a structurilor mai dense. Pentru aceste individualitati trecerea este aproape insesizabila, multi dintre ei fiind deja familiarizati cu ADEVARATELE VALORI ale Creatiei. Iluzia jocului 3D pentru ei a devenit destul de clara.
2-exista si o patura destul de larga de individualitati care, din varii motivatii, au considerat ca explorarea ADEVARULUI se poate face doar pana la frecvente si experiente-desigur fascinante- limitate la 4D. Ca si cunoastere parte din ei sunt suficient de aproape de Adevar, parte insa sunt prinsi in tot felul de povesti. Sunt si unii care inca considera ca Adevarul le este oferit in vise, ei nefacand nici un efort pentru depasirea acestui slab nivel de vibratie/Constienta. Tot cam aici se gaseste si patura superioara a celor care au strapungeri individuale, ei participand inca la ritualuri ale diferitelor Culte. Despre cum va arata trecerea in cazul lor, si ei facand parte din individualitatile batrane, cu foarte multe acumulari experientiale, am toate motivele sa cred ca nu va fi foarte confortabila. Ridicarea brusca atat a nivelului vibrational in toate structurile cat si largirea subita a perceptiilor este foarte previzibil sa creeze o instabilitate mental/emotionala, care va fi trecuta, dupa posibilitatile fiecaruia. Daca mentalul a facut mari agatamente la “miracolele” 4D, fie ca e vorba de “puteri” sau iluzii ale vindecarilor, va fi cu atat mai dificil. Nu putini au considerat aceste jocuri ca fiind “solutia” lor de supravietuire.
3-Cazuri chiar complicate sunt cele in care mentalul nu accepta ca jocul lui s-a terminat si insista sa detina controlul. De regula principalul si primul control are loc chiar In raport cu vehiculul asa zis fizic. Desigur ridicarea vibratiei structurilor opereaza si asupra lui, unde apar diferite perceptii pe care mintea limitata le interpreteaza statistic ca fiind anormale. Pot fi la fel de bine alerte despre insuficient somn, nesiguranta la deplasare, raporturi cu temperaturile ambientale sau cu pofta de mancare, sunete prin urechi, perceptii vizuale interpretabile, etc. Sunt asaltate diferitele specialitati medicale, diferitele modalitati de investigatie si nimic anormal nu se va depista. Pentru un observator detasat acea individualitate va parea in cel mai ferict caz hipohondra sau tulburata mental.
4-Cazul cel mai dramatic insa poate aparea la entitatile batrane, cu mari acumulari experientiale, dar care nu pot fi invinuite ca nu si-au facut temele, fiind acum inca in corpuri de copii. Desigur atat cresterea zilnica, care are loc pentru noi toti, dar si apropierea de entitati cu vibratie inalta sau foarte inalta va ridica vibratia structurilor lor si vor fi “trasi” empatic in 5D. Doar ca, nefamiliarizati fiind, ei nu se pot opri la limita vibrationala imediat superioara, si asa dificil de armonizat pentru ei ci, pe totala neintelegere a ceea ce se petrece cu ei, se trezesc vibrand in frecevnte foarte diferite, inalte, cu constiinta intr-o dimensiune si cu vibratia asa zisului corp in alta. Aspectul manifestarii este cel de dementa, nu mai recunosc nimic si pe nimeni, nu-si mai cunosc identitatea, etc. Doar CALM-ul celor din jur ii va putea ajuta. Senzitivitatea lor crescuta brusc ii va face sa decodeze hiperbolic orice teama din jur, orice neliniste perceputa. Desi pare imposibil pentru familie ca in astfel de cazuri sa nu apaleze la specialisti, dupa mine este SINGURA VARIANTA VIABILA. Din simplul motiv ca NU EXISTA SPECIALISTI in domeniul Constiintei si nici nu ar putea exista. Daca apelam le cei ce par a se pricepe, copilul va fi incadrat si desigur tratat ca fiind suferind de boli mentale, ceea ce nu numai ca nu este adevarat, desi chiar asa pare, si cursul evolutiei lui individuale va fi stopat in limitele vibrationale 3D, unde nu va putea fi integrat cu adevarat, indiferent ce eforturi s-ar face. Pacea din jur si rabdarea, atentia si tectul il vor ajuta ca, intr-un timp variabil de la caz la caz, sa se stabilizeze in 5D cu toate structurile, iar mintea va face fata jocului inca in limitele conventiilor 3D la care inca PARE ca participam.
Pentru azi cred ca am spus destul, va mai urma, desigur.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...