SA POVESTIM PUTIN (3)

Trecuram in ceea ce s-a convenit a fi anul 2020 si deja suntem in 07 a primei luni. Asa ca, dupa o relativ lunga stagnare in evolutia numarului de entitati umane trase in 5D cu toate structurile (mai putin mintea), astazi ne putem lauda cu urmatoarele date:
29.12.2019-10040 trasi   -37% romania
07.01.2020-15028 trasi   -46% romania
 Era destul de previzibil ca dinamica va fi reluata rapid si eram interesat de aceasta masuratoare inainte de meditatia planetara din 12 si apoi una imediat dupa acea data.
Revenind la ceea ce imi propusesem pentru aceste postari, ar fi foarte util DE INTELES ca fiecare individualitate care a experimentat 3D-ul, in multe sau foarte multe incarnari, uneori zeci de mii, de fapt a experimentat propriile sale perceptii si, la un nivel de intelegere mai inalt, propriile sale PROIECTII. Acest “dupa chipul si asemnarea Creatorului” contine nivele de intelegere foarte dificil de acceptat pentru intelectul uman, cum si fizica cuantica, daca nu te-a speriat inseamna ca nu ai inteles-o! Numai ca intelectul, in perioada ce urmeaza Inaltarii individuale, tot in mod individual va fi nevoit sa se dea deoparte.
Intelectul poate opera in zona “cunoscutului”, a conditionarilor sub care a fost format, dar cand va fi vorba de procesari ale strict ACUM-ului, chiar se va dovedi nu numai periculos dar si total inutil, in cele din urma. El “stie” sa rezolve situatii de joc tipice, conform unor analize de tip statistic, sa aproximeze sau extrapoleze diversele contexte, eventual sa optimizeze.
Inteligenta intrinseca conditiei de fiinta pe deplin constienta are ca lege suprema ARMONIA, care este urmare fireasca a starilor de ATENTIE, PACE, IUBIRE si consecutiva maturizarii constientei Constiintei. Ajunsi la acel nivel vibrational suntem pe deplin constienti ca suntem intr-un joc de o creativitate deosebita si TOTAL LIPSIT DE ORICE MIZA/SCOP. Si pana acum era LA FEL, doar ca constienta ca nu da locomotiva peste noi ne lipsea! Sau “boala”, sau te miri ce alte nenumarate “pericole”.
Atentionez poate repetat asupra perioadei de tranzitie si chiar cu riscul de a deranja, tot va trebui sa ma fac inteles in privinta mintii limitate/liniare/intelect, care nu poate participa la Inaltare cu restul structurilor, dar care va continua sa “sape” pe cat va putea diversi parametrii. Ea actioneaza asa deoarece ALTFEL CHIAR NU STIE, pretinzand ca mereu, ca vrea sa te serveasca, ca poate tu te-ai tampit dar ea “a ramas inteleapta”.
Sa auzim doar de bucurii experientiale!  <3 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bun venit pe NOUL PAMANT !

NIMIC nu este ceea ce pare!

...am fost curios azi...